Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poprawna napisał(a):
Dlatego kiepsko będzie ze zbiórkami pieniędzy. Nie macie jakiejś zaprzyjaźnionej fundacji, która Wam użyczy konta? Aby tylko był dopisek dla Bafiego. Ludzie będą się też domagać informacji kto i ile wpłacił.... Pisze się wtedy imię i pierwszą literę nazwiska :)

Jesli ktoś chce wiedzieć więcej i dokładniej, to zapraszam do zalogowania się na dogoimanii.

Wiem, ze ludzie wpłacają, nawet jeśli zbiera osoba, która nie jest przedstawicielem fundacji i problemu jakoś nie ma..............

Nie w tym rzecz kto zbiera, tylko na jaki cel...........

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Witam z rana i zapraszam do Bafika !

dzień dobry :) uściski dla Bafika! Z cichą nadzieją, że dziś też będzie dobry dzień - czy tu czy na FB i pojawią się nowe deklaracje dla psinki :)

Posted

wiewoira napisał(a):
Wydarzenie udostepnione znajomi zaproszeni i trzymam kciuki za chłopaka :)

Bardzo dziękujemy! :) im nas więcej, tym większa szansa, że znajdą się chętni do pomocy i uda się Bafiego szybciej wyciągnąć.

Posted

gluchypies napisał(a):
Nowa deklaracja dla Bafiego z FB:
pani Dorota Ch. będzie wpłacać 10zł, od listopada :)

Pięknie dziękuję, to mamy juz 180 zl deklaracji !

Posted

kroją się kolejne wywózki psów do Szczytów, nie wiem jak długo Bafi jeszcze będzie w mordowni. Wciąż próbujemy dowiedzieć się co stało się z Drucikiem, który zniknął nagle gdy miał już miejsce w DT. Boję się, że lada dzień Bafiego też wywiozą/pozbędą się i nie dowiemy się gdzie :(

Posted

gluchypies napisał(a):
Napiszcie proszę, o co chodzi z tymi wywózkami, bo ja się nie orientuję... Gdzie i po co oni wywożą psy?

w Olkuszu jest tylko punkt przetrzymań....co jakis czas robia wywózke do schronisk..w Szczytach (masakra) i chyba w Racławicach..moze jeszcze gdzies....nie orientuje sie az tak....a. i tak nie wiadomo czy te psy tam trafia i czy gdzies nie znikna po drodze....przeciez gminy sie tym nie interesuja

to moze niech Till spróbuje go jakos wyciagnać jak najszybciej..a o reszte kasy bedziemy sie martwic potem...a i tak jest nieźle a i jednorazowe są...

a co do rozliczeń na fb to pzreciez głuchypies bedzie tam wklejac rozliczenie które Malwa poda tu na dogo, jak wpłyną na jej konto pieniadze...no i po problemie..bo rozliczenie musi byc...i tu i tam... zeby ludzie wiedzieli ile w sumie psiak ma kasy, ile mu brakuje i na co została wydane...

Posted

plan jest na jutro zabrania Bafiego. Trzymajcie kciuki. Po ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce w O. boję się o niego i pozostałe. Teraz musimy zbierac na niego żeby nie został bez deklaracji

Posted

Till napisał(a):
plan jest na jutro zabrania Bafiego. Trzymajcie kciuki. Po ostatnich wydarzeniach jakie miały miejsce w O. boję się o niego i pozostałe. Teraz musimy zbierac na niego żeby nie został bez deklaracji

dobra wiadomość, dzięki Till
o jakich wydarzeniach w O mówisz??

Posted

Till napisał(a):

Mam nadzieję, że jutro wszystko się uda! Będziemy czekać na wieści.

Kolejna deklaracja: 10zł stałe od pani Doroty W. z FB.

Posted

zozola77 napisał(a):
w Olkuszu jest tylko punkt przetrzymań....co jakis czas robia wywózke do schronisk..w Szczytach (masakra) i chyba w Racławicach..moze jeszcze gdzies....nie orientuje sie az tak....a. i tak nie wiadomo czy te psy tam trafia i czy gdzies nie znikna po drodze....przeciez gminy sie tym nie interesuja

to moze niech Till spróbuje go jakos wyciagnać jak najszybciej..a o reszte kasy bedziemy sie martwic potem...a i tak jest nieźle a i jednorazowe są...

a co do rozliczeń na fb to pzreciez głuchypies bedzie tam wklejac rozliczenie które Malwa poda tu na dogo, jak wpłyną na jej konto pieniadze...no i po problemie..bo rozliczenie musi byc...i tu i tam... zeby ludzie wiedzieli ile w sumie psiak ma kasy, ile mu brakuje i na co została wydane...

dziękuję za informację, sprawdziłam już w internecie, co jest pisane o tym schronisku....

Mam nadzieję, że jutro uda się wyciągnąć z Olkusza Bafiego. Na FB jest już dużo ludzi i dobrze, że są też deklaracje wpłat.

Mam pytanie o rozliczenie na FB - mam tam umieścić tylko rozliczenie dotyczące osób wpłacających z FB, tak?