Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dostałam dzisiaj od Ziutki kwotę 200zł - na lepszy żwirek - ustaliłyśmy na PW :) że taki zakupię to lecę robić internetowe zakupki :)
ZIUTKA DZIĘKUJEMY!!!!!

edycja:
Zakupiłam dwa wory żwirku i starczyło jeszcze na 4 kg karmy

koszt 204,40zł

Uploaded with ImageShack.us

Edited by kejciu
Posted

Mazowszanka2 napisał(a):
A jak tam kwiaciarenkowy Zwierzyniec po świętach ?
Objedzony ? Wystraszony wystrzałami ?

Najedzony zwierzyniec i niestety dość mocno ogonki podkulone były.Jakoś jednak daliśmy radę.

Posted (edited)

Do Kwiaciarenki wczoraj przyjechała sunia - szczeniaczek
Kopiuję informacje z maila od Kwiaciarenki:

AMELKA:

[FONT=Arial]Miało być o prezentach,podarunkach,stroikach i takich różnych.Niestety u Kwiaciarenki nic nie idzie zgodnie z planem więc trzeba się do tego przyzwyczaić.Tytuł Amelka ma ogromne znaczenie,to malutka psia dziewczynka,która przyjechała wczoraj z Kozienic.Dzięki dwóm wspaniałym kobietom Oli i Joli uniknęła śmiertelnego zastrzyku i wylądowała bezpiecznie u Kwiaciarenki.Miękkie serce już tak ma dodatkowy ogonek do opiekowania,kochania,przytulania.....Dziewczynka bezpiecznie poczeka na domek stały.Jest maleńka

[/FONT]
[FONT=Arial]ma 4 do 5 tygodni,szorstkowłosa,nie będzie duża.Rozmerdana,ciężko zrobić konkretne zdjęcie.

[/FONT]

[FONT=Arial]Dodatkowy koci nabytek jest u mnie około 3 tygodni [/FONT][FONT=Arial]wystraszona,zarobaczona i kaszląca.Spokojnie ,leczymy,nie kaszlemy już i powolutku wychodzimy na prostą.

[/FONT]

[FONT=Arial]Na koniec koci osesek ,jest u Kwiaciarenki jakieś 2 tyg.czyli ma teraz jakieś 10 tyg. [/FONT][FONT=Arial]Cudny prawda.Wołam do niego móweczko moja ,taki maluszek z niego jest.Na pocieszenie,jeden dorosł kotek się wyadoptował do bardzo miłych ludzi.Taki to właśnie ruch u Kwiaciarenki się odbywa.

[/FONT]

Edited by kejciu
Posted

Mazowszanka2 napisał(a):
No to dobrze, że tam sama nie została.
Kwiaciarenka ma wielkie serce :) A dom to ma chyba z gumy.

Amelka zamieszkała w kociarni z kocimi braćmi i siostrzyczkami :)

Posted

Jutro Kwiaciarenka wybiera się z Amelką na przegląd do weterynarza.
Nie pamiętam czy pisałam wcześniej ale książeczkę Liska zawiozłam Kwiaciarence przy okazji mojej ostatniej u niej wizyty :)