Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak.... Sariny nie ma...Wyparowała. To nie był pies który uciekał. Nie miał tendencji do chodzenia po płotach. Nie ma podkopu. Śladów. Nic. Też mi wczoraj Kasia napisała, czy aby jej ten psychopata nie wykradł. Sarina była w bardzo "wyrafinowany" sposób okaleczona/pocięta. To świadczyło o wyjątkowym zwyrodnialstwie i zrypaniu. Proszę Was, jak ktoś jest na fejsie, niech UDOSTĘPNIA!

Posted

[quote name='Zofija']Tak.... Sariny nie ma...Wyparowała. To nie był pies który uciekał. Nie miał tendencji do chodzenia po płotach. Nie ma podkopu. Śladów. Nic. Też mi wczoraj Kasia napisała, czy aby jej ten psychopata nie wykradł. Sarina była w bardzo "wyrafinowany" sposób okaleczona/pocięta. To świadczyło o wyjątkowym zwyrodnialstwie i zrypaniu. Proszę Was, jak ktoś jest na fejsie, niech UDOSTĘPNIA![/QUOTE]
Czy zgloszono sprawe na Policje ? Jesli nie, to koniecznie trzeba to zrobic !!!

Posted

udostępniam wszędzie gdzie mogę. Rada - jak robicie papierowe ogłoszenia, to oprócz tego, że jest chora i musi brać leki, dopiszcie że wysterylizowana - zawsze to może pomóc, jeśli ktoś zabrał ją "dla szczeniaków". Chyba że to faktycznie ten psychopata znów...
DT był gdzies w pobliżu miejsca znalezienia suczki?

Posted

To link do ogłoszenia o zaginięciu Sariny. Jesli jestesci na fejsie to udostepniajcie !!!

[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.810115085677226.1073742454.212228012132606&type=1&comment_id=810715722283829&offset=0&total_comments=4[/url]

Posted

[quote name='Mattilu']Czy ktos wie, czy powiadomiono policje? Na FB nie ma tej informacji...[/QUOTE]

Nadal nie ma tej podstawowej wiadomości, czy policja wie o kradzieży i czy coś w tej sprawie robi

Posted

[quote name='azalia']Straszny dramat,trzeba prosić policję żeby przeszukali dom tego psychopaty i powinni go śledzić.[/QUOTE]
Nie wiem, czy Policja znalazła tego oprawce. Nie ma informacji na ten temat. Ale jesli mają podejrzanych to powinni tam szukac sladów Sariny.
Mnie ta sprawa załamała. Odechciewa sie wszystkiego.:-(
Ktory to juz raz psy giną, uciekają, znikają z hoteli lub dt.Tak nie powinno byc.:-(

Posted

[quote name='bela51']Nie wiem, czy Policja znalazła tego oprawce. Nie ma informacji na ten temat. Ale jesli mają podejrzanych to powinni tam szukac sladów Sariny.
Ktory to juz raz psy giną, uciekają, znikają z hoteli lub dt.[B]Tak nie powinno byc[/B].:-([/QUOTE]

ale jest i będzie ... :placz:

Posted

[quote name='bela51']Nie wiem, czy Policja znalazła tego oprawce. Nie ma informacji na ten temat. Ale jesli mają podejrzanych to powinni tam szukac sladów Sariny.
[B]Ktory to juz raz psy giną, uciekają, znikają z hoteli lub dt.Tak nie powinno byc[/B].:-([/QUOTE]
[B]Bela51[/B], pamiętam straszną historię labka z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/212831-labrador-Fido-za-TM-([/URL] :-(.
Wątek krótki, a ten biedny pies był po naprawdę wstrząsających przejściach ...
Zastanawia mnie, czy ogród, z którego zniknęła sunia, był w nocy zamknięty ? Oby Sarinka się znalazła cała i zdrowa :modla:.

Posted

[quote name='dana'][B]Bela51[/B], pamiętam straszną historię labka z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/212831-labrador-Fido-za-TM-([/URL] :-(.
Wątek krótki, a ten biedny pies był po naprawdę wstrząsających przejściach ...
Zastanawia mnie, czy ogród, z którego zniknęła sunia, był w nocy zamknięty ? Oby Sarinka się znalazła cała i zdrowa :modla:.[/QUOTE]
Moge miec tylko cichą nadzieje, ze Sarina nie podzieliła losu Fido.:-(