Mazowszanka13 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='kejciu']Skrajnie nieodpowiedzialne jest to że wiedząc że mąż ma alergię - szukały pieska i zrobiły nadzieję wiedząc że mężowi wystarczy tylko kot.... ehh życie[/QUOTE] Już widziałam wiele takich przypadków. Najpierw zapytanie o psa, potem rozmowa z domownikami. Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Już widziałam wiele takich przypadków. Najpierw zapytanie o psa, potem rozmowa z domownikami.[/QUOTE] No niby tak ale ja w umowach jakie podpisuję mam pkt z zapytaniem czy na adopcję zgadzają się wszyscy domownicy - nie wyobrażam sobie sytuacji że mam uczulonego na psa męża i za jego plecami szukam pupila... Quote
Migotka2007 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 (edited) Dobry wieczor:) Zapisuje sobie watek:) Zapraszam do odwiedzenia watka wojtyszkowego...http://www.dogomania.pl/forum/threads/245324-Ratujmy-psy-z-Wojtyszek!!! A przy okazji kociakow Kwiaciarenki - tu jest link do tanich, duzych kocykow polarowych - kupilam je swoim psiakom i juz przetestowalam, dlatego polecam:) Swietnie sie piora, mozna je pociac na mniejsze, i sa b.tanie. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242821/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80231662/ - troche drozsze i w roznych kolorach, tutaj fiolet Edited December 21, 2013 by Migotka2007 Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Migotka2007']Dobry wieczor:) Zapisuje sobie watek:) Zapraszam do odwiedzenia watka wojtyszkowego...http://www.dogomania.pl/forum/threads/245324-Ratujmy-psy-z-Wojtyszek!!! A przy okazji kociakow Kawiarenki - tu jest link do tanich, duzych kocykow polarowych - kupilam je swoim psiakom i juz przetestowalam, dlatego polecam:) Swietnie sie piora, mozna je pociac na mniejsze, i sa b.tanie. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242821/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80231662/ - troche drozsze Witam na wątku :) zajrzałam na te kocyki ale nie można zamówić chyba z wysyłką:( popatrzyłam na allegro i są troszkę droższe bo po 7 zł i wysyłka paczkomatem 10zł - zapytam Kwiaciarenkę bo jutro u niej będę i może zamówimy :) chętnie sama sobie sprawię kilka bo uwielbiam produkty Ikea - niestety teraz jak mi zamknęli wjazd na Most Grota to mam zupełnie nie po drodze do Ikea... Quote
Mazowszanka13 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Rzeczywiście, niedrogie te kocyki. Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Ja kupuję sobie zawsze na lato kołderki mają takie fajne cienkie po 9,90zł i poduszki po 5,99zł :) świeże zawsze no i prawie za darmo :) Quote
Kwiaciarenka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='kejciu']Ja kupuję sobie zawsze na lato kołderki mają takie fajne cienkie po 9,90zł i poduszki po 5,99zł :) świeże zawsze no i prawie za darmo :)[/QUOTE] Bardzo fajne te kocyki i faktycznie tanie. Quote
Migotka2007 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Jesli to nie jest pilna sprawa - bede w Ikei pod koniec roku lub w 1szej polowie stycznia. Moglabym kupic jakas ilosc, tylko musze wiedziec ile? Wezme paragon, a umowimy sie na odbior gdzies w Wawie. Na razie kocyki sa w Markach - czyli tam gdzie jezdze. Poki co, nie deklaruje sie jednak z pomoca finansowa:/ Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Migotka2007']Jesli to nie jest pilna sprawa - bede w Ikei pod koniec roku lub w 1szej polowie stycznia. Moglabym kupic jakas ilosc, tylko musze wiedziec ile? Wezme paragon, a umowimy sie na odbior gdzies w Wawie. Na razie kocyki sa w Markach - czyli tam gdzie jezdze. Poki co, nie deklaruje sie jednak z pomoca finansowa:/[/QUOTE] Ja niestety w Warszawie odebrać nie mogę bo po pracy biegiem na pociąg i do ogonków pędzę :( Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Na bazarku ogłoszeniowym ZIUTKI wykupiłam pakiet za 3 zł dla koteczki Zuzi Quote
Ziutka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Kasiu, ja napewno bede w Ikei po Świętach a przed Nowym Rokiem, wiec kupie te kocyki :) Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Ziutka']Kasiu, ja napewno bede w Ikei po Świętach a przed Nowym Rokiem, wiec kupie te kocyki :)[/QUOTE] A jak z odbiorem będzie?:) Quote
Ziutka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='kejciu']A jak z odbiorem będzie?:)[/QUOTE] No to już najmniejszy problem, odwiedzisz mnie albo ja Ciebie :) umówimy sie jakoś Quote
Kejciu Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Ziutka']No to już najmniejszy problem, odwiedzisz mnie albo ja Ciebie :) umówimy sie jakoś[/QUOTE] Nutusia jutro ma być w IKEA jeśli będą to te kocyki kupi jeśli nie będzie tzn. że nie mają i trza przez neta zamówić :D bo pewnie tanie kocyki mają branie :D ale zobaczymy :) oczywiście tak czy siak bardzo chętnie się spotkam :):):) Quote
Ziutka Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='kejciu']Nutusia jutro ma być w IKEA jeśli będą to te kocyki kupi jeśli nie będzie tzn. że nie mają i trza przez neta zamówić :D bo pewnie tanie kocyki mają branie :D ale zobaczymy :) oczywiście tak czy siak bardzo chętnie się spotkam :):):)[/QUOTE] No oczywiście tak czy siak, to już długo do mnie jedziesz i jakoś dojechać nie możesz :mad: łopatologicznie chyba musimy pogadać :diabloti: To czekam na znak czy były kocyki, czy nie ;) Sama mam takie i jestem z nich zadowolona :eviltong: Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Nutusia była dzisiaj w Ikea i zakupiła dla Kwiaciarenki 5 kocyków po 5zł każdy - mamy zbiorczy paragon ale myślę że wystarczy jak wkleję zdjęcia i link podany powyżej przez Migotka2007 że to takie kocyki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242821/ dziękuję za cynk :) Ziutka Tobie również dziękuję za chęć pomocy :) Ja kocyki wzięłam też dla siebie bo za taką cenę to się opłaca :) a wcale nie są złe :) moja Saba już jeden z torby zawlekła Dla Kwiaciarenki będzie 5 szt reszta jest dla mnie - załączam zdjęcie wszystkich Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zakupiłam też po cenie obniżonej 2 opakowania karmy dla Kociaków Royal Canin delikatnie po terminie - cena sklepowa ponad 80zł za opakowanie - ja zapłaciłam 40zł/szt Były dwa opakowania więc 80zł za 2 opakowania Marzena będzie im mieszać z tańszą karmą aby troszkę jednak tą lepszą je wzmocnić zimą Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Pamiętacie Vivo i Presto?:) Kociaki jakie poszły do mojego kolegi muzyka?:) Serdecznie Was wszyscy pozdrawiają: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Zawiozłam ponad 40kg karmy jaką zamówiłam + klatkę - jest ogromna :) więc napewno po sterylkach się przyda kociakom :) Poniżej zdjęcia psiaków jakie zrobiłam dzisiaj :)telefonem więc....ale cosik widać :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ziutka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Kasiu a jaka karme kociaki jedza ? Sucha czy puszki ? Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Ziutka']Kasiu a jaka karme kociaki jedza ? Sucha czy puszki ?[/QUOTE] I suchą i puszki - jedzą wszystko :) dzisiaj pytałam co najpilniej potrzebne - Kwiaciarenka powiedziała że żwirek - ale nie zapachowy - dostała w paczce od kogoś zapachowy i rano wszystkie kociaki kichały - więc zostajemy przy zwykłym :-) Quote
Ziutka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='kejciu']I suchą i puszki - jedzą wszystko :) dzisiaj pytałam co najpilniej potrzebne - Kwiaciarenka powiedziała że żwirek - ale nie zapachowy - dostała w paczce od kogoś zapachowy i rano wszystkie kociaki kichały - więc zostajemy przy zwykłym :-)[/QUOTE] Podasz link do takiego żwirku ? Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Ziutka']Podasz link do takiego żwirku ?[/QUOTE] kupujemy najtańszy - taki co jest w sklepie Kaufland 10l za 9,99zł - wyprodukowano dla Kaufland więc z linkiem ciężko będzie :-(bo nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej tylko to sklep stacjonarny spożywczy Quote
Ziutka Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='kejciu']kupujemy najtańszy - taki co jest w sklepie Kaufland 10l za 9,99zł - wyprodukowano dla Kaufland więc z linkiem ciężko będzie :-(bo nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej tylko to sklep stacjonarny spożywczy[/QUOTE] Podaj konto :) wyśle pieniążki na 20 worków żwirku ;) Quote
Kejciu Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Ziutka']Podaj konto :) wyśle pieniążki na 20 worków żwirku ;)[/QUOTE] O Matko - ZIUTKA! :loveu: Wysyłam na PW Quote
Recommended Posts