AgusiaP Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ja cały czas wchodzę i czytam, czy są jakieś wieści. Quote
MALWA Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Dogo07 napisał(a):A do jakiego hoteliku jedzie Bafiś ? Do missieek pod Kraków. Quote
zozola77 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 no to ma troche trasy do zrobienia..zalezy czy od Krakowa zaczeła czy od Olkusza... mzoe juz niedługą będa jakies wiesci o Bafim ..i oby dobre... Quote
ania68 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='Malgoska'] Oj, biedna Trufla, od piątku już trochę czasu minęło :( Hyclem jest tam Kołodziejczyk, może do niego zadzwonić? Podaję nr tel.:698 643 717 . Oby jak najszybciej się znalazła..... Quote
gluchypies Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Kolejne dwie panie z FB zadeklarowały jednorazowe wpłaty dla Bafika: Kinga M. oraz Krystyna T. :) Quote
Malgoska Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 ania68 napisał(a):Oj, biedna Trufla, od piątku już trochę czasu minęło :( Hyclem jest tam Kołodziejczyk, może do niego zadzwonić? Podaję nr tel.:698 643 717 . Oby jak najszybciej się znalazła..... a gdzie są odwożone psy nie wiesz? przepraszam Was za wtargnięcie ale Trufelka też z Olkusza Quote
MALWA Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 gluchypies napisał(a):Kolejne dwie panie z FB zadeklarowały jednorazowe wpłaty dla Bafika: Kinga M. oraz Krystyna T. :) Pięknie dziekuję. Wieczorem odnotuje i sprawdze konto czy mam coś nowego. Quote
Marta72 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 czekam na wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niecierpliwie!!!!!!!!!! Quote
zozola77 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 widziałam sie w przelocie z Till - BAFI WYCIAGNIĘTY !!!!! szczegółów nie znam..mysle ze jak wejdzie to napisze wiecej... Quote
Marta72 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 zozola77 napisał(a):widziałam sie w przelocie z Till - BAFI WYCIAGNIĘTY !!!!! szczegółów nie znam..mysle ze jak wejdzie to napisze wiecej... WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!! :multi: Quote
Yoana Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Superrr! :multi::multi: Bardzo się cieszę i czekam na szczegółową relację. Teraz musimy zadbać, żeby chłopaka spotykały już tylko dobre rzeczy. Quote
wiewoira Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 No w końcu !!!! :multi:Teraz już tylko dobrze będzie :loveu: Quote
gluchypies Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 zozola77 napisał(a):widziałam sie w przelocie z Till - BAFI WYCIAGNIĘTY !!!!! szczegółów nie znam..mysle ze jak wejdzie to napisze wiecej... SUPER!!! :) Idę przekazać wiadomość na FB :) ps. pani Dorota W. napisała mi, że wpłaciła 60zł jako stałą deklarację za 6 mcy z góry, kolejny przelew zrobi w maju :) Quote
ania68 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Wspaniała wyczekiwana wiadomość :) W takim razie muszę się sprężać i zrobić obiecany bazarek :) Quote
Till Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Tak, Bafi bezpieczny!!! :) okazał się bardzo fajnym pieskiem. Grzecznie wyszedł z kojca i sam wsiadł do samochodu. Spędził w kojcu kilka miesięcy bez wychodzenia i był skołowany, nie wiedział gdzie jest prowadzony i czy w tym koszmarnym miejscu może go jeszcze czekać coś dobrego. W aucie siedział spokojnie, nie szczekał, nie drapał. Jak dojechał na miejsce to też spokojnie wszedł do swojego kojca. Jest bardzo smutny i trochę wystraszony. Ale napewno nie jest dzikim psem, wręcz odwrotnie to całkiem ułożony piesek i ładnie chodzi na smyczy :) Jest trochę większy od Barrego. Wstępna ocena wieku to około 2-3 lata, ale jutro na spokojnie będzie oglądany. Ma rane na łapce, może to odleżyna... Jak dobrze, że jest bezpieczny, innym się nie udało, był kolejny transport.... Chciałabym wszystkim podziękować, którzy dali Bafiemu szanse, na życie, na dom. DZIEKUJĘ Quote
MALWA Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Dostałam sms od Till po 15.00, ze Bafi u Angeliki, ale niestety miałam już wyłączony komputer, i nie miałam jak przekazać tej informacji, a tel., który podała mi gluchypies niestety nie zapisałam w telefonie.............. Till napisąła mi, że pies wystraszony, ale u Angeliki był już spokojny. Quote
zozola77 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 swietnie - Baficzku teraz juz bedzie tylko lepiej.... szkoda tych innych psiaków...ale cóż całego swiata nie zbawimy..trzeba wybierac niestety...:-( Quote
Marta72 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Niech mały dochodzi teraz do siebie. Jestem zaskoczona,że to taki młody psiaczek!!! Musiał bardzo mocno przezywać O TRZYMAJ SIĘ BAF!!!!:loveu: Quote
Till Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 to zdjęcia jeszcze ze schronu " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> Quote
gosiaczek1984 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Cudowne wiesci.,a zarazem tragiczne jesli chodzi o wywozke tak naprawde na smierc,jasna cholera czemu ten swiat jest tak podly Quote
Nadziejka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Baficzku jak dobrze :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::calus:sciskamy za ciebie Quote
kontaktogloszenia Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Tak bardzo się cieszę ,że Baficzek nie siedzi już za tymi strasznymi kratami :) Kochani zapraszam na wątek Fazerka http://www.dogomania.pl/forum/thread...om%21%21%21%21 Quote
Recommended Posts