Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sytuacja z transportem wyjaśni się po weekendzie, bo:
1. Agusek (ten co ma jechać do Poznania) będzie zawieziony chyba bezpośrednio do Poznania przez osobę z Warszawy, ta osoba jest teraz za granicą, wraca w niedzielę wieczorem. Adopcja Aguska jest już pewna.
2. Mielibyśmy jeszcze do przewiezienia na Śląsk Fresco (owczarek collie), dowiemy się dziś lub jutro wieczorem.
3. Mielibyśmy do przewiezienia również dwie suczki (Musię i Pysię), pani ma dzwonic w niedzielę z ostateczną decyzją.

Jeśli wypalą te adopcje, Agusek pojedzie osobno z osobą z Warszawy, a my pakujemy resztę psiaków, jedziemy na Śląsk i wracamy z Destem, jeśli nie wypalą, to owa osoba z Warszawy oferowała, że może za jednym zamachem zawieźć Aguska do Poznania i "w drodze powrotnej" przywieźć do nas Desta :cool3:

saga, wszystko wyjaśni się po weekendzie, jeśli będziemy jechać (piszę my, ale mam oczywiście na myśli TZa), to myślę, że nie będzie problemu z zabraniem dodatkowego lokatora, transportery mamy.

Posted

Do transportu na Śląsk dołączył się już na 100% collie Fresco :multi:

Więc... JEDZIEMY!
Już teraz transport rozbije się na trzy psy (Dest, Fresco, sunia z Kielc), a może jeszcze dojdą dwie sunie od nas (dowiem sie w niedzielę), także myślę, że jest OK :cool3:

Teraz pytanie kiedy Wam dziewczyny pasuje?
Myślę o przyszłym tygodniu :cool3:
Czy jest możliwość spotkania się gdzieś na obrzeżach Zabrza czy trzeba podjechać do schroniska?

Posted

Oczywiście TZ pojedzie, ja musiałabym wziąć ze sobą Murczątko, co byłoby nie lada przygodą zważywszy na jej potrzeby żywieniowe i pieluszkowe ;) no i zoo w samochodzie :cool3:
Transport mógłby się nieco opóźnic :lol::lol::lol:

Posted

Oki, to środa :cool3:
Trzeba wszystko szybko poustalać, bo czasu niewiele :razz:
Jaka pora Wam odpowiada?
Czy może być spotkanie w Zabrzu przed południem?

Dziewczyny z Zabrza i Kielc, proszę Was bardzo o kontakt telefoniczny, to wszystko ustalimy: 503 68 30 50 lub 511 044 685 ;)

O dwóch suniach na razie jeszcze nic nie wiem, więc rozłożenie kosztów ustalimy potem.

izabela, potrzebujesz numer konta hoteliku?

Posted

Murka, pieniążki za transport wyslę Ci na konto, jeśli dasz radę to napisz mi ile i numer konta, na kompie będę jeszcze przez jakąś godzinkę, może troszkę więcej. W nocy wyjeżdżam na tydzień.

Posted

ewelinka, a ten TZ nie zmieściłby jeszcze kolaka? :lol:

Pani od Musi i Pysi się niestety nie odzywa :-(
W najgorszym razie koszty rozbijemy na Desta i Fresco (będzie po 100 zł).

Mysia, z pieniążkami nie ma pośpiechu, na koncie hotelikowym Desta jest ponad 700 zł ;)