Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Wiem co oznaczają upierdliwi sąsiedzi. Gdy byłam z moimi dziewczynami u babci na przechowaniu podczas remontu. W ciągu tygodnia 5 razy odwiedziła nas straż miejska bo sąsiadce piętro niżej przeszkadzało stukanie pazurków o panele :angryy::angryy::angryy: Z takimi ludźmi nie ma co gadać takie stare baby wiedzą swoje i tyle.

Hmm, jak dożyjesz, to też "będziesz myślała swoje i tyle" :angryy:
Jak trudno czasem przekroczyć próg WŁASNEJ wrażliwości i zrozumieć BARDZIEJ WRAŻLIWEGO bliźniego, choćby był on dla nas trudny... :placz:
Bardziej rozumiemy i tłumaczymy zwierzęta, niż ludzi?

Przypomnijcie sobie te słowa za 40-50 lat...:diabloti:
I zapłaczcie nad sobą...

Pozdrawiam.

P.S. Ja też wiem, że sąsiedzi mogą być upierdliwi ze swoją wrażliwością. I ja święty nie jestem... :( Ale, błagam, nie hodujmy w sobie nienawiści do tych, którzy myślą/czują inaczej! To sie nijak ma do "miłości" do zwierząt.
Ileż tej nienawiści wokół :( :( I jeszcze w nas??? :placz: :placz:

Posted

pmo777 napisał(a):
Hmm, jak dożyjesz, to też "będziesz myślała swoje i tyle" :angryy:
Jak trudno czasem przekroczyć próg WŁASNEJ wrażliwości i zrozumieć BARDZIEJ WRAŻLIWEGO bliźniego, choćby był on dla nas trudny... :placz:
Bardziej rozumiemy i tłumaczymy zwierzęta, niż ludzi?

Przypomnijcie sobie te słowa za 40-50 lat...:diabloti:
I zapłaczcie nad sobą...

Pozdrawiam.

P.S. Ja też wiem, że sąsiedzi mogą być upierdliwi ze swoją wrażliwością. I ja święty nie jestem... :( Ale, błagam, nie hodujmy w sobie nienawiści do tych, którzy myślą/czują inaczej! To sie nijak ma do "miłości" do zwierząt.
Ileż tej nienawiści wokół :( :( I jeszcze w nas??? :placz: :placz:

Taaak ale jak pijaczki na klatce robia burde albo pod oknami to nikomu sie nie chce zadzwonic na policje ;).Bo nie daj boze pijaczki namierza kto dzwonil.

Latwiej pognebic wlasciciela czterech lap- zeby sobie nie myslal ze wolny czlowiek jest.Albo samotna matke z dzieckiem...bo dziecko placze nie o tej porze co powinno- a wogole NIE powinno plakac.

pmo 777 daj spokoj.

Posted

Katcherine napisał(a):
Taaak ale jak pijaczki na klatce robia burde albo pod oknami to nikomu sie nie chce zadzwonic na policje ;).Bo nie daj boze pijaczki namierza kto dzwonil.

Latwiej pognebic wlasciciela czterech lap- zeby sobie nie myslal ze wolny czlowiek jest.Albo samotna matke z dzieckiem...bo dziecko placze nie o tej porze co powinno- a wogole NIE powinno plakac.

pmo 777 daj spokoj.

Zgadzam się...