Jump to content
Dogomania

Szczotka - W nowym domu! Poznaje swiat u Roszpunki. Powodzenia mała!!!

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten pan oferuje przejazd na trasie Białystok-Częstochowa w poniedziałek 25 listopada (nie wiem, czy to nie za wcześnie?). Nie przeszkadzają mu psy, więc można by zapytać, czy wziąłby Szczotkę :)
http://www.blablacar.pl/podroz-bialystok-czestochowa-15963963

a ten jedzie do Opola: http://www.blablacar.pl/podroz-czestochowa-opole-16324024

nie ma nic o psach, więc można by zapytać.

jeśli ten termin to za wcześnie to będę patrzeć później, bo na grudzień jeszcze nic nie ma z Białegostoku w stronę Częstochowy/Opola.

Posted (edited)

Będą deklaracje na karme dla Szczotki

ania75 napisał(a):
jesli o mnie chodzi to tak jak pisalam na watku Bercika jak najbardziej :)

zachary napisał(a):
Skoro Bercik bezpieczny w ds, to dorzucam się do karmy Szczotkowej.

Na razie rzecz się ma następująco.

10 zł-ania75
20 zł - zachary
20 zł - bakusiowa
-----------------------------
50 zł

dexterka napisał(a):
na jakie konto można przelewać pieniążki dla Szczotki?

Konto Mai mogę przesłać jak chcesz.
Dexterko, ile mniej więecej trzeba kaski miesięcznie dla Szczotki?

Edited by bakusiowa
Posted

rovaniemi napisał(a):
Jestem na zaproszenie bakusiowej i chętnie przeniosę swoją stałą deklarację 10zł od Bercika na Szczotkę :) poproszę numer konta :)

Jak wysłałaś dla Bercika to dopiero w grudniu.

Posted (edited)

uzgodniłam wspólnie z Maia,że to ona będzie zbierała pieniążki oraz zamawiała karmę bezpośrednio do mnie. Nie wiem ile Szczocia może ważyć, myślę,że coś koło 25-30kg , więc wybierając karmę i sprawdzając dawkowanie można obliczyć. Oczywiście ja nie trzymam się sztywno ram jakie podane są na opakowaniu, bo wszystko zależy od aktywności psa i jego predyspozycji do odkładania tłuszczyku. Nie chciałabym też karmić suńki jakąś marketówką:P

I przy okazji dziękuję wszystkim , którzy zechcieli wspomóc Szczotkę w moim bdt.

Edited by dexterka
dopisek
Posted

rovaniemi napisał(a):
Jestem na zaproszenie bakusiowej i chętnie przeniosę swoją stałą deklarację 10zł od Bercika na Szczotkę :) poproszę numer konta :)

Alla Chrzanowska napisał(a):
Skoro Bercik ma Domek, to moje 20,00 stałej można przenieść na Szczocię:) Proszę o dane do przelewów.

Deklaracje stałe na jedzenie dla Szczoci.

10 zł-ania75
20 zł - zachary
20 zł - bakusiowa
10 zł - rovaniemi
20 zł - Alla Chrzanowska
-----------------------------
80 zł

Bardzo dziękuję za stałe deklaracje. Konto to samo jak dla Bercika. Kto ewentualnie nie ma konta to proszę pisać. W okolicach Białegostoku jest sklep internetowy Świat Karm. Zamówiłam karmę jednego dnia o godz.15-tej , a już następnego o 12-tej karma była w Skierniewicach. Zamówienie powyżej 100 zł, przesyłka darmowa. Jak pytałam w Krakvecie powiedziano, że powyżej siedmiu dni roboczych. Kiedyś zamówiłam a po siedmiu dniach roboczych dowiedziałam się, że trzeba czekać następne siedem dni. Trzeba przyznać, że po rezygnacji kasę szybko zwrócili.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Ja też poproszę nr konta, chyba, że to to samo, co dla Bercika?

Konto jest to samo. Maia pisała na wątku Bercika że wpłaciłaś za listopad.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']A nie mogę wpłacić za Szczocię jeszcze raz?:)

Jak najbardziej. Bardzo dziękuję:loveu:

Ciocie i wujkowie, prosimy także o deklaracje jednorazowe. Myślę, że trzeba Szczoci kupić obrożę, smycz. Chyba przydałyby się też na drogę szelki i adresatka. Także zakraplacz od pcheł i kleszczy.