Murka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 To nie jest problem, aby "nasze" dziewczyny Desta obejrzały, ale pewnie trzeba będzie robić znów badania :roll: Z grubsza dzisiaj przeczesałam Desta, faktycznie jest to co lubi :lol: Ogon spróbujemy rozczesać na mokro, jak się nie da to trzeba będzie ciach-ciach (dredy oczywiście, nie ogon ;)). Quote
Mysia_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Murka napisał(a):To nie jest problem, aby "nasze" dziewczyny Desta obejrzały, ale pewnie trzeba będzie robić znów badania :roll: w sumie prześwietlenie pewnie było by wzkazane, może od ostatnio coś się zmieniło... Tak bardzo bym chciała :oops: Quote
Murka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Oki, zrobimy prześwietlenie ;) biank0 przekazała na Desta kolejne 100 zł ;) Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 super:)a jak tam chlopak dogaduje sie z innymi lokatorami?:D Quote
Mysia_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Murka']Oki, zrobimy prześwietlenie ;) biank0 przekazała na Desta kolejne 100 zł ;) suuper ;) Jesli Sara gdzies tam jest to niech dopisze na pierwszą stronkę ;) Quote
Murka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Asia_Klero napisał(a):super:)a jak tam chlopak dogaduje sie z innymi lokatorami?:D Dzisiaj nie spodobało mu się, że Roan patrzy na niego z góry :p Z lokatorem obok swojego boksu się już naszczekał i jest spokój :p Z suczkami jest zupełnie OK ;) Quote
Asia_Klero Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Widze,ze Desciu sie rozkreca:D a jak znosi burze? Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a gdzie Sara się podziewa? :roll: trzeba zaktualizowac pierwszą stronke.... Quote
sara_rokitnica Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 byłam na koloniach- dzisiaj (jakąś godzinę temu) wróciłam i już się biorę za aktualizację :) zaktualizowałam- mam nadzieję że wszystko się zgadza bo po podróży jestem trochę nieprzytomna :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 no mam taką nadzieję... ale wiesz lepiej się upewnić niż żeby później były jakieś problemy :roll: jak ktoś ma propozycje na bardziej chwytliwy tytuł wątku to proszę je zgłaszać bo ja jakoś nie mam weny twórczej :eviltong: jak się ma nasz Descio? Quote
bianka0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Witam Desta w okolicach Janowa Lubelskiego.Mam zgodę Murki na odwiedziny.Postaram się jak najszybciej odwiedzić go,muszę zobaczyć go na ,,żywo,,.Myślę że można napisać,że jest to ,,starszy piesek-wymażony przyjaciel dla starszej osoby,, Quote
sara_rokitnica Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 no to będziemy czekać na relację z odwiedzin :D Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no to czekamy na relacje z odwiedzin :razz: Quote
Murka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Czy on taki dla starszej osoby, to ja nie wiem :cool1: Zasuwa na tych trzech łapinkach jak rakieta :razz: Szczekacz też z niego nie lada :p A futerko obciachamy mu fachowo jak będziemy w lecznicy ;) Quote
Mysia_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no też mi się wydaje, że pomimo wieku to on energii ma jeszcze sporo :razz: Quote
bianka0 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Pisząc o przyjacielu dla starszej osoby miałam na myśli długość życia.Starsi ludzie ,niektórzy( a wiem to z doświadczenia:lol: )są bardziej żywotni niż niejedna młoda osoba.Natomiast boją się często brać pieska,bo nie ufają swojej rodzinie,że zadbałaby o niego w razie ich śmierci. Ze staruszkiem obawa jest niewielka,mają szansę go przeżyć.Młodzi najczęściej chcą szczeniaki i to rasowe,najlepiej jakby jeszcze miały cenę na szyji,żeby nie trzeba było wszystkim powtarzać ile to zapłacili. Quote
Ra_dunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Przecież jeśli Deściu ma około 10 lat to jeszcze sporo życia przed nim :D Nie ma co z niego staruszka robić ;) Quote
Ra_dunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Futrzasty przytulasty Deścik szuka domu... Quote
Asia_Klero Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Taki kochany psiak....nikt go nie chce?!:-( Quote
Murka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 W poniedziałek podjedziemy z nim do lecznicy, porobimy porządek z futrem, potem porobimy piękniaste zdjęcia i wtedy będą się kolejki po niego ustawiać :cool3: Quote
Recommended Posts