Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Murka napisał(a):W poniedziałek podjedziemy z nim do lecznicy, porobimy porządek z futrem, potem porobimy piękniaste zdjęcia i wtedy będą się kolejki po niego ustawiać :cool3: napewno :cool3: inaczej być nie może :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nawet taki niewyczesany Dest jest śliczny :) Quote
Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ra_dunia napisał(a):Nawet taki niewyczesany Dest jest śliczny :) dokładnie :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Niech mi ktoś poda konto Murki, bo trochę się zgapiłam z sierpniowym przelewem. Quote
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Niech mi ktoś poda konto Murki, bo trochę się zgapiłam z sierpniowym przelewem. Numer konta jest na wątku hotelikowym :) A co słychać u Desta? Uwielbiam futrzaki... Quote
Sabina02 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Zmienilam tekst i dane kontaktowe w Deścia ogloszeniach: Allegro Alegratka Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Sabina02']Zmienilam tekst i dane kontaktowe w Deścia ogloszeniach: Allegro Alegratka oo... super :cool3: Quote
Murka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dest ma się świetnie, humor mu dopisuje, wielki z niego łakomczuch (oczywiście lepiej smakuje to co w ręce niż to co w misce :p ). Parę dredów mu obciachałam, ale za ogon nie podejmują się zabrać :shake: We wtorek planujemy wizytę u weta, jak już Dest będzie obciachany to porobię mu fotki :cool3: Dziewczyny, czy bawiłyście się jakoś z nim? Czy on lubi jakieś zabawki? Bo on dość żywo reaguje na dziewczynki i drobne kobietki :lol: Quote
Asia_Klero Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 dest chodzil z niami na dlugie spacery(a my jestesmy drobne:eviltong:)..chodzilysmy z nim nad staw(chociaz pływac nie uwielbia)ale zabawkami sie z nim nie bawilysmy:cool3: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 my wszystkie jestesmy drobne :lol: A Dest chyba najbardziej lubi być czesany, zadnego psa przy nim nie dało się wyczesać, bo zaraz Dest się wsiskał, że on baaaaaaardzo chce :evil_lol: Quote
Murka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No ja też do wielkich nie należę :lol: Wpatruje się we mnie jak w obrazek :razz: Czesanie zauważyłam, że lubi ;) On ma taaakie kudły, że go może to wszystko swędzieć... I te dredy :shake: Nie mogę się doczekać kiedy się ich pozbędzie. Zabawki przetestujemy :cool3: Quote
Asia_Klero Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Oj tak czesanie to glowna pasja Desta:evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dest is the best ;) Ps. Czy na dogo są same małe kobietki? w takim wypadku nie odbiegam od normy ;) Quote
sara_rokitnica Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 ykhm... myślę że po miesięcznej głodówce i zmniejszeniu kości będę mogła się podpisać pod tym że jestem drobna :evil_lol: już się nie mogę doczekać zdjęć obciachanego i wyczesanego Descika :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 174 cm wzrostu i 64 kg. Nie, na dogo są też "niedrobne" kobietki. Ja też nie mogę się doczekać Desta po redesignie ;) Quote
sara_rokitnica Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 zofia&sasza to możemy sobie ręce podać bo mam prawie tą samą sytuację tylko ważę jakoś 62-63 xD Quote
Murka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Nie mam dobrych wieści :-( Dest właśnie wraca ze Stalowej Woli. Beatka oglądnęła jego łapę i powiedziała, że może to być nowotwór :-( Zleciła zrobienie RTG. Wet, który wykonał RTG niezależnie od Beatki też stwierdził, że to prawdopodobnie nowotwór :-( Jutro TZ jedzie jeszcze raz z Destem i zdjęciem i Beatka powie co dalej, ale z tego co zrozumiałam, to prawdopodobnie trzeba będzie amputować łapę :-( Nie udało nam się obciachać Desta, bo Beatce zepsuła się maszynka do strzyżenia. Może jutro uda się podjechać do mini salonu fryzjerskiego dla psiaków. Quote
Mysia_ Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Murka, ale ona już miał dwa razy robione rtg :roll: i wyszło na nim bardzo silne zwrodnienie, ale nie nowotwór :oops: Quote
Murka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Na zdjęciu są oczywiście bardzo silne zmiany zwyrodnieniowe. Ja się na tym nie znam, zobaczymy co jutro powie Beatka jak zobaczy zdjęcie. Ona jest bardzo ostrożna w diagnozach, nie mówiła by czegoś, jeśli nie miałaby ku temu podstaw :( Oczywiście żadnej decyzji nie będziemy podejmować bez Was. Quote
sara_rokitnica Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 qrczę... mam nadzieję że to jednak nie nowotwór... :( czekam na relację... i zaciskam kciuki żeby to jednak była pomyłka... Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 jejku... czekam na wieści... mam nadzieję, że to nie jest nowotwór... Biedny Deścik :( Quote
Recommended Posts