Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gluchypies napisał(a):
Ja też zaglądam do Bafika :) Cieszę się, że to jego kolejny bezpieczny dzień!

Mając tą świadomość z lekkim sercem i radością przybiega się tu witać i o samopoczucie Bafika pytać :lol:

Posted

mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział...
sierść ma zaniedbaną, ale i to się napewno poprawi

Posted

Till napisał(a):
mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział...

Dziękuję za informację.

Marta72 napisał(a):
wspaniała wiadomość
till
daj znać jak będziecie po wizycie u weta, tak jak obiecałam dorzucę się do kosztów
alez ten pies musi się teraz cieszyć :)

Na razie czekam na e-maila od Angeliki.......

Posted

[quote name='Till']mam dobre wieści od Bafiego. Angelika stwierdziła, że mogłaby mieć same takie psy w hoteliku jak Bafi :), jak narazie to wzorowy chłopak. Jest bardzo grzeczny, nie rzuca się łapczywie na jedzenie, czeka spokojnie na swoją kolej, cieszy się jak się go odwiedza i zabiera na spacer, nie skacze, nie szczeka. Na spacerze też bardzo grzeczny, nie ciągnie, nie rzuca się do innych psów. W kojcu ma porządek, nic nie niszczy. W budzie na zewnątrz ma rozłożoną słomę, ale w budzie nie chce siedzieć, nawet narazie śpi na zewnątrz, chyba ma dość budy, tyle miesięcy w niej siedział...
kochany Baficzek :):):)

Posted

MALWA napisał(a):
Dopisałam w rozliczeniu wpłaty od gosiaczek1984 i WIGI.

Pięknie dziękuję za wpłaty!

Obecnie Bafi ma 635 zł.

jaki imponujący wynik, będzie na kastrację, super, dziękujemy!! :)

Posted

Till napisał(a):
jaki imponujący wynik, będzie na kastrację, super, dziękujemy!! :)

A poewnie, ze będize.

Gluchypies szykuje już bazarek z rzeczami dziecięcymi, które nadesłała moja Siostra, to też może z niego coś będzie.

Ja niebawem ruszam z książkami............