maarit Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Biedactwo... Musiał tyle wycierpieć :( Quote
Panna Marple Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Miki ma już w swojej skarpecie 200zł:lol:-przelew poleciał, bank ten sam Quote
Maruda666 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='milagros19853201']biedactwo szkoda psiaka sliczny finansowo to slabo ale jakby ktos robil bazarekl to [B]z checia z fantami sie dorzuce[/B] tego zawsze pod dostatkiemn sama niestety nie umiem zrobic bazarku i brak czasu podam tez link do histori psiaka dalej[/QUOTE] Biedny psiak. Jak tylko skończę mój nieszczęsny remont wezmę się za bazarek - połowę dam dla niego. Milagros, mogę dołożyć Twoje fanty, ale tylko wirtualnie ( nie mieszczę się już w mieszkaniu:evil_lol: ) - jakby co, to [email][email protected][/email] Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Panna Marple']A inne hoteliki? Nie wiem czy będzie miejsce u Anety w Węgrzcach Wielkich (obok Wieliczki)?[/QUOTE] Frodo pojechał do DS, więc... :hmmmm: Quote
Norel Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Zaglądam do psiaka-moje obłożenie własnymi zwierzętami i ostatnie bazarkowe aktywności mnie wyczyściły niestety... Quote
Majkowska Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Wspaniale że Mikiemu wpływaja pieniązki na lepsze zycie. Ciotki , jesteście wspaniałe!:loveu: Teraz tylko hotel znaleźć i wszystko będzie na najlepszej drodze :) Quote
ANETTTA Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 jednorazowo moge cos wpłacić podajcie konto ale bede zagladac Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='inka33']Frodo pojechał do DS, więc... :hmmmm:[/QUOTE] Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł. Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje............. Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='MALWA']Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł. Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje.............[/QUOTE] Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego. Może by sie udało Wam uciułać - jak ewu by poprosiła, to może by drogo nie było, ale to już jej zapytajcie najlepiej. A co do ew. ciasnoty/przepełnienia u Makili, to też pewnie trzeba to wziąć pod uwagę w przypadku takiego rekonwalescenta. Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była... Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='inka33']Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego. Może by sie udało Wam uciułać - jak ewu by poprosiła, to może by drogo nie było, ale to już jej zapytajcie najlepiej. A co do ew. ciasnoty/przepełnienia u Makili, to też pewnie trzeba to wziąć pod uwagę w przypadku takiego rekonwalescenta. Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była...[/QUOTE] Rozumiem. Trzeba wątek podesłać ewu............ Przelałam 100 zł na konto Fundacji. Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jestem u pieska. Makila to cudowna osoba i bardzo wrażliwa. Ma w tej chwili pieska wyciągnętego z Olkusza, który będzie operowany i też wymaga szczególnej opieki. Nie wiem jaka jest sytuacja z miejscami. Zaproszę Makilę na wątek niech sama oceni swoje możliwości. Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Boże jaki biedak, straszne to wszystko...:( Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='MALWA']Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł. Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje.............[/QUOTE] W sam raz w przypadku Frodo udało się jakoś bezboleśnie bo był krótko u Makili i zebrał tyle jednorazowych wpłat ,że wystarczyło za co jestem bardzo wdzięczna ale mam jeszcze Megi i Pepe...Megi jest absolutnie nieadopcyjna , Pepe tym bardziej...:( Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Trzeba rozsyłać wątek i zrobić pieskowi wydarzenie na FB. Jaki on jest duży? Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 On nie może wrócić na ulicę, to bzdura... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Maruda666']Biedny psiak. Jak tylko skończę mój nieszczęsny remont wezmę się za bazarek - połowę dam dla niego. Milagros, mogę dołożyć Twoje fanty, ale tylko wirtualnie ( nie mieszczę się już w mieszkaniu:evil_lol: ) - jakby co, to [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dziękujemy kochana cioteczko! ;) [quote name='ANETTTA']jednorazowo moge cos wpłacić podajcie konto ale bede zagladac[/QUOTE] Już przesyłam numer konta, dziękujemy!!! [quote name='MALWA']Rozumiem. Trzeba wątek podesłać ewu............ Przelałam 100 zł na konto Fundacji.[/QUOTE] Bardzo dziękuję, potwierdzę jak tylko pieniążki dojdą na konto! [quote name='ewu']Trzeba rozsyłać wątek i zrobić pieskowi wydarzenie na FB. Jaki on jest duży?[/QUOTE] Miki jest średnim psem do ok. kolana. Trwają pertraktacje z jednym DT w Bielsku-Białej - trzymajcie proszę kciuki. Ze względu na poważny stan Mikiego na dzień dzisiejszy na pewno nie będziemy w stanie przewieźć go ponad 100 km w inne miejsce :( Dotarły wpłaty: -10zł margoth137 -200zł Panna Marple :loveu: -25zł zebrazebra Dziękujemy kochane cioteczki!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 No i Ineczko!!!! Specjalne podziękowania za cudny bannerek!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=1]Od Pani Ratler :diabloti:[/SIZE] Quote
Lili8522 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='inka33']Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego. Może by sie udało Wam uciułać - jak ewu by poprosiła, to może by drogo nie było, ale to już jej zapytajcie najlepiej. A co do ew. ciasnoty/przepełnienia u Makili, to też pewnie trzeba to wziąć pod uwagę w przypadku takiego rekonwalescenta. [B]Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była[/B]...[/QUOTE] Ja też tam byłam i to nie raz.... :roll: Już napisałam co myślę o tym pomyśle (nawet mi się rymuje z rana :razz:) Trzymajcie kciuki za DT... !!!! Dziś będziemy wszystko wiedzieć :) Dziękujemy za wpłaty! Po raz kolejny Cioteczki nie zawiodły!! :Rose: Quote
Ellig Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Jestem, bardzo jest mi przykro, biedny psiak....Kciuki mocno trzymam! Quote
MALWA Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zaglądam z rana ....... Dziewczyny, a gdzie on ma guza? Pytam, bo na zdjęciach nie widać, a przynajmniej ja nie widzę. Quote
Lili8522 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='MALWA']Zaglądam z rana ....... Dziewczyny, a gdzie on ma guza? Pytam, bo na zdjęciach nie widać, a przynajmniej ja nie widzę.[/QUOTE] On ma guza z prawego boku, a raczej miał bo już pewnie usunięty, dziś będę dzwonić do lecznicy to się wszystkiego dowiem a jutro będę osobiście ze swoim psiakiem to może jakieś fotki uda mi się zrobić Mikiemu. Zdjęć guza nie robiłam bo miałam do dyspozycji tylko aparat w telefonie i każdy widzi że fotki nie najlepsze... a poza tym trzeba by było się przedrzeć przez kupę jego futra ;) Quote
Recommended Posts