Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malgoska']

Oj, biedna Trufla, od piątku już trochę czasu minęło :( Hyclem jest tam Kołodziejczyk, może do niego zadzwonić? Podaję nr tel.:698 643 717 . Oby jak najszybciej się znalazła.....

Posted

ania68 napisał(a):
Oj, biedna Trufla, od piątku już trochę czasu minęło :( Hyclem jest tam Kołodziejczyk, może do niego zadzwonić? Podaję nr tel.:698 643 717 . Oby jak najszybciej się znalazła.....

a gdzie są odwożone psy nie wiesz?
przepraszam Was za wtargnięcie ale Trufelka też z Olkusza

Posted

gluchypies napisał(a):
Kolejne dwie panie z FB zadeklarowały jednorazowe wpłaty dla Bafika: Kinga M. oraz Krystyna T. :)

Pięknie dziekuję.

Wieczorem odnotuje i sprawdze konto czy mam coś nowego.

Posted

zozola77 napisał(a):
widziałam sie w przelocie z Till - BAFI WYCIAGNIĘTY !!!!! szczegółów nie znam..mysle ze jak wejdzie to napisze wiecej...

WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!!
:multi:

Posted

Superrr! :multi::multi: Bardzo się cieszę i czekam na szczegółową relację. Teraz musimy zadbać, żeby chłopaka spotykały już tylko dobre rzeczy.

Posted

zozola77 napisał(a):
widziałam sie w przelocie z Till - BAFI WYCIAGNIĘTY !!!!! szczegółów nie znam..mysle ze jak wejdzie to napisze wiecej...

SUPER!!! :) Idę przekazać wiadomość na FB :)

ps. pani Dorota W. napisała mi, że wpłaciła 60zł jako stałą deklarację za 6 mcy z góry, kolejny przelew zrobi w maju :)

Posted

Tak, Bafi bezpieczny!!! :) okazał się bardzo fajnym pieskiem. Grzecznie wyszedł z kojca i sam wsiadł do samochodu. Spędził w kojcu kilka miesięcy bez wychodzenia i był skołowany, nie wiedział gdzie jest prowadzony i czy w tym koszmarnym miejscu może go jeszcze czekać coś dobrego. W aucie siedział spokojnie, nie szczekał, nie drapał. Jak dojechał na miejsce to też spokojnie wszedł do swojego kojca. Jest bardzo smutny i trochę wystraszony. Ale napewno nie jest dzikim psem, wręcz odwrotnie to całkiem ułożony piesek i ładnie chodzi na smyczy :) Jest trochę większy od Barrego. Wstępna ocena wieku to około 2-3 lata, ale jutro na spokojnie będzie oglądany. Ma rane na łapce, może to odleżyna... Jak dobrze, że jest bezpieczny, innym się nie udało, był kolejny transport.... Chciałabym wszystkim podziękować, którzy dali Bafiemu szanse, na życie, na dom. DZIEKUJĘ

Posted

Dostałam sms od Till po 15.00, ze Bafi u Angeliki, ale niestety miałam już wyłączony komputer, i nie miałam jak przekazać tej informacji, a tel., który podała mi gluchypies niestety nie zapisałam w telefonie..............

Till napisąła mi, że pies wystraszony, ale u Angeliki był już spokojny.