Asia_Klero Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 a wiec Dest dzisiaj pojechal:)ciekawa jestem jak zniosl droge..informacje maja byc dzisiaj:D Quote
Sabina02 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nareszcie!!! :multi: Musze zmienic tekst i lokalizacje w ogloszonkach... :cool3: Quote
Murka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dest jeszcze w drodze, ale już blisko celu ;) TZ mówił, że jest bardzo sympatyczny i że już się zaprzyjaźnili na tyle, że na stacji kiedy szedł do kasy, to Dest zaczął szczekać w samochodzie, uspokoił się dopiero, kiedy TZ wrócił :cool3: Poza tym puścił jednego pawia, wypił kilka misek wody, zrobił dwa razy sioo na postoju i wygląda na odstresowanego ;) Quote
Mysia_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 dziekujemy za wieści z podróży ;) Murko, napisz mi potem ile pieniążków i na jakie konto przesłać ;) Quote
Asia_Klero Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Super:)Dest to wspanialy psiak...wychodzilam z nim na spacery ok.2lat i bardzo go kocham;) Quote
Murka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dest już u nas :multi: Jaki fajny misior :loveu: Jutro/pojutrze postaram się porobić mu fotki ;) Dajcie znać co z tymi zastrzykami i czy jest szansa na jakąś historię choroby?? Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ależ śliczny psiak zamieszkał w hoteliku :) Murko - macie niesamowite szczęście do super sympatycznych mordeczek :D Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Murka napisał(a):Dajcie znać co z tymi zastrzykami i czy jest szansa na jakąś historię choroby?? Wszystko postaram się przygotować to na jutro, dopiero wróciłam z urlopu i trochę mam problem z nadrobieniem zaległości, nie potrafię jeszcze powrócić do rzeczywistości :oops: W ogóle z moich obliczeń wynika, że on miał dostać zastrzyk w tą ostatnią niedzielę kiedy jeszcze mnie nie było... Qrczę, niestety w schronisku ciężko przypilnować.... Dlatego najbardziej cieszy mnie to, że teraz będzie miał szansę na normalne leczenie, w lepszych warunkach! Quote
Zofia.Sasza Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No to super, że Dest wreszcie dotarł! Oby mu było dobrze i wygodnie, a Murce i Szermanowi z nim :lol: Quote
Murka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Oki to czekam na info. Na razie zapodajemy mu witaminy na stawy Nutradyl (to oczywiście gratis ;) ). W książeczce widzę, że Dest był odrobaczany, więc my go jeszcze tylko profilaktycznie odpchlimy :cool3: No i trzeba będzie mu nieco fryzurę poprawić, bo ma straszliwe dredy, zwłaszcza na ogonie :shake: Na ile oceniany jest Dest wiekowo? A tu Dest już u nas: http://img505.imageshack.us/img505/9725/dest5oy7.jpg http://img387.imageshack.us/img387/7622/dest6dx0.jpg http://img141.imageshack.us/img141/3160/dest7qt2.jpg Quote
Ulka18 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ciutke Fafikowaty jest ten Descik :loveu: Szczegolnie na tym zdjeciu http://img387.imageshack.us/img387/7622/dest6dx0.jpg Quote
Asia_Klero Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ja bym mu dala ok10latek no ale nie wiem...Mysiu co uwazasz?,,Moj"deściu to kochany psiak-jego poprostu nie da sie nie kochac!Uwielbia sie czesac:):) Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ojjj śliczny :loveu: myslę, że jakieś 10-12 latek :roll: Murko, napisz mi ile kasy i na jakie konto za ten transport ;) Quote
Murka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Ulka18']Ciutke Fafikowaty jest ten Descik :loveu: Szczegolnie na tym zdjeciu http://img387.imageshack.us/img387/7622/dest6dx0.jpg Faktycznie Dest jest podobny do Fafiorka :razz: Taki Fafiorek na nieco wyższych łapkach :lol: Czesanko będziemy musieli rozłożyć na kilka razy, bez nożyczek się nie obejdzie :shake: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 wysłałam 100 zł za transport, Saro napisz na pierwszej stronce w rozliczeniach ;) Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Co do histori choroby to Dest dostał hialgan 13 i 27 lipca. W między czasie dostawał też przeciwbólowo i przeciwzapalnie metacam. Teraz jak mnie nie było w ostatnią niedzielę też miał dostać, ale niestety nie udało się tego dopilnować w schronisku :-( Murko, jak bedziesz mogła zabierz go do weta, dowiedz się co i jak, bo nasz wet jest teraz na urlopie i niestety ciężko mi się czegoś więcej dowiedzieć. Quote
Murka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Mysia_ napisał(a):wysłałam 100 zł za transport, Saro napisz na pierwszej stronce w rozliczeniach ;) Pieniądze dotarły, dzięki! Jeśli chodzi o wizytę u weta, to możemy pojechać dopiero po 24-tym, bo dziewczyny z lecznicy ze Stalowej Woli wzięły sobie urlop (pierwszy chyba od początku działania lecznicy :lol:). Także jak się do tego czasu coś uda zdobyć z historii choroby Desta to będzie super. Quote
Mysia_ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Murka napisał(a):Pieniądze dotarły, dzięki! Jeśli chodzi o wizytę u weta, to możemy pojechać dopiero po 24-tym, bo dziewczyny z lecznicy ze Stalowej Woli wzięły sobie urlop (pierwszy chyba od początku działania lecznicy :lol:). Także jak się do tego czasu coś uda zdobyć z historii choroby Desta to będzie super. naszych wetów nie ma być do końca sierpnia :oops: Quote
Recommended Posts