Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Dopiero dotarła do mnie wiadomość... Jak ja się cieszę, że Henio ma domek! :) To teraz czas na innych podopiecznych :) Powodzenia, Heniu! Quote
Moli@ Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Dzwoniła Pani Ania z Wrocławia, rodzina nie może doczekać się przyjazdu Heniutka :) Nowa obroża, legowisko czekają ,). Państwo zaoferowali 300zł na pokrycie kosztów przejazdu. Bardzo dziękujemy. 1 Quote
dreag Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Dzwoniła Pani Ania z Wrocławia, rodzina nie może doczekać się przyjazdu Heniutka :) Nowa obroża, legowisko czekają ,). Państwo zaoferowali 300zł na pokrycie kosztów przejazdu. Bardzo dziękujemy. Same superowe wiadomości <3 Quote
Moli@ Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Wpłynęło: 19.02 - 57,59 zł (paragon) - szeleczki dla Henia - 19.02 - 50zł (paragon) - czip / Henio Dzięki :) Quote
Moli@ Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Henio w drodze do Swoich ludzi...domku. Powodzenia maluchu :) Odpukać, wyjechali zgodnie z planem... o godzinie 7 (rano) z Białego. Szczęśliwej podróży... planowany przyjazd do Wrocławia 13 - 14 godzina. 1 Quote
dreag Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Henio, jak widać troszkę zestresowany, wiadomo, nie jest łatwo opuszczać kochane "gniazdo". Nie mówiąc o mnie, łza się w oku kręci i serce drży, żeby wszystko było ok. Złapałam go prawie 3 lata temu, żeby uczynić jego życie lepszym. Mam nadzieję, że pomogłam. Choć długo czekał, był w dobrych rękach, a teraz odnajdzie we Wrocławiu swoją przystań i miłość rodziny. Trzymaj się chłopaku! <3 Quote
Moli@ Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Rodzina czeka na Heniutka... przed chwilą dzwoniła Pani Ania :) 1 Quote
dreag Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Przed chwilą dostałam wieści od Pani Małgosi z Krakowa- od Ptysia: "U nas coraz lepiej. Jesteśmy po pierwszej wizycie u weterynarza - szczepienie. Ptysio spisał się na medal. Z ojcem dogaduje się coraz lepiej. Pomału to idzie, ale myślę, że będzie dobrze. Ogólnie jest cudownym, wesołym pieskiem uwielbiającym śnieg i bieganie. Cieszę się, że kolejny psiak będzie miał swój dom. Pozdrawiam, a Ptyś merda wesoło ogonkiem". W najbliższym czasie ma być jakieś zdjęcie, musi je zrobić córka p. M. 1 Quote
Poker Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Pewnie niedługo dojadą na miejsce. Heniutku, bądź dzielny .Pokochaj swoją rodzinkę i daj się pokochać Quote
Moli@ Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Dojechali... :) Henio już w swoim domku.... Quote
Moli@ Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 29 minut temu, Poker napisał: Pewnie niedługo dojadą na miejsce. Heniutku, bądź dzielny .Pokochaj swoją rodzinkę i daj się pokochać Heniutek, jest sympatycznym zrównoważonym pieskiem spragnionym kontaktu z człowiekiem..., kilka dni na zapoznanie zwiedzanie będzie potrzebował. Musi być dobrze :) Quote
dreag Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Pierwsze zdjęcia z Wrocławia :) 2 1 Quote
Henio&Mela Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Henio w swoim domku:) Już po kolacji i wieczornym spacerku. Dość odważnie i z zaciekawieniem zwiedzał dom, ale najpewniej czuje się pod stołem:) Serdecznie dziękujemy wszystkim, dzięki którym, Heniutek może być już z nami. 2 1 Quote
dreag Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Witamy, witamy i na dalsze wieści czekamy :) Quote
Tyśka) Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 O proszę, i domek się ujawnił :) Bardzo ciepłe DOBRY WIECZÓR! Zaciskam kciuki za aklimatyzację. :) Ciekawe, czy Julcia z Melcią też kiedyś doczekają się swoich rodzin? Jak coś to mogę pomyśleć nad opisem i ogłoszeniami dla nich... :) ale się nie narzucam. Quote
Poker Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 No i super,że domek Heniutka się zalogował. Będą wiadomości z pierwszej ręki. Domku Heniutka , w jednym poście może być tylko 5 zdjęć. Quote
dreag Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Tyś(ka) za treść do nowych ogłoszeń będę bardzo wdzięczna, może przyniosą lepsze efekty ;) <3 Quote
Tyśka) Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dnia 23.02.2018 o 09:02, dreag napisał: Tyś(ka) za treść do nowych ogłoszeń będę bardzo wdzięczna, może przyniosą lepsze efekty ;) <3 Poproszę na pw krótki opis/informacje o suniach, pomyślę :) Quote
dreag Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Przeklejam z FB, gdzie prowadzę wydarzenie Henia :) Czas na rozliczenie podróży Henia :) Dzięki Bardzo Dobrej Duszy <3 <3 przejazd Henia nie kosztował ponad 700zł, jak w przypadku Ptysiunia, który jechał specjalnie zamawianym dla niego transportem bezpośrednio do Krakowa. Aby zaoszczędzić pieniążki wszystkich, owa osóbka, zgodziła się zorganizować przejazdy przez Bla Bla Car. Mało tego, udało się jeszcze zabrać moje jeżowe cudo do mamusi, czyli wyczekiwane dziecko Lunka - już ze mną <3 . Koszt transportu zamknął się w cenie niecałych 300zł!! Powiem szczerze, że byłam w szoku, że prawie połowę taniej niż ostatnio. Ale nie zawsze są takie możliwości... Równie duży szok jest taki, że nowa Rodzina Heniutka pokryła CAŁY przejazd, czyli ofiarowała 300zł! <3 i jeszcze nakarmiła zbłąkanego wędrowca :) . Bardzo, bardzo dziękujemy!!!! <3 <3 . Po przeliczeniu stanu konta Henia zostało 250,85zł. Wyliczyłam właśnie, że mogłabym pooddawać każdemu, kto wpłacił na transport Henia do 30zł i byłoby wyrównane. Druga opcja jest taka, że zgodzicie się zostawić pieniążki, na np. preparaty od kleszczy dla Juli i Meli czy szczepienia ?? Proszę o informację na priv, kto chce zwrot, a kto zostawia kasę w sejfie u mnie :). Karmę i hotel Henia od lat ogarniam naginając z koleżanką bazarkami :((do ostatnich kilku miesięcy, gdzie nazbierało się troszkę deklaracji i były trochę mniejsze dopłaty z bazarku). Całe rozliczenie żywotu Henia, odkąd miałam go pod swoimi skrzydłami (a złapałam go przypomnę dla innej osoby, niestety zostałam ja do opieki, tak to czasem bywa :( ..., ale myślę, że suma sumarum Heniutek wyszedł na tym zdecydowanie lepiej ;), znajduje się w opisie wydarzenia, zapraszam do lektury: https://www.facebook.com/events/147300802276688/ Wszystkim, którzy pomagali w opłatach dotyczących Henia z całego serca DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!! <3 <3 <3. Teraz czas na Julę i Melę, niech i one znajdą swoje miejsce na Ziemi :) Quote
Poker Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Ciekawe co słychać u chłopaka? Domek pewnie tak zauroczony ,że nie ma czasu napisać :) Quote
Recommended Posts