Kwiaciarenka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 teresaa118 napisał(a):A czy ta wesola banda dostala swoje ciasteczka z wypieku cioci kejciu? Zearła i nie powiedziała dziękuję,sępy jedne. Quote
Kwiaciarenka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 kejciu napisał(a):miejscowość KAZUŃ za Nowym Dworem Mazowieckim tak oczywiście - Kwiaciarenka sama osobiście odebrała od mojej Mamy :) kwiaciarenko potwierdź że nie kłamię :) Wciągnęły nosem i już,takie luksusy to moment. Quote
Kejciu Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Na prośbę Kwiaciarenki wystawiłam bazarek z 3 haftowanymi obrazami - serdecznie zapraszamy link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253406-3-pi%C4%99kne-obrazy-haftowane-dla-podopiecznych-Kwiaciarenki-do-15-06-2014?p=22182885#post22182885 Quote
Mazowszanka13 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Nareszcie dorwałam się do internetu. Chciałam powiedzieć, że od 31 maja Lisek jest u mnie na wsi. Próbuję go cywilizować, przyzwyczajać do życia w domu i zbadać pod względem ogłoszeń. Założyłam mu osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253369-LISIO-prawie-collie-z-gminnego-skrzyżowania-szuka-DS Dziekuję z całego serca Kwiaciarence za opiekę nad Liskiem :Rose: I zapewniam publicznie, że krzywda mu się u mnie nie stanie. Edited June 6, 2014 by Mazowszanka2 Quote
Mazowszanka13 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Napiszcie coś więcej o tym staruszku z opolskiego schroniska. Quote
Kejciu Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Zamówiłam dla kociaków i psiaków rarytasy: [TABLE="width: 576"] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]3[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.0 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Drób w sosie[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]5[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.1 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Mięso w sosie[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]5[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.2 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Ryba w sosie [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 576"] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]1[/TD] [TD="colspan: 2"]400692.0 - 15 kg + 3 kg gratis! 18 kg Beneful - Original, wołowina z warzywamia[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]1[/TD] [TD="colspan: 2"]405461.0 - Bosch FSC Goodies, bez dodatku zbóż przysmak dla psa - 450 g[/TD] [/TR] [/TABLE] Psie zakupy 101,40zł + kocie 101,60zł = 203zł Quote
Kejciu Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Napiszcie coś więcej o tym staruszku z opolskiego schroniska. [quote name='malagos']Jakim staruszku? Ze schroniska?..... W związku z moimi licznymi zobowiązaniami które pochłaniają ogrom czasu troszkę wątek zaniedbałam więc nadrabiamy :) Apsik to piesek oceniony na 18 lat - przyjechał do Kwiaciarenki 26 kwietnia 27 kwietnia pojechałam z nią i Apsikiem do weterynarza - został prześwietlony fragment wpisu Kwiaciarenki: " [FONT=Arial]Okazało się że psina ma ropień w buzi,paskudny który okropnie boli,w czasie kastracji miał usuwane popsute zęby .W każdym razie wiadomo co jest grane.Otrzymał środek przeciw bólowy i przeciw zapalny.Trochę mu ulżyło,zjadł papu z chęcią " Apsik zaaklimatyzował się bez problemu zarówno z kotami, z Dingo jak i damskim towarzystwem suczek jakie są u Kwiaciarenki :) [/FONT] Quote
Kejciu Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Jakiś czas temu Kwiaciarenka wspominała o kocie odebranym interwencyjnie - oto jak wyglądał wtedy... jak wyglądał podczas operacji usuwania zębów: i jak wygląda teraz: Quote
Kejciu Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Na koniec nowy podopieczny Kwiaciarenki :) nie - żartuję - GOŚĆ :) I na koniec umieszczam fragment wpisu autorstwa Kwiaciarenki: [FONT=Arial]" Apsik jest ostatnio bardzo słaby,niby je posiłki ale widać jak wiele ma lat w każdy jego drobnym kroczku.[/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem ile czasu mu pozostało,mam nadzieję jednak że jest zadowolony.tak wiele chciałabym jeszcze zrobić,tak wielu zwierzakom pomóc.Kiedy wchodzę na facebooka tyle tam bied , nieszczęśliwych oczu i pyszczków,bardzo Was proszę żebyście nie zapominali o nas.Marzę o zrobieniu woliery dla kociaków,nie mogę ich za bardzo wypuszczać,mieszkam przy ulicy a ta zbiera swoje żniwa,marzę o dodatkowym kątku do przetrzymywania psiaków po zabiegach,najwyższa pora się za to zabierać.Nie myślę tu o nie wiadomo jakich luksusach,tylko o panelach ogrodowych i siatce z której możemy zrobić kociakom wybieg.Następne biedy czekają w kolejce.Bardzo Was proszę o pomoc,o drobny gest jaki możecie wykonać.Są tacy którzy nie mogą lub nie chcą zwierzaka,są jednak tacy którzy chcą za wszelką cenę im pomagać i ja do nich należę,więc proszę o szansę niesienia im pomocy.Mam też ogromną prośbę,kochani może ktoś ma starego ale działającego laptopa,mój padł ,matryca nie wyświetla obrazu,już nie warto naprawiać.Mam w nim mnóstwo obrazów ,dzięki którym mogę malować na zamówienie,morze ktoś takowy posiada to bardzo proszę o kontakt.Bardzo się staram by zwierzakom niczego nie brakło i bardzo proszę nie zapominajcie o nas" [/FONT] Quote
Kejciu Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 kejciu napisał(a):Zamówiłam dla kociaków i psiaków rarytasy: [TABLE="width: 576"] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]3[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.0 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Drób w sosie[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]5[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.1 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Mięso w sosie[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]5[/TD] [TD="colspan: 2"]414637.2 - Kitekat saszetki w sosie, 12 x 85 g - Ryba w sosie [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 576"] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]1[/TD] [TD="colspan: 2"]400692.0 - 15 kg + 3 kg gratis! 18 kg Beneful - Original, wołowina z warzywamia[/TD] [/TR] [TR="bgcolor: #F0FCE1"] [TD]1[/TD] [TD="colspan: 2"]405461.0 - Bosch FSC Goodies, bez dodatku zbóż przysmak dla psa - 450 g[/TD] [/TR] [/TABLE] Psie zakupy 101,40zł + kocie 101,60zł = 203zł Zamówienie dostarczyłam w niedzielę do Kwiaciarenki - została chwilowo bez internetu = ale jak odzyska dostęp to potwierdzi :) Quote
Nutusia Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ciekawe czy jeszcze coś zostało ;) Choć w taki upały niektórzy apetycik tracą - ale tylko niektórzy :) Quote
Kejciu Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 156 saszetek chyba w 3 dni nie zjadły :) Quote
Kwiaciarenka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 kejciu napisał(a):156 saszetek chyba w 3 dni nie zjadły :) Dorwałam się do internetu,padł terminal ze starości ,mamy też jakiegoś wirusowego gościa,puki co saszetki dotarły i psie suche też,zjadamy saszeteczki bez mrugnięcia okiem,pycha.Dziękujemy bardzo. Quote
Kwiaciarenka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Nutusia napisał(a):Ciekawe czy jeszcze coś zostało ;) Choć w taki upały niektórzy apetycik tracą - ale tylko niektórzy :) Kociołki jakoś apetytu nie straciły,psy jednak jedzą mniej. Quote
Kwiaciarenka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Mazowszanka2']Nareszcie dorwałam się do internetu. Chciałam powiedzieć, że od 31 maja Lisek jest u mnie na wsi. Próbuję go cywilizować, przyzwyczajać do życia w domu i zbadać pod względem ogłoszeń. Założyłam mu osobny wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253369-LISIO-prawie-collie-z-gminnego-skrzyżowania-szuka-DS Dziekuję z całego serca Kwiaciarence za opiekę nad Liskiem :Rose: I zapewniam publicznie, że krzywda mu się u mnie nie stanie. No mam nadzieję,mój własny mąż mnie opierniczył że Linia oddałam,moja mina bezcenna. Quote
Mazowszanka13 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Kwiaciarenka napisał(a):No mam nadzieję,mój własny mąż mnie opierniczył że Linia oddałam,moja mina bezcenna. Linio ma sie dobrze, nabiera domowych manier. Nie załatwia się w domu, nie niszczy jak zostaje sam. No nie całkiem sam, bo z moja Luką i nie na długo. Dyzia wolę separować na czas nieobecności. Na spacer wychodzi bez smyczy, ładnie wraca , nawet nie wołany. Widać,że trzyma się stada. Ma silny instynkt łowczy, gania po łąkach jak szalony za ptaszkami. Próbuje polować na myszy i żaby. Jest rodzina z Warszawy ( Białołęka) zainteresowana Liniem . W ramach zniechęcania powiedziałam, aby na poczatek przyjechali zobaczyć psa ( i vice versa). Mają przyjechać w weekend. A czy przyjadą to się okaże. Quote
Kwiaciarenka Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Poprawna napisał(a):Kwiaciarenko, podaj mi swój fanpage na FB U kwiaciarenki,jeśli o to chodzi,myślisz że wiem o co chodzi fan coś tam ha ha,ale chyba o to Quote
Kejciu Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Kwiaciarenka napisał(a):U kwiaciarenki,jeśli o to chodzi,myślisz że wiem o co chodzi fan coś tam ha ha,ale chyba o to funpage Kwiaciarenki jest pod nazwą " U KWIACIARENKI " :) Quote
Poprawna Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Dzięki , polubiłam Twoją stronę i zaproszę znajomych :) Quote
Kwiaciarenka Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 kejciu napisał(a):funpage Kwiaciarenki jest pod nazwą " U KWIACIARENKI " :) Dzięki kobieto,zawsze gotowa do pomocy,może dzięki temu jeszcze się czegoś nauczę hi hi. Quote
Recommended Posts