Justa i zwierzaki Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jestem na zaproszenie . ale tez nie mam pomysłu jak mu pomóc, choc i tak chłopak miał szczęście w nieszczęściu że trafił na tak wspaniałych ludzi :) Quote
Hope2 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Pozwoliłam sobie ukraśc jedno zdjęcie Jantarka i wrzuciłam je razem z linkiem do watku u mojego Tolusia (on też ma mordeńkę sparaliżowaną...ale nie widać tago tak bardzo jak u Jantarka...właściwie, to u Tola prawie nie widać...) jutro wrzuce chłopaka do mojej tymczasowiczki Zosi-zapewne Ciocie przyjdą (są nie zawodne i kochane :) ) Quote
dineh Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Dziękuje za odwiedziny :-)!! I Tobie Cioteczko HOPE2 za determinacje i pomoc :) Quote
Robokalipsa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Witam się.. Za daleko chłopak ,więc nic nie pomogę :shake: Ma jakieś wydarzenie na fb? Quote
Hope2 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='dineh']Dziękuje za odwiedziny :-)!! I Tobie Cioteczko HOPE2 za determinacje i pomoc :)[/QUOTE] mogę mu jutro zrobić cegiełki...ale ktoś musiałby zając sie wysyłaniem zaproszeń :( mam teraz dla 5 chorowitków-możesz zobaczyć jak to wyglada tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegie%C5%82k%C4%99-nas-jest-5-i-na-%C5%BCycie-mamy-ch%C4%99%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248531-Kup-cegie%C5%82k%C4%99-nas-jest-5-i-na-%C5%BCycie-mamy-ch%C4%99%C4%87[/URL] ciągle zapraszam nowe ciocie...nie dam rady zapraszać na nowy-ale mogę zrobić i poprowadzić (pieniążki leciałyby od razu do Jantarka-tak chyba praktyczniej ;) ) Quote
Hope2 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='dineh']mogę się podjąć rozsyłania ;)[/QUOTE] ok, czyli jutro wystartujemy z cegiełkami-tym razem poprowadzi je mój Toluś i będzie rozmawiał z Jantarkiem :) Postaram się też skontaktować z ciocią, która zna historię mojego Tola od jego początków na dogo-może pamięta jak walczyli z paraliżem? U Tola był on wynikiem bicia po głowie :( nie wiem jak bardzo miał ten pychol sparaliżowany (wstyd się przyznać, ale przez 2 lata nie przeczytałam całego wątku:oops:)-ale teraz trzeba się przyjrzeć,żeby zobaczyć...jedna strona pychola jest "smutna", druga-ruchoma...takie...Dwie Twarze z niego :) no i jedno oczko mu trochę łzawi... Trzymam kciuki za Jantarka-taki przystojniak szybko domek znajdzie Quote
DONnka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Fajny chłopak z Jantara :loveu: Zapiszę sobie i jeśli tylko gdzieś ktoś będzie szukał psiaka w jego typie na pewno dam znać :) Kciuki zaciskam :thumbs: Quote
Korenia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Oby chłopakowi się udało szybko znaleźć domek :) Quote
biednedobre Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Co za los, chory i porzucony, kolejna bidulka! Quote
jolam Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [quote name='dineh']i to od długiego czasu niestety - patrzyłam na forum labradorów i wcale nie jest lepiej[/QUOTE] Na forum labkowym staramy się też pomóc ale niestety DT brak. Labków w potrzebie coraz więcej.... A Jantar jest pod opieką Fundacji Dar Serca i jako forum labkowe np. labradory.info nie mamy wpływu na jego leczenie ani diagnostykę. Decyzje podejmuje Dar Serca. Jantarek otrzymał pomoc finansową od forum, od fundacji pomocy labradorom Prima a także niewielką od skarbonki labkowej z dogo. Ale wiadomo, chory psiak to i pieniążki są potrzebne. Dziękuję cioteczki że jesteście :-) Pospamuję u Jantarka i przedstawię Wam kolejną labkową biedę - labkowe dziecko które musi mieć amputowaną łapkę - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248234-Pomocy!!!-Labradorka-leila-pilnie-nas-potrzebuje-!!![/URL] Quote
dexterka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 melduję się na zaproszenie. Niestety u mnie wszystko na bdt zajęte, a dokładniej to mam 3 psiaki więcej niż mieć powinnam:( Jedyne co mogę zaoferować to miejsce w zimowym , cieplejszym pokoiku, który mam zamiar zrobić z biura Tz :P Quote
dineh Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 ja wiem że jest ich niestety ale mase :( jeśli odebrałaś to negatywnie to przepraszam- nie chciałam Quote
Rubik Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Zaglądam, nic więcej nie jestem w stanie zrobić :( Quote
yucca Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Melduję się na zaproszenie dineh. Nie wiem w jakich warunkach mieszka teraz Jantar ale propozycja dexterki wydaje się fajna, zawsze cieplej niż w kojcu. Quote
Bonsai Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Zapisuję, ale na razie nie mam pomysłów jak pomóc. :( Quote
phase Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Przybywam na zaproszenie, zapisze sobie.. Quote
togaa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Bonsai']Zapisuję, ale na razie nie mam pomysłów jak pomóc. :([/QUOTE] Ja również... Quote
jolam Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 [quote name='dineh']ja wiem że jest ich niestety ale mase :( jeśli odebrałaś to negatywnie to przepraszam- nie chciałam[/QUOTE] No coś Ty... absolutnie nie odebrałam tego negatywnie. Cieszę się że jesteście :-) Musiałam wytłumaczyć sytuację. Ciężko jest o DT dla psa a dla chorego psa to już graniczy z cudem. No przesadzam ale nie jest łatwo znaleźć taki domek. Jeden niewidomy labek jest w dożywotnim DT. Sunia u której będzie przeprowadzona amputacja łapki ma DT. A Jantarek jak na razie nie ma szczęścia. Propozycja dexterki jest super. Quote
margoth137 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 jestem na zaproszenie:) jaki kochany psiak:loveu: Quote
Recommended Posts