Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wyżłuś musi znaleźć domek. Dzisiaj poszliśmy na spacer, później dałam mu miskę z jedzeniem i usiadłam obok. Gdy skończył podrzedł do mnie i się przytulił. Położył mi swoją głowę na kolanach i popatrzył prosto w oczy. Żebyście widzieli jego oczy pełne błagania i miłości.:placz::placz::placz: On potrzebuje bliskości człowieka. Myślałam, że się poryczę.

Tak, Wyżełek, jak widzi człowieka, podchodzi do siatki, patrzy uważnie w oczy i ciągle "pyta"...Jaką dać odpowiedź staremu psu? Jak mu wytłumaczyć, że musi tutaj?
Nikt nie zgłasza się...:-(

Posted

Nie jestem pewna czy to aby napewno ale...slowo przetlumaczone z poslkiego na hebrajski dalo pare odpowiedzi w ktorych jedna z nich jest :Nadir.

:cool3: Co myslicie o takim imieniu?

ps. jeszcze tak z pamieci przypomnialam sobie ze dziadkowie mieli dwa wyzelki ktore nosily jeden po drugim imie Argo- Argus....ale jak wynalazlam znaczenie - ze to byla konstelacja ktora pozniej rozbito na cos tam itd....to mi sie nie spodobalo.

Posted

Nadir mi się podoba. Jutro sprawdzę co o tym imieniu myśli sam zainteresowany:evil_lol:. Zobaczymy czy mu się spodoba.

No raczej powinno:) No, ale poczekamy na jego decyzje :) :evil_lol:

Posted

Agusia dziękuję za pomoc w szukaniu rodzinki wyżełka. Dla niego powrót do domku byłby najlepszym lekarstwem na wszystko.

Ja jednak wierzę, że ktoś za nim tęskni...