Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Jaaaki Ptysiu szczęśliwy :) Jacie! 

dreag, to podaj mi na pw namiary kontaktowe na Ciebie to ogłoszę Melcię :)

Się robi :)

Posted

Dzwoniłam dziś do pańci Henia. 

Wszystko ok :)

Henio jest pieszczochem, najchętniej oczywiście jak każdy pies przebywa w łóżku :). Na podwórku niekoniecznie lubi być długo, najlepiej czuje się w domu. Zaprzyjaźnił się z kotem. Miłość rodzinna kwitnie :). Pani Ania mówi, że jest przekochany. Henio nie przepada za mężczyznami, burczy na odwiedzających i będących w pobliżu, z wyjątkiem syna, z którym mieszka. Na szczęście się nie rzuca. Próby przekabacenia dają rezultat owszem, ale dla Henia - w postaci zabrania smaczka, skonsumowania - i dalszego burczenia :P . Nadal chodzi na smyczy po ogrodzie. 

Posted
Dnia 15.03.2018 o 17:26, Tyś(ka) napisał:

Jaaaki Ptysiu szczęśliwy :) Jacie! 

dreag, to podaj mi na pw namiary kontaktowe na Ciebie to ogłoszę Melcię :)

Hej, czy skrobnęłaś coś o Melci ?

Posted

http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/josera/profiline/544197?rrec=true

Panienkom skończyła się karma ,)

My zamawiamy naszym skarbusiom Joserę (link), po zimie niech zrzucą sadełko.

Dla Julci i Meli - 30kg na miesiąc (zalecane porcje dzienne). Co Ty na to? Jeżeli pasi to można zrobić  zamówienie i przyjedzie jednym transportem.

Julka - w kwietniu termin szczepienia, potrzebny preparat na kleszcze.

Mela - ma aktualne szczepienie do października i nową obrożę na kleszcze

Posted
1 godzinę temu, dreag napisał:

Się robi :) .  W sensie karmę chcecie same zamówić? A preparat? Daj znać kto ma to pokupować, Ty czy ja? 

Obgadanie... my zamawiamy 4x15kg (na dwa miesiące szamanka) dla Julci i Meli...Ty płacisz. :)

Preparat na kleszcze kupujemy...Ty płacisz :)

Posted
14 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Hej, w końcu... tak... Przepraszam, że tak późno.

Może Wrocław będzie dla niej łaskawy :) Pomyślę jeszcze nad innym opisem, ale to w wolnej chwili:
https://www.olx.pl/oferta/mini-owczareczka-sympatyczna-slodziara-idealna-dla-calej-rodziny-CID103-IDtopaw.html

Tysia, świetny tekst!...podoba mi się dobór zdjęć.

Zaciskam mocno kciuki...niech jej się w końcu poszczęści i znajdzie swego człowieka, Melcia bardzo chce być kochana, potrzebuje do życia kontaktu z człowiekiem jak powietrza. Patrzy w oczy jakby chciała powiedzieć, kochaj mnie ja nigdy cię nie zostawię.

Posted
5 godzin temu, Moli@ napisał:

Tysia, świetny tekst!...podoba mi się dobór zdjęć.

Zaciskam mocno kciuki...niech jej się w końcu poszczęści i znajdzie swego człowieka, Melcia bardzo chce być kochana, potrzebuje do życia kontaktu z człowiekiem jak powietrza. Patrzy w oczy jakby chciała powiedzieć, kochaj mnie ja nigdy cię nie zostawię.

Bardzo dziękuję :) Zdjęcia Melcia ma śliczne, więc miałam w czym wybierać :). Co prawda zdjęcia są widoczne dopiero od ostatnich jakis 20stron, ale było ich sporo - zapisałam wszystkie w razie, gdyby miały zniknąć.

Melcia jest cudna, też mam nadzieję, że ktoś ją wypatrzy...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pozdrowienia od Heniutka :)

Kocha Panią Anię z wzajemnością... wybierają się do szkoły ,) którą prowadzi  znajoma Pani Ani /szkolenia owczarków...chłopak pozna nowych, fajnych kolegów :)

Z kotem bez zbytniej czułości, na szczęście tolerują się. Do mężczyzn z rezerwą. Uwielbia spacery...kiedy ma ochotę ,)

Ma wspaniałą rodzinę!...dbają, kochają rozpuszczają Henia... pamiętając o nauce :)

Mamy obiecane zdjęcia.

• Like 1
Posted

Julcia jeździła dziś na szczepienie. Zaszczepiłam przeciw wściekliźnie i wirusówki. Zapłaciłam 56,00zł (paragon)

Temperatura, gruczoły kołoodbytowe, listwa mleczna...osłuchowo serducho OK.

Waga - 41,5 kg.... ,). Zdaniem weta - mieszanka z kaukazem ,)

100_4019.JPG

100_3991.JPG

100_3992.JPG

100_3993.JPG

100_3994.JPG

100_3997.JPG