MALWA Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Poprawna napisał(a):Dlatego kiepsko będzie ze zbiórkami pieniędzy. Nie macie jakiejś zaprzyjaźnionej fundacji, która Wam użyczy konta? Aby tylko był dopisek dla Bafiego. Ludzie będą się też domagać informacji kto i ile wpłacił.... Pisze się wtedy imię i pierwszą literę nazwiska :) Jesli ktoś chce wiedzieć więcej i dokładniej, to zapraszam do zalogowania się na dogoimanii. Wiem, ze ludzie wpłacają, nawet jeśli zbiera osoba, która nie jest przedstawicielem fundacji i problemu jakoś nie ma.............. Nie w tym rzecz kto zbiera, tylko na jaki cel........... Quote
MALWA Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Witam z rana i zapraszam do Bafika ! Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 MALWA napisał(a):Witam z rana i zapraszam do Bafika ! dzień dobry :) uściski dla Bafika! Z cichą nadzieją, że dziś też będzie dobry dzień - czy tu czy na FB i pojawią się nowe deklaracje dla psinki :) Quote
wiewoira Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Wydarzenie udostepnione znajomi zaproszeni i trzymam kciuki za chłopaka :) Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 wiewoira napisał(a):Wydarzenie udostepnione znajomi zaproszeni i trzymam kciuki za chłopaka :) Bardzo dziękujemy! :) im nas więcej, tym większa szansa, że znajdą się chętni do pomocy i uda się Bafiego szybciej wyciągnąć. Quote
MALWA Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Zagladam i czekam n anowe wieści, ale te pewnie będą dopiero od Till.................... Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Nowa deklaracja dla Bafiego z FB: pani Dorota Ch. będzie wpłacać 10zł, od listopada :) Quote
MALWA Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 gluchypies napisał(a):Nowa deklaracja dla Bafiego z FB: pani Dorota Ch. będzie wpłacać 10zł, od listopada :) Pięknie dziękuję, to mamy juz 180 zl deklaracji ! Quote
missiaa Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kroją się kolejne wywózki psów do Szczytów, nie wiem jak długo Bafi jeszcze będzie w mordowni. Wciąż próbujemy dowiedzieć się co stało się z Drucikiem, który zniknął nagle gdy miał już miejsce w DT. Boję się, że lada dzień Bafiego też wywiozą/pozbędą się i nie dowiemy się gdzie :( Quote
Marycha35 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jasna cholera, to może zabrać go już!!!! Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Pani Natalia K. z FB zadeklarowała jednorazową wpłatę 50 złotych. Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Napiszcie proszę, o co chodzi z tymi wywózkami, bo ja się nie orientuję... Gdzie i po co oni wywożą psy? Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Kolejna deklaracja: jednorazowa wpłata 100zł od pani Agnieszki Sz. z FB. Quote
ASTRA 126 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Witam i deklaruję 10,00 zł stałej od listopada. Poproszę o nr konta. Quote
zozola77 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 gluchypies napisał(a):Napiszcie proszę, o co chodzi z tymi wywózkami, bo ja się nie orientuję... Gdzie i po co oni wywożą psy? w Olkuszu jest tylko punkt przetrzymań....co jakis czas robia wywózke do schronisk..w Szczytach (masakra) i chyba w Racławicach..moze jeszcze gdzies....nie orientuje sie az tak....a. i tak nie wiadomo czy te psy tam trafia i czy gdzies nie znikna po drodze....przeciez gminy sie tym nie interesuja to moze niech Till spróbuje go jakos wyciagnać jak najszybciej..a o reszte kasy bedziemy sie martwic potem...a i tak jest nieźle a i jednorazowe są... a co do rozliczeń na fb to pzreciez głuchypies bedzie tam wklejac rozliczenie które Malwa poda tu na dogo, jak wpłyną na jej konto pieniadze...no i po problemie..bo rozliczenie musi byc...i tu i tam... zeby ludzie wiedzieli ile w sumie psiak ma kasy, ile mu brakuje i na co została wydane... Quote
wiewoira Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Matko kochana,nie czekajcie tylko zabierajcie Baficzka :( Wiem że łatwiej powiedzieć niż zrobić ale tu nie ma na co czekać :( Quote
gosiaczek1984 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Kazdego dnia wchodze na watek i boje sie,ze nie zdazycie go zabrac..wiem,ze latwo sie mowi,ale na pewno damy rade Quote
Marta72 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 czekam na decyzje i wiadomość od Till................................. Quote
Till Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 plan jest na jutro zabrania Bafiego. Trzymajcie kciuki. Po ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce w O. boję się o niego i pozostałe. Teraz musimy zbierac na niego żeby nie został bez deklaracji Quote
Till Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='gluchypies']Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/611916538850298/ Nowe zdjęcia będę dodawała sukcesywnie, żeby się coś działo na wydarzeniu. Bardzo proszę o dołączanie i zapraszanie znajomych! jutro moze będę miała jego zdjęcia jeszcze ze schronu Quote
Marta72 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Till napisał(a):plan jest na jutro zabrania Bafiego. Trzymajcie kciuki. Po ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce w O. boję się o niego i pozostałe. Teraz musimy zbierac na niego żeby nie został bez deklaracji dobra wiadomość, dzięki Till o jakich wydarzeniach w O mówisz?? Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Till napisał(a):plan jest na jutro zabrania Bafiego. Trzymajcie kciuki. Po ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce w O. boję się o niego i pozostałe. Teraz musimy zbierac na niego żeby nie został bez deklaracji Mam nadzieję, że jutro wszystko się uda! Będziemy czekać na wieści. Kolejna deklaracja: 10zł stałe od pani Doroty W. z FB. Quote
Poprawna Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Trzymam kciuki. Wydarzenie na FB się rozkręca, Gratulacje :) Quote
gluchypies Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 zozola77 napisał(a):w Olkuszu jest tylko punkt przetrzymań....co jakis czas robia wywózke do schronisk..w Szczytach (masakra) i chyba w Racławicach..moze jeszcze gdzies....nie orientuje sie az tak....a. i tak nie wiadomo czy te psy tam trafia i czy gdzies nie znikna po drodze....przeciez gminy sie tym nie interesuja to moze niech Till spróbuje go jakos wyciagnać jak najszybciej..a o reszte kasy bedziemy sie martwic potem...a i tak jest nieźle a i jednorazowe są... a co do rozliczeń na fb to pzreciez głuchypies bedzie tam wklejac rozliczenie które Malwa poda tu na dogo, jak wpłyną na jej konto pieniadze...no i po problemie..bo rozliczenie musi byc...i tu i tam... zeby ludzie wiedzieli ile w sumie psiak ma kasy, ile mu brakuje i na co została wydane... dziękuję za informację, sprawdziłam już w internecie, co jest pisane o tym schronisku.... Mam nadzieję, że jutro uda się wyciągnąć z Olkusza Bafiego. Na FB jest już dużo ludzi i dobrze, że są też deklaracje wpłat. Mam pytanie o rozliczenie na FB - mam tam umieścić tylko rozliczenie dotyczące osób wpłacających z FB, tak? Quote
Recommended Posts