Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']ja dokladam tez 10 zl. miesiecznie, prosimy rozsylac watek, szukajmy szczodrych serc.[/QUOTE]

Dzięki Dogo07 nasza Alexis stanęła na nogi. Też mam prace tylko do lutego. Ale deklaruję 10 zł stałej i bardzo prosze o przypomnienie na priva (gdybym sie nie pojawiła i nie potwierdziła), jak już będzie ustalone konto na które wpłacać to ustawię zlecenie stałe.

Posted

Poiewaz to elik, jako pierwsza zareagowala na rozpaczliwy krzyk Dogo07 i jest z nia w kontakcie telefonicznym, zna jej sytuacje bo Dogo07 zwierzyla sie elik wiec proponuje elik jako skarbnika.

Posted

Dziekujemy wszystkim, w imieniu Dogo07, strona prawna juz tez uruchomiona wiec wszystko na dobrej drodze, sterylizacja Gracji pojdzie na koszt Fundacji, zapewne i Dogo07 wejdzie sama na watek i mamy nadzieje ze sie mile rozczaruje, wsparcie dla niej z naszej strony nie tylko finansowe ale tez duchowe pozwoli jej wytrwac w tych trudnych chwilach.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Poiewaz to elik, jako pierwsza zareagowala na rozpaczliwy krzyk Dogo07 i jest z nia w kontakcie telefonicznym, zna jej sytuacje bo Dogo07 zwierzyla sie elik wiec proponuje elik jako skarbnika.[/QUOTE]

Przyjmuję wyzwanie ;) i biorę się do roboty.

Posted

[quote name='Mysza2']Ja też deklaruję 10 zł miesięcznie i życzę Dogo07, żeby się wszystko obróciło ku lepszemu[/QUOTE]

[quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Javeny
W grudniu na pewno coś wpłacę[/QUOTE]
Bardzo jestem wdzięczna. Dziekuje!

Posted

Jestem i ja. Dziękuję za zaproszenie. Musze ostrożnie teraz z finansami, ale sprawdzę , przeliczę i na pewno pomogę, nie tylko jednorazowo. Uważam, że dogomania to nie tylko psy, ale przede wszystkim ludzie i jestem szczęśliwa, że choć troszeczkę mogę pomóc. Będzie lepiej....zobaczycie.

Posted (edited)

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Ogromne dzięki za okazane serce.
Żadne słowa nie oddadzą tego co dajecie, bo to nie są pieniądze.
Ofiarujecie zrozumienie, życzliwość i dobre myśli, a te są udziałem tylko [B]Ludzi[/B] pisanych z dużej litery.
Wielkie dzięki.[/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

[SIZE=3]Deklaracje:[/SIZE]

[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - elik
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Adajeje
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Javena
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Isadora7
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Ania68
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - bela51
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Jasza
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Mysza2
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - cisowianka
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - cancer43
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Ada-Vebby
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - Rudzia-Bianca
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - DONnka
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]10,00 - edek

[SIZE=3]Wpłaty:[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - Isadora7 - [/SIZE]30.11.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - elik - [/SIZE]30.11.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - malawaszka - [/SIZE]1.12.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - dreag - [/SIZE]1.12.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]15,00 - malagos - [/SIZE]1.12.2013
==============
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]95,00[/SIZE] zł

Edited by elik
Posted

[quote name='madziakato']Oczywiście proszę o nr konta.[/QUOTE]

Ponieważ mam nieczynną skrzynkę na dogo, proszę o krótką wiadomość na adres [email][email protected][/email] abym mogła odwrotnie podać nr konta do wpłaty.
Przepraszam za małe utrudnienie, ale niestety nie wszyscy podają w profilu swoje adresy e-mail, a ja nie mam innego sposobu kontaktowania się.

Posted

[quote name='elik']Ponieważ mam nieczynną skrzynkę na dogo, proszę o krótką wiadomość na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] abym mogła odwrotnie podać nr konta do wpłaty.
Przepraszam za małe utrudnienie, ale niestety nie wszyscy podają w profilu swoje adresy e-mail, a ja nie mam innego sposobu kontaktowania się.[/QUOTE]

wysłałam maila

Posted

[quote name='mdk8']przybiegam na apel bela51. Stałej nie dam już rady ale jednorazowo chętnie. Poproszę nr. konta[/QUOTE]

[quote name='elik']Ponieważ mam nieczynną skrzynkę na dogo, proszę o krótką wiadomość na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] abym mogła odwrotnie podać nr konta do wpłaty.
Przepraszam za małe utrudnienie, ale niestety nie wszyscy podają w profilu swoje adresy e-mail, a ja nie mam innego sposobu kontaktowania się.[/QUOTE]

[COLOR=#ffffff]...........
[/COLOR]

Posted

Wysłane :)