Murka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Zastrzyków podskórnych wolelibyśmy nie podawać sami, bo różnie nam to wychodzi :razz: Poprosimy weta ;) Co do zastrzyków dostawowych, to nasz okoliczny wet powiedział, że do łokciowego stawu podawał zastrzyk tylko dwa razy. Co innego jest ze stawem kolanowym (podobno to prostsze). Tak więc będziemy jeździć do Stalowej Woli z Deścikiem :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Murka napisał(a):Zastrzyków podskórnych wolelibyśmy nie podawać sami, bo różnie nam to wychodzi :razz: Poprosimy weta ;) Co do zastrzyków dostawowych, to nasz okoliczny wet powiedział, że do łokciowego stawu podawał zastrzyk tylko dwa razy. Co innego jest ze stawem kolanowym (podobno to prostsze). Tak więc będziemy jeździć do Stalowej Woli z Deścikiem :cool3: tak tylko pytam, bo zastanawiam się w co zaopatrzyć Deścia ;) i jak to najlepiej poukładać. Jutro i w sobotę musi jeszcze dostać penicyline, a potem tylko co drugi dzień coś przeciwbólowego, ale myślę, że to może być doustny metacam. Sara czy Ty jesteś w kontakcie z Dorotą? Bo do mnie ostatnio się nie odzywała, a musielibyśmy nad transportem pomyśleć. Ja jestem w Zabrzu jeszcze tylko jutro, a wracam we wtorek. Quote
Brucio Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dzisiaj poszla wplata dla Descika -100 zl (ktos za mnie wplacal mam nadzieje ze podal moj nick;)) Quote
Mysia_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jusstyna85 napisał(a):Podajcie konto.... jest 100 zł dla Desta od Pani Jolanty.Na razie 100 zł,ale może być więcej.Wszystko zalezy od tego,czy uda sie złapać 1 psiaka. dostarło ;) Sara, zapisz na pierwszej stronie ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 zapisałam i zrobiłam tak jak mi poradziłaś w PW- mam nadzieję że jakoś to tam wyszło ;) tak mam kontakt z Dorotą podobno miała teraz na dniach przywieźć karmę dla Deścia ;) Quote
Mysia_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dotarło też 100 zł od Brucio :cool3: Sara, daj znac co z tym transportem? Quote
sara_rokitnica Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 napisałam do Doroty czy nadal go chcą i mogą przewieźć i żeby się najlepiej kontaktowała teraz z Asią ale nic mi nie odpisała :shake: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 sara_rokitnica napisał(a):napisałam do Doroty czy nadal go chcą i mogą przewieźć i żeby się najlepiej kontaktowała teraz z Asią ale nic mi nie odpisała :shake: hmmmmm ... No to ja teraz wróciłam to może coś uda mi się zdziałać :roll::razz: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Póki co powoli próbuję wrócić do życia dogomani :eviltong: Musze sobie to wszystko poukładać.... Quote
halbina Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wpłaciłam na konto Murki 40 zł. za sierpień i wrzesień... Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 halbina napisał(a):Wpłaciłam na konto Murki 40 zł. za sierpień i wrzesień... Dziekujemy :loveu: Sara zapisz :mad: Słuchajcie jak coś to możemy tez szukać transportu z Krakowa, bo do Krakowa najprawdopodobniej coś by się znalazło.... Aha, Saruś napisz tez na pierwszej stronie, że Deścik otrzymał karmę od Komitetu Pomocy dla Zwierząt ;) Quote
Murka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 halbina napisał(a):Wpłaciłam na konto Murki 40 zł. za sierpień i wrzesień... Pieniążki już u mnie ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 na wątku transportowym znalazłam dzisiaj wpis że jest możliwość transportu Warszawa- Janów Lubelski na tą niedzielę... jakby się znalazło coś do Wa-wy to mamy transport... Quote
Recommended Posts