Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastrzyków podskórnych wolelibyśmy nie podawać sami, bo różnie nam to wychodzi :razz: Poprosimy weta ;)

Co do zastrzyków dostawowych, to nasz okoliczny wet powiedział, że do łokciowego stawu podawał zastrzyk tylko dwa razy. Co innego jest ze stawem kolanowym (podobno to prostsze). Tak więc będziemy jeździć do Stalowej Woli z Deścikiem :cool3:

Posted

Murka napisał(a):
Zastrzyków podskórnych wolelibyśmy nie podawać sami, bo różnie nam to wychodzi :razz: Poprosimy weta ;)

Co do zastrzyków dostawowych, to nasz okoliczny wet powiedział, że do łokciowego stawu podawał zastrzyk tylko dwa razy. Co innego jest ze stawem kolanowym (podobno to prostsze). Tak więc będziemy jeździć do Stalowej Woli z Deścikiem :cool3:

tak tylko pytam, bo zastanawiam się w co zaopatrzyć Deścia ;) i jak to najlepiej poukładać. Jutro i w sobotę musi jeszcze dostać penicyline, a potem tylko co drugi dzień coś przeciwbólowego, ale myślę, że to może być doustny metacam.
Sara czy Ty jesteś w kontakcie z Dorotą? Bo do mnie ostatnio się nie odzywała, a musielibyśmy nad transportem pomyśleć. Ja jestem w Zabrzu jeszcze tylko jutro, a wracam we wtorek.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Podajcie konto....

jest 100 zł dla Desta od Pani Jolanty.Na razie 100 zł,ale może być więcej.Wszystko zalezy od tego,czy uda sie złapać 1 psiaka.

dostarło ;)
Sara, zapisz na pierwszej stronie ;)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
napisałam do Doroty czy nadal go chcą i mogą przewieźć i żeby się najlepiej kontaktowała teraz z Asią ale nic mi nie odpisała :shake:

hmmmmm ... No to ja teraz wróciłam to może coś uda mi się zdziałać :roll::razz:

Posted

halbina napisał(a):
Wpłaciłam na konto Murki 40 zł. za sierpień i wrzesień...

Dziekujemy :loveu:
Sara zapisz :mad:
Słuchajcie jak coś to możemy tez szukać transportu z Krakowa, bo do Krakowa najprawdopodobniej coś by się znalazło....
Aha, Saruś napisz tez na pierwszej stronie, że Deścik otrzymał karmę od Komitetu Pomocy dla Zwierząt ;)