Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka napisał(a):
W poniedziałek podjedziemy z nim do lecznicy, porobimy porządek z futrem, potem porobimy piękniaste zdjęcia i wtedy będą się kolejki po niego ustawiać :cool3:

napewno :cool3: inaczej być nie może :loveu:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Niech mi ktoś poda konto Murki, bo trochę się zgapiłam z sierpniowym przelewem.

Numer konta jest na wątku hotelikowym :)

A co słychać u Desta? Uwielbiam futrzaki...

Posted

Dest ma się świetnie, humor mu dopisuje, wielki z niego łakomczuch (oczywiście lepiej smakuje to co w ręce niż to co w misce :p ). Parę dredów mu obciachałam, ale za ogon nie podejmują się zabrać :shake:
We wtorek planujemy wizytę u weta, jak już Dest będzie obciachany to porobię mu fotki :cool3:

Dziewczyny, czy bawiłyście się jakoś z nim? Czy on lubi jakieś zabawki? Bo on dość żywo reaguje na dziewczynki i drobne kobietki :lol:

Posted

my wszystkie jestesmy drobne :lol: A Dest chyba najbardziej lubi być czesany, zadnego psa przy nim nie dało się wyczesać, bo zaraz Dest się wsiskał, że on baaaaaaardzo chce :evil_lol:

Posted

No ja też do wielkich nie należę :lol:
Wpatruje się we mnie jak w obrazek :razz:

Czesanie zauważyłam, że lubi ;) On ma taaakie kudły, że go może to wszystko swędzieć... I te dredy :shake:
Nie mogę się doczekać kiedy się ich pozbędzie.

Zabawki przetestujemy :cool3:

Posted

Nie mam dobrych wieści :-(

Dest właśnie wraca ze Stalowej Woli. Beatka oglądnęła jego łapę i powiedziała, że może to być nowotwór :-( Zleciła zrobienie RTG. Wet, który wykonał RTG niezależnie od Beatki też stwierdził, że to prawdopodobnie nowotwór :-(
Jutro TZ jedzie jeszcze raz z Destem i zdjęciem i Beatka powie co dalej, ale z tego co zrozumiałam, to prawdopodobnie trzeba będzie amputować łapę :-(

Nie udało nam się obciachać Desta, bo Beatce zepsuła się maszynka do strzyżenia. Może jutro uda się podjechać do mini salonu fryzjerskiego dla psiaków.

Posted

Na zdjęciu są oczywiście bardzo silne zmiany zwyrodnieniowe. Ja się na tym nie znam, zobaczymy co jutro powie Beatka jak zobaczy zdjęcie. Ona jest bardzo ostrożna w diagnozach, nie mówiła by czegoś, jeśli nie miałaby ku temu podstaw :(
Oczywiście żadnej decyzji nie będziemy podejmować bez Was.