Mazowszanka13 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 A to u kota nie widać interesu jak jest mały ? Quote
Kejciu Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):A to u kota nie widać interesu jak jest mały ? Ja im pod ogon nie zaglądałam - mało tego nigdy żadnemu kociakowi nie obczajałam interesu :):):) Dzisiaj dzwoniła do mnie paula82 - ma chętny domek na małego kociaka - przekazałam jej numer do Kwiaciarenki Quote
Mazowszanka13 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Zadzwoniłam do Pani ze Śródmieścia. Jest w trakcie adopcji innego pieska. Czy to prawda czy nie, nie dojdziemy. Tak więc Lisek wciąż bez domu :-( Szkoda, bo młody adopcyjny zajmuje miejsce bardziej potrzebującym. Potrzebne są dodatkowe zdjęcia ( postaram się wpaść w którąś sobotę) i bardziej wyczerpujący opis. Napisz Kwiaciarenko coś jeszce o nim. I jak z tym ganianiem kotów ? Dużo ludzi szuka właśnie takich kociolubnych psów i na to zwraca uwagę w ogłoszeniach. I co z tym szczepieniem ? Dało radę ? Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 przepraszam za wcinkę ale tu mazowieckie dziewczyny są :) czy ktoś mógłby sprawdzić domek w Skierniewicach? dla ślicznej malizny Quote
malagos Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ze Skierniewic jest Lemoniada, pisz do niej pw :) Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 malagos napisał(a):Ze Skierniewic jest Lemoniada, pisz do niej pw :) dzięki znalazłam :iloveyou:- napisałam na wątku skierniewickim może się zgodzą dziewczyny Quote
Kwiaciarenka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Zadzwoniłam do Pani ze Śródmieścia. Jest w trakcie adopcji innego pieska. Czy to prawda czy nie, nie dojdziemy. Tak więc Lisek wciąż bez domu :-( Szkoda, bo młody adopcyjny zajmuje miejsce bardziej potrzebującym. Potrzebne są dodatkowe zdjęcia ( postaram się wpaść w którąś sobotę) i bardziej wyczerpujący opis. Napisz Kwiaciarenko coś jeszce o nim. I jak z tym ganianiem kotów ? Dużo ludzi szuka właśnie takich kociolubnych psów i na to zwraca uwagę w ogłoszeniach. I co z tym szczepieniem ? Dało radę ? Lisio zaszczepiony.dogaduje się z innymi psami,koty niestety gania.Na początku tego nie robił,teraz czuje się u siebie i niestety lubi popędzić.Do ludzi nie przejawia agresji,przylepa,waga ok.20kg przytyło nam ciutkę.Zdrowy. Quote
Mazowszanka13 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Kwiaciarenka napisał(a):Lisio zaszczepiony.dogaduje się z innymi psami,koty niestety gania.Na początku tego nie robił,teraz czuje się u siebie i niestety lubi popędzić.Do ludzi nie przejawia agresji,przylepa,waga ok.20kg przytyło nam ciutkę.Zdrowy. Dzięki za info :) Piszę do Ciebie prywatną widomość. Quote
Kejciu Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 To proszę trzymać kciuki - może uda się wyadoptować kocie maleństwo! :) Quote
Kejciu Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Koteczka została w dniu wczorajszym wysterylizowana: Przebywa w zakupionej z bazarku klatce i ma się dobrze :) teraz czekamy na domek :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Brawo za szybka akcję :) To domek ma już zaklepany ? Quote
Kejciu Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Brawo za szybka akcję :) To domek ma już zaklepany ? Ona nie - ale powoli Kwiaciarenka zaczyna sterylki więc powolutku - domek zaklepany ma czarny koteczek - najprawdopodobniej w niedzielę pojedzie już do nowego domku :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 kejciu napisał(a):Ona nie - ale powoli Kwiaciarenka zaczyna sterylki więc powolutku - domek zaklepany ma czarny koteczek - najprawdopodobniej w niedzielę pojedzie już do nowego domku :) To trzymam kciuki za koteczka :) Quote
Marysia R. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Miałam dzisiaj przyjemność poznać Kwiaciarenkę i jej podopiecznych:) Wrzucę na wątek zdjęcia z mojej wizyty:) Najpierw koty: Quote
Marysia R. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Tadek: Lisek I reszta (nie znam imion) Quote
malagos Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 mój ulubieniec to nadal Lisek :) Ale fajna ta stara skrzynia na skarby :) Quote
Ziutka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 A ten maluszek szczeniak nie ma jeszcze domku ? Quote
Marysia R. Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ziutka napisał(a):A ten maluszek szczeniak nie ma jeszcze domku ? Niestety nie:shake: Z tego co mówiła Kwiaciarenka to była jedna zainteresowana Pani ale z bardzo daleka (nie jestem pewna czy dobrze zapamiętałam ale chyba gdzieś z gór) i jak się dowiedziała, że malutka jest w mazowieckim to zrezygnowała. A mała jest naprawdę urocza:) Quote
Ziutka Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Podeślijcie mi ja do ogłoszeń i jeszcze jak jakieś psiaki są to też :) Przygotujcie teksty i foty, bede robiła nowy bazarek ogloszeniowy bo ten juz sie skonczyl i nie moge przyjmować zamowień i zapłace za ogloszenia sama i oglosze :) Quote
Recommended Posts