Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie jest problem, aby "nasze" dziewczyny Desta obejrzały, ale pewnie trzeba będzie robić znów badania :roll:

Z grubsza dzisiaj przeczesałam Desta, faktycznie jest to co lubi :lol: Ogon spróbujemy rozczesać na mokro, jak się nie da to trzeba będzie ciach-ciach (dredy oczywiście, nie ogon ;)).

Posted

Murka napisał(a):
To nie jest problem, aby "nasze" dziewczyny Desta obejrzały, ale pewnie trzeba będzie robić znów badania :roll:

w sumie prześwietlenie pewnie było by wzkazane, może od ostatnio coś się zmieniło... Tak bardzo bym chciała :oops:

Posted

[quote name='Murka']Oki, zrobimy prześwietlenie ;)

biank0 przekazała na Desta kolejne 100 zł ;)

suuper ;)
Jesli Sara gdzies tam jest to niech dopisze na pierwszą stronkę ;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
super:)a jak tam chlopak dogaduje sie z innymi lokatorami?:D

Dzisiaj nie spodobało mu się, że Roan patrzy na niego z góry :p Z lokatorem obok swojego boksu się już naszczekał i jest spokój :p Z suczkami jest zupełnie OK ;)

Posted

no mam taką nadzieję... ale wiesz lepiej się upewnić niż żeby później były jakieś problemy :roll: jak ktoś ma propozycje na bardziej chwytliwy tytuł wątku to proszę je zgłaszać bo ja jakoś nie mam weny twórczej :eviltong: jak się ma nasz Descio?

Posted

Witam Desta w okolicach Janowa Lubelskiego.Mam zgodę Murki na odwiedziny.Postaram się jak najszybciej odwiedzić go,muszę zobaczyć go na ,,żywo,,.Myślę że można napisać,że jest to ,,starszy piesek-wymażony przyjaciel dla starszej osoby,,

Posted

Czy on taki dla starszej osoby, to ja nie wiem :cool1:
Zasuwa na tych trzech łapinkach jak rakieta :razz:
Szczekacz też z niego nie lada :p

A futerko obciachamy mu fachowo jak będziemy w lecznicy ;)

Posted

Pisząc o przyjacielu dla starszej osoby miałam na myśli długość życia.Starsi ludzie ,niektórzy( a wiem to z doświadczenia:lol: )są bardziej żywotni niż niejedna młoda osoba.Natomiast boją się często brać pieska,bo nie ufają swojej rodzinie,że zadbałaby o niego w razie ich śmierci. Ze staruszkiem obawa jest niewielka,mają szansę go przeżyć.Młodzi najczęściej chcą szczeniaki i to rasowe,najlepiej jakby jeszcze miały cenę na szyji,żeby nie trzeba było wszystkim powtarzać ile to zapłacili.

Posted

W poniedziałek podjedziemy z nim do lecznicy, porobimy porządek z futrem, potem porobimy piękniaste zdjęcia i wtedy będą się kolejki po niego ustawiać :cool3: