Katcherine Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hopa wyzlus. narazie nie mam zadnych wiadomosci. Musimy naprawde pomyslec. Quote
Jagoda1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wyżłuś musi znaleźć domek. Dzisiaj poszliśmy na spacer, później dałam mu miskę z jedzeniem i usiadłam obok. Gdy skończył podrzedł do mnie i się przytulił. Położył mi swoją głowę na kolanach i popatrzył prosto w oczy. Żebyście widzieli jego oczy pełne błagania i miłości.:placz::placz::placz: On potrzebuje bliskości człowieka. Myślałam, że się poryczę. Tak, Wyżełek, jak widzi człowieka, podchodzi do siatki, patrzy uważnie w oczy i ciągle "pyta"...Jaką dać odpowiedź staremu psu? Jak mu wytłumaczyć, że musi tutaj? Nikt nie zgłasza się...:-( Quote
DarkAngels Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wyżłuś napewno znajdzie swojego człowieka:) On jest taki cudowny i chce kochać :) Quote
tanitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ja myślę, ze trzeba mu nadać w końcu imię, jakieś propozycje?:razz: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Od jakiegoś czasu zastanawiamy się z dziewczynami nad imieniem dla niunika i jakoś nie mamy pomysłów:oops:. Jego imię musi być wyjątkowe. Licze na Waszą pomoc Quote
Katcherine Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Nie jestem pewna czy to aby napewno ale...slowo przetlumaczone z poslkiego na hebrajski dalo pare odpowiedzi w ktorych jedna z nich jest :Nadir. :cool3: Co myslicie o takim imieniu? ps. jeszcze tak z pamieci przypomnialam sobie ze dziadkowie mieli dwa wyzelki ktore nosily jeden po drugim imie Argo- Argus....ale jak wynalazlam znaczenie - ze to byla konstelacja ktora pozniej rozbito na cos tam itd....to mi sie nie spodobalo. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Nadir mi się podoba. Jutro sprawdzę co o tym imieniu myśli sam zainteresowany:evil_lol:. Zobaczymy czy mu się spodoba. Quote
DarkAngels Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Nadir mi się podoba. Jutro sprawdzę co o tym imieniu myśli sam zainteresowany:evil_lol:. Zobaczymy czy mu się spodoba. No raczej powinno:) No, ale poczekamy na jego decyzje :) :evil_lol: Quote
Katcherine Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Rozmawialam z mama. Niestety sytuacja jest na tyle nieciekawa ze nie mozemy sie zdecydowac na przygarniecie wyzlusia ani jakiegokolwiek innego psiaka. Jest nam strasznie przykro. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dzisiaj Nadir we miarę spodobało się zainteresowanemu choć nie ukrywam, że bardziej niż słuchanierm mnie zainteresowany był przysmakiem w mojej kieszeni. Szafran też mi się podoba. Quote
Katcherine Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :razz: typowy wyzelek. Wyzlusiu- Szafranku- Nadirku- hopaj po domek. Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wyżełek wyraźnie ożywił się, widać, ze chętnie podreptałby po lesie i upajał sie zapachami. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Jutro pójdziemy na spacer do lasu. Chłopak choć na chwilę zapomni o schroniskowej rzeczywistości. Quote
Jagoda1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Szafranek, Nadirek to całkiem rześki staruszek, podleczył się, odkarmił. Teraz potrzebny mu dom, codzienne spacery. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Dzisiaj kolega odmówił zjedzenia suchej karmy na drugi posiłek. Quote
DarkAngels Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj kolega odmówił zjedzenia suchej karmy na drugi posiłek. Oj :) Chyba ktoś tu jest wybredny :) Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wstawiłam na "Zaginione Psy i inne zwierzęta", www.gazeta.pl Forum Zwierzęta. Może ktoś rozpozna Dziadunia, może ktoś za nim tęskni? Quote
DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Hopaj Nadirku na pierwszą stronkę. Mam nadzieje, że już nie długo znajdziesz swój ciepły kącik :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Agusia dziękuję za pomoc w szukaniu rodzinki wyżełka. Dla niego powrót do domku byłby najlepszym lekarstwem na wszystko. Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Agusia dziękuję za pomoc w szukaniu rodzinki wyżełka. Dla niego powrót do domku byłby najlepszym lekarstwem na wszystko. Ja jednak wierzę, że ktoś za nim tęskni... Quote
tanitka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja o nim cały czas myślę i martwię się:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Najgorsze są te deszcze. Wyżłuś nie zawsze chce wejść do budy. czasami stoi na deszczu i moknie. Quote
Recommended Posts