Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

transport najprawdopodobniej będzie, nie pisze, bo nie chcę zapeszyć ;)

Na konto Descika wpłyneło 150 zł na 3 miesiące od mtf zalesie
i 15 zł, nie wiem od kogo dokładnie, bo nie ma nicku, Pani ma na imię Nina :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
transport najprawdopodobniej będzie, nie pisze, bo nie chcę zapeszyć ;)

Na konto Descika wpłyneło 150 zł na 3 miesiące od mtf zalesie
i 15 zł, nie wiem od kogo dokładnie, bo nie ma nicku, Pani ma na imię Nina :roll:

to chyba z NK

Posted

Mysia chyba wiem o jakim transporcie mówisz ale nie jestem pewna :P jak się sam do Ciebie zgłosił na gg to prawdopodobnie wiem o co chodzi ;)

dziękujemy za wpłaty :loveu: przy wpłacie od Pani Niny napisałam że z NK najwyżej to sprostuję później :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
a ile w końcu jest na koncie dla niego ?
czy operacja jest już opłacona z tych pieniązków,bo troche pogubiłam sie...

jutro po zabiegu zapłace, będe dokładnie wiedzieć ile. Pieniążków napewno wystarczy... Wszystkie wpłaty Sara pisze na pierwszej stronce.

Posted

Przepraszam wszystkich, że się nie odzywałam :oops: ale ostatnio w ogóle nie mam czasu, już ledwo ze wszystkim wyrabiam :oops:
Sytuacja Deścika trochę uległa zmianie, ale nie jest to zła wiadomość ;) Okazuje się, że może Deścik mógłby odzyskać sprawność w tej łapce, napewno by trochę to trwało... Zabieg polegał by na usztywnieniu łapy czyli utykał by do końca życia, a nowa opcja to taka, że może będzie normanie chodził. Leczenie polegał by na podawaniu co dwa tygodniu zastrzyku dostawowego. W tami razie mam pytanie do Murki czy to nie był by problem sprowadzać co dwa tygodnie weta (albo zawozić Deścia do weta), który by podał taki zastrzyk?
Jutro nasz wet ma kupić to dla Desta i mu poda pierwszą dawkę.

Napiszcie kochani co o tym myślicie?
Do droga terapia, ale chyba warto?