Nadziejka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Baficzku:modla::calus::calus:juz będzie dobrze kochany Quote
MALWA Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Mam nową wpłatę - 10 zł od Olena84. Pięknie dziękuję ! Quote
MALWA Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Witam z rana i zapraszam do Bafika! Quote
MALWA Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Kochani, zapraszam na kolejny bazarek cegiełkowy dla zagłodzonego Orsona: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248325-Kromka-chleba-dla-zagłodzonego-Orsona-do-20-11-2013r?p=21482466#post21482466 Pies zdychał pod sklepem spozywczym............. Quote
gluchypies Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ja też zaglądam do Bafika :) Cieszę się, że to jego kolejny bezpieczny dzień! Quote
wiewoira Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 gluchypies napisał(a):Ja też zaglądam do Bafika :) Cieszę się, że to jego kolejny bezpieczny dzień! Mając tą świadomość z lekkim sercem i radością przybiega się tu witać i o samopoczucie Bafika pytać :lol: Quote
Till Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ja też zaglądam z rana i też czuje na sercu ulgę, że Bafi jest już bezpieczny Quote
Marycha35 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 A jak Bafikowy stwór się miewa?:):):) Quote
snuszak Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a ja dopiero trafiłam do Bafika, piękny jest! Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 i ja odwiedzam naszego bohatera :) Quote
MALWA Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Mam nowe wpłaty, ale dzisiaj już padam, rozliczę je jutro. Quote
Till Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział... sierść ma zaniedbaną, ale i to się napewno poprawi Quote
Marta72 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wspaniała wiadomość till daj znać jak będziecie po wizycie u weta, tak jak obiecałam dorzucę się do kosztów alez ten pies musi się teraz cieszyć :) Quote
MALWA Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Till napisał(a):mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział... sierść ma zaniedbaną, ale i to się napewno poprawi Dziękuję za informację. Marta72 napisał(a):wspaniała wiadomość till daj znać jak będziecie po wizycie u weta, tak jak obiecałam dorzucę się do kosztów alez ten pies musi się teraz cieszyć :) Na razie czekam na e-maila od Angeliki....... Quote
MALWA Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Dopisałam w rozliczeniu wpłaty od gosiaczek1984 i WIGI. Pięknie dziękuję za wpłaty! Obecnie Bafi ma 635 zł. Quote
MALWA Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Dzisiaj szczególny dzień....................mało kto siedzi na dogo............. Quote
Martika&Aischa Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='Till']mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział... sierść ma zaniedbaną, ale i to się napewno poprawi kochany Baficzek :):):) Quote
Till Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 MALWA napisał(a):Dopisałam w rozliczeniu wpłaty od gosiaczek1984 i WIGI. Pięknie dziękuję za wpłaty! Obecnie Bafi ma 635 zł. jaki imponujący wynik, będzie na kastrację, super, dziękujemy!! :) Quote
MALWA Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Till napisał(a):jaki imponujący wynik, będzie na kastrację, super, dziękujemy!! :) A poewnie, ze będize. Gluchypies szykuje już bazarek z rzeczami dziecięcymi, które nadesłała moja Siostra, to też może z niego coś będzie. Ja niebawem ruszam z książkami............ Quote
gluchypies Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Zapraszam na bazarek dla Bafiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248357-Ciuszki-i-dodatki-dla-maluszka-na-Azira-Messiego-i-Bafiego-do-15-11-godz-22?p=21487588#post21487588 Quote
MALWA Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [quote name='gluchypies']Zapraszam na bazarek dla Bafiego: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248357-Ciuszki-i-dodatki-dla-maluszka-na-Azira-Messiego-i-Bafiego-do-15-11-godz-22?p=21487588#post21487588 Dziekuję pieknie za ten bazarek ! Quote
Marycha35 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Bafiku, kochany, mądry psiaku, ale fajocha, że jesteś już bezpieczny:) Quote
Recommended Posts