Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wpłaty od:

Agnieszki Sz. z FB - 100 zł,
Natalii K. z FB - 50 zł,
Yoany - 15 zł.

Wszytskie wpłaty weszły wdniu 29.10.2013r.

Pięknie dziękuję !!!

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Obecnie Bafi ma swoich pieniędzy 425 zł ! Yupi!

Super!! A to jeszcze nie wszystkie wpłaty :multi:

Jaki jest plan wobec Bafiego? Chodzi mi o jakieś badania etc. czy będzie miał teraz robione, żeby sprawdzić, czy wszystko ze zdrowiem jest w porządku?

Posted

gluchypies napisał(a):
Super!! A to jeszcze nie wszystkie wpłaty :multi:

Jaki jest plan wobec Bafiego? Chodzi mi o jakieś badania etc. czy będzie miał teraz robione, żeby sprawdzić, czy wszystko ze zdrowiem jest w porządku?

To na pewno. Jego stan oceni wet, o ile już tego nie zrobił.

Angelika podaje mi wszystko w e-mailach, a ja te e-maile kopiuję na wątek.

Na razie nie mam jeszcze żadnych informacji.

Posted

zozola77 napisał(a):
no to fajnie, im wiecej pozycji na bazarku tym lepiej bo jest w czym wybrac..wy obie z Panna MArple z Krakowa wiec mysle ze w razie gdyby ktos zakupił ksiazki od obu cioteczek to jakos byscie sie dogadały zeby jedna paczka wyslac...... ???? dobrze kombinuje???

to zrób przegląd, mozesz porobic zdjecia, opisy i przeslesz mi na maila ....dopiero pewnie po 1 listopada cos bysmy myslały konkretnie o bazarku ale rzucam temat, zeby sie zorganizowac czasowo...

Mam już zdjęcia książek, to można kroić jakiś bazar książkowy dla Bafiego :) niech chłopak obrasta w kaskę, a co! ;)

Posted

Panna Marple napisał(a):
Super, to na początku miesiąca zrobię książkowy remanent i byłoby parę złotych na Bafisia...

To czekam na info, co z książkami i mogę przygotować bazarek.

Po drodze mi mignęło jakieś info jeszcze o pierścionkach na bazarek dla Bafiego, mogę zrobić bazarek tylko potrzebuję zdjęcia i opisy.

Posted

gluchypies napisał(a):

Po drodze mi mignęło jakieś info jeszcze o pierścionkach na bazarek dla Bafiego, mogę zrobić bazarek tylko potrzebuję zdjęcia i opisy.

Nuncek pisał, ze jego mama ( Pani Anna GR) chced oddać na bazarek dwie złote obrączki...........

Posted

musimy poczekać na wieści z hoteliku, dajmy im czas żeby się trochę ogarnąć. Pod wieczór tam zadzwonię. Na zdjęciach widać, że bardzo zmieniła mu się sierść. Już nie taka bujna i puchata jak na początku. Do weta pewnie pojadą w przyszłym tygodniu, narazie i tak nie może być szczepiony. Trzeba go obserwować, jeśli coś będzie się działo to napewno pojadą wcześniej. Pierwsze to odpchlenie bo bardzo się drapie. Biedak ma odgryzioną końcówkę ucha, może też mieć jakaś infekcję w środku, dziś Angelika dobrze go obejrzy. Nie chciała go wczoraj nękać bo był wykończony i wystraszony. Przypominam sobie Barego jak wyglądał na początku, a jak później, piękna, puchata sierść, błysk w oku...Bafi też taki będzie tylko potrzebuje czasu i dobrej opieki

Posted

dokładnie!!!
nie ma się co śpieszyć :) niech się mały znajdzie i uwierzy, że juz jest bezpieczny:) cieszę się że juz z nim dobrze, a nasza Trufelka dalej zaginiona:(

Posted

gluchypies napisał(a):

aaa to Ty sie tym zajmiesz..to fajnie...napisz prosze priv do Panna MArple,zeby sie z nią w takim razie dogadać co do książek od niej .... :)

to czekamy na wiesci od BAfika ..jak sie uda i pogoda w miarę będzie to pojedziemy do niego z Till w przyszłym tygodniu, żeby jakies zdjątka zrobić.....no i oczywiscie do MAjeczki, Messiego, Azira......

:loveu:

Posted

Kurczę też bym do nich chętnie pojechała! Tylko pewnie wy jedziecie w tygodniu jakoś, to ja w pracy siedzę o ludzkich godzinach, kiedy jest jasno jeszcze :(

Tak, bazarek mogę ja zrobić, skoro mam te książki u siebie :)

Posted

gluchypies napisał(a):
Kurczę też bym do nich chętnie pojechała! Tylko pewnie wy jedziecie w tygodniu jakoś, to ja w pracy siedzę o ludzkich godzinach, kiedy jest jasno jeszcze :(

Tak, bazarek mogę ja zrobić, skoro mam te książki u siebie :)

no raczej w tygodniu, ale jeszcze się okaże, damy znać jak coś

Posted

gluchypies napisał(a):

Moja Siostra wysłała wczoraj do Ciebie kuriera z paczka - z ciuszkami i zabawkami dzięcięcymi, są tam tez jakieś nowe rzeczy.

Posted

MALWA napisał(a):
Moja Siostra wysłała wczoraj do Ciebie kuriera z paczka - z ciuszkami i zabawkami dzięcięcymi, są tam tez jakieś nowe rzeczy.

Oki, czekam na paczkę. Czy w środku jest info na temat tych rzeczy, czy napiszesz mi mailem? I poproszę też o info dla jakiego psiaka to idzie. Myślę, że bazarek przygotuję w weekend :)

Posted

gluchypies napisał(a):
Oki, czekam na paczkę. Czy w środku jest info na temat tych rzeczy, czy napiszesz mi mailem? I poproszę też o info dla jakiego psiaka to idzie. Myślę, że bazarek przygotuję w weekend :)

W środku jest kartka z proponowaną ceną tych rzeczy.

Co do psiaka, to jeszcze skontaktuję się z Siostrą i dam znać.

Posted

Mam wpłaty od:

Elf i Mango - 10 zł,
mari23 - 10 zł,
Dorota W. z FB - 60 zł (za 6 mieisęcy),
Kinga z FB -= 20 zł ,
Krystyna T. z FB - 50 zł.

Wpłaty weszły z dniem 30.10.2013r.

Za pomoc pięknie dziękuję.

Do rozliczenia dopiszę wieczorem.

Posted

Till napisał(a):
no raczej w tygodniu, ale jeszcze się okaże, damy znać jak coś

kiedy jest jasno to ja tez w pracy grzecznie siedze..ale zamierzam sie urwac wczesniej (oczywiscie oficjalnie) w którys dzień jak tylko sie z Till dogadamy...tak to sobie wymysliłam, bo popołudniami to juz bez sensu bo ciemno..a w weekendy to różnie ..no ale zobaczymy jak wyjdzie...