Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
39 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Wiem, że to nie na temat, ale... dreag, Ty masz w domu jeżyki? Naprawdę?! ;)

Jak to nie na temat : :) Mam jeżyki sztuk 2 i kretojeże sztuk 2. Miałam kochana Lolcie, ale już za TM :(

Lunka u góry. Mirek na filmiku.

https://www.facebook.com/aga.psiarska/videos/a.1735457219863675.1073741857.100001982422625/1735457246530339/?type=3

Luneczka (kretojeż) na filmiku niżej. https://www.facebook.com/aga.psiarska/videos/a.1620730671336331.1073741850.100001982422625/1735448636531200/?type=3

Miecio na filmiku (tez kretojeż)

Posted
1 minutę temu, dreag napisał:

Jak to nie na temat : :) Mam jeżyki sztuk 2 i kretojeże sztuk 2.

O matulu! :)

Jest jakaś grupa? Jeżykami się zachwycam baaardzo ;) Chętnie bym się dokształciła.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Ciekawe co słychać u chłopaka? Domek pewnie tak zauroczony ,że nie ma czasu napisać :)

Też się zastanawiam, może się odezwą, nie chcę być natrętna ;)

Posted
2 godziny temu, dreag napisał:

Też się zastanawiam, może się odezwą, nie chcę być natrętna ;)

A my już wiemy :)

... proszę uzbroić się w cierpliwość ,)

• Upvote 1
Posted

Myślałam, że p. Ania sama wstawi, nie chciałam "wyprzedzać", ale dla niecierpliwych... przeklejam z fb:

(P. Aniu, jak chce Pani przeklejać info z FB, to zdjęcie wystarczy wkleić na zasadzie "kopiuj grafikę", nie trzeba zmniejszać żadnym programem ;). )

Henio to kochany, mądry i grzeczny chłopczyk, poza tym świetnie dogaduje się z Grubym Kotem, uwielbia pluszaki, muzykę na żywo i gotowaną marchewkę:)) Fajnie nam razem:)))!!!!!

28471743_1595010390564303_5280482324813475812_n.jpg?oh=9f8c0b1ab9bfd593c7deda5e9afbf1a6&oe=5B0771E1

28378168_1594997980565544_6062725653283460503_n.jpg?oh=45290c0d91f6ce3e2241d036e433dd49&oe=5B1890FB

Poranna gimnastyka:))))) choć Henio wyjście z domu traktuje jako bardzo przykry obowiązek, to jest coraz lepiej. Powrót do domu zawsze "w podskokach" !!!!

Zdjęcie użytkownika Anna Osiecka.

Zdjęcie użytkownika Anna Osiecka.

• Like 1
Posted

Moil@ napisz proszę najważniejsze rzeczy o Meli, żeby Tyś(ka) mogła poskładać to w jakieś ogłoszonko :) , może świeże wniesie coś nowego w życie Melci :)

Posted
11 godzin temu, dreag napisał:

Moil@ napisz proszę najważniejsze rzeczy o Meli, żeby Tyś(ka) mogła poskładać to w jakieś ogłoszonko :) , może świeże wniesie coś nowego w życie Melci :)

Cały dzień zastanawiam się co napisać (:

Posted
2 godziny temu, helli napisał:

Chyba zadowolona, że nie została....

Niestety to prawda...Melcia bez problemu weszła do nieznanego bloku, mieszkania. Bez paniki przywitała się z domownikami, bez entuzjazmu ale pozwoliła pogłaskać się Panu i Pani...zwiedziła mieszkanie i położyła się pod stolikiem obok naszych foteli. Zjadła szarlotkę i grzecznie leżała oczekując końca wizyty ,)

Gdy wstałam z torebką w ręku uznała (słusznie), że koniec wizyty...podreptała do przedpokoju. Przed wyjściem, zawołana podbiegła na głaski, merdnęła ogonkiem i już stała gotowa do wyjścia czekając na przypięcie smyczy. Po schodach biegiem...przed klatką rozejrzała się z pytaniem w oczach - w która stronę idziemy :)

W samochodzie grzeczna...nie ma problemu z wchodzeniem/wychodzeniem. Na smyczy w mieście radzi sobie, nie ma paniki.

Posted

Melcia, średniego wzrostu, przed kolano.

Waga - około 14kg

Ma bardzo ładne gęste aksamitne futerko.

Domowa, przyzwyczajona do chodzenia na smyczy do jazdy samochodem. Do obcych nieufna ale bez agresji, podchodzi można pogłaskać.

Lubi - kontakt z człowiekiem, szybkie spacery, wylegiwanie się przy opiekunie, pieszczoty.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 4.03.2018 o 19:08, Moli@ napisał:

Melcia, średniego wzrostu, przed kolano.

Waga - około 14kg

Ma bardzo ładne gęste aksamitne futerko.

Domowa, przyzwyczajona do chodzenia na smyczy do jazdy samochodem. Do obcych nieufna ale bez agresji, podchodzi można pogłaskać.

Lubi - kontakt z człowiekiem, szybkie spacery, wylegiwanie się przy opiekunie, pieszczoty.

Obiecała i poszła... ojjj, nieładnie z mojej strony, że tak zapominam ;)

Super, wielkie dzięki za pigułkowe informacje :)

To jeszcze poproszę o informacje takie jak:
stosunek do psów/kotów;
wiek;
preferencje co do domu;
namiary - na kogo?

Posted
5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Obiecała i poszła... ojjj, nieładnie z mojej strony, że tak zapominam ;)

Super, wielkie dzięki za pigułkowe informacje :)

To jeszcze poproszę o informacje takie jak:
stosunek do psów/kotów;
wiek;
preferencje co do domu;
namiary - na kogo?

Wiek, około 5,5 lat

Domek zdecydowanie bez kotów

Psy - zaprzyjaźni się z koleżanką/kolegą tej samej wielkości. Nie przepada za małymi szczekliwymi psiakami. W domu bez zwierząt odnajdzie się bardzo dobrze, Melcia + człowiek / człowieki to jest to ,)

Wesoła, szybka, aktywna  domowa panna... moim zdaniem nie dla starszej osoby.

Namiary na dreag

Posted
6 godzin temu, Poker napisał:

Coś wiadomo o Heniu ?

Ja nic nie wiem... nie było telefonów że są problemy... odpukać.

Henio, jest sympatycznym psiakiem to chyba wszystko OK :).