Jump to content
Dogomania

Miki okazał się Fredem - już bezpieczny w swoim domku. Dziękujemy za wspracie! :)

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='milagros19853201']biedactwo szkoda psiaka sliczny
finansowo to slabo ale jakby ktos robil bazarekl to [B]z checia z fantami sie dorzuce[/B]
tego zawsze pod dostatkiemn
sama niestety nie umiem zrobic bazarku i brak czasu
podam tez link do histori psiaka dalej[/QUOTE]
Biedny psiak. Jak tylko skończę mój nieszczęsny remont wezmę się za bazarek - połowę dam dla niego.
Milagros, mogę dołożyć Twoje fanty, ale tylko wirtualnie ( nie mieszczę się już w mieszkaniu:evil_lol: ) - jakby co, to [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='Panna Marple']A inne hoteliki? Nie wiem czy będzie miejsce u Anety w Węgrzcach Wielkich (obok Wieliczki)?[/QUOTE]
Frodo pojechał do DS, więc... :hmmmm:

Posted

[quote name='inka33']Frodo pojechał do DS, więc... :hmmmm:[/QUOTE]

Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł.

Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje.............

Posted

[quote name='MALWA']Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł.

Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje.............[/QUOTE]
Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego.
Może by sie udało Wam uciułać - jak ewu by poprosiła, to może by drogo nie było, ale to już jej zapytajcie najlepiej.
A co do ew. ciasnoty/przepełnienia u Makili, to też pewnie trzeba to wziąć pod uwagę w przypadku takiego rekonwalescenta.
Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była...

Posted

[quote name='inka33']Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego.
Może by sie udało Wam uciułać - jak ewu by poprosiła, to może by drogo nie było, ale to już jej zapytajcie najlepiej.
A co do ew. ciasnoty/przepełnienia u Makili, to też pewnie trzeba to wziąć pod uwagę w przypadku takiego rekonwalescenta.
Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była...[/QUOTE]

Rozumiem.

Trzeba wątek podesłać ewu............

Przelałam 100 zł na konto Fundacji.

Posted

Jestem u pieska.
Makila to cudowna osoba i bardzo wrażliwa.
Ma w tej chwili pieska wyciągnętego z Olkusza, który będzie operowany i też wymaga szczególnej opieki.
Nie wiem jaka jest sytuacja z miejscami. Zaproszę Makilę na wątek niech sama oceni swoje możliwości.

Posted

[quote name='MALWA']Ale za Frodo płaciła ewu, i miał atylko jedną deklarację - 10 zł.

Nie sadzę, ze weźmie kolejnego psiaka na siebie. Zresztą, ona te bidy, co ratuje sama sobie w hotelach utrzymuje.............[/QUOTE]
W sam raz w przypadku Frodo udało się jakoś bezboleśnie bo był krótko u Makili i zebrał tyle jednorazowych wpłat ,że wystarczyło za co jestem bardzo wdzięczna ale mam jeszcze Megi i Pepe...Megi jest absolutnie nieadopcyjna , Pepe tym bardziej...:(

Posted

[quote name='Maruda666']Biedny psiak. Jak tylko skończę mój nieszczęsny remont wezmę się za bazarek - połowę dam dla niego.
Milagros, mogę dołożyć Twoje fanty, ale tylko wirtualnie ( nie mieszczę się już w mieszkaniu:evil_lol: ) - jakby co, to [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

Dziękujemy kochana cioteczko! ;)

[quote name='ANETTTA']jednorazowo moge cos wpłacić podajcie konto

ale bede zagladac[/QUOTE]

Już przesyłam numer konta, dziękujemy!!!

[quote name='MALWA']Rozumiem.

Trzeba wątek podesłać ewu............

Przelałam 100 zł na konto Fundacji.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję, potwierdzę jak tylko pieniążki dojdą na konto!

[quote name='ewu']Trzeba rozsyłać wątek i zrobić pieskowi wydarzenie na FB.
Jaki on jest duży?[/QUOTE]

Miki jest średnim psem do ok. kolana.

Trwają pertraktacje z jednym DT w Bielsku-Białej - trzymajcie proszę kciuki.
Ze względu na poważny stan Mikiego na dzień dzisiejszy na pewno nie będziemy w stanie przewieźć go ponad 100 km w inne miejsce :(

Dotarły wpłaty:
-10zł margoth137
-200zł Panna Marple :loveu:
-25zł zebrazebra

Dziękujemy kochane cioteczki!!!!!

Posted

[quote name='inka33']Mi idzie o to, że by miejsce było pod tą Wieliczką, skoro Frodo wybył, a nie że ewu by miała zamiast Frodo sponsorować Mikiego.
[B]Myślę, że w tym temacie też ewu mogłaby coś doradzić, skoro tam była[/B]...[/QUOTE]

Ja też tam byłam i to nie raz.... :roll: Już napisałam co myślę o tym pomyśle (nawet mi się rymuje z rana :razz:)

Trzymajcie kciuki za DT... !!!! Dziś będziemy wszystko wiedzieć :)

Dziękujemy za wpłaty! Po raz kolejny Cioteczki nie zawiodły!! :Rose:

Posted

[quote name='MALWA']Zaglądam z rana .......

Dziewczyny, a gdzie on ma guza? Pytam, bo na zdjęciach nie widać, a przynajmniej ja nie widzę.[/QUOTE]

On ma guza z prawego boku, a raczej miał bo już pewnie usunięty, dziś będę dzwonić do lecznicy to się wszystkiego dowiem a jutro będę osobiście ze swoim psiakiem to może jakieś fotki uda mi się zrobić Mikiemu.

Zdjęć guza nie robiłam bo miałam do dyspozycji tylko aparat w telefonie i każdy widzi że fotki nie najlepsze... a poza tym trzeba by było się przedrzeć przez kupę jego futra ;)