Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ada44 tu sa dwa klony, w hotelu jest dwojka malych dzieci, wiec psiny sprawdzone, mozesz dowiedziec sie wiecej, tez chyba olkuszanki.
[URL]http://proanimals.org/nasz******/266-sisi-i-mimi-kolejne-miniaturowe-klony[/URL][/QUOTE]

Widziałam te klony, a raczej kloniki, bo to malutkie sunieczki. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Bardzo radosne i bardzo z sobą związane. A co najważniejsze bardzo delikatne w obejściu z małymi dziećmi. Przeurocze :loveu:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mozesz nam to wyjasnic blizej, czy to znaczy ze to wlasnie ewu jest sponsorem Niusi? skoro jest osoba decyzyjna?[/QUOTE]

Na początku watku są wypisane deklaracje na Niusie , raptem kilka - malutko, i wpłaty na nią jakie były, natomiast ewu podejmuje decyzje jeśli chodzi o Niusie, z tego co wiem to teraz jest robiony bazarek na Niusie bo brakuje już pieniążków za opłate DT, ewu będzie w połowie miesiąca. Czy jest sponsorem, no stara sie zorganizować pieniądze na Niusie.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Mozesz nam to wyjasnic blizej, czy to znaczy ze to wlasnie ewu jest sponsorem Niusi? skoro jest osoba decyzyjna?[/QUOTE]
a co jest z reszta kasy zebrane dla NIUSI [SIZE=3]Na koncie fundacji MONDO CANE jest 400zł dla Niusi od pani B. z fb,
dziękujemy :smile:
[SIZE=2]z tego faktury:
za wizyte u weta dnia 31.08.2013 na łączną kwotę 92[/SIZE][/SIZE][SIZE=2],01zł
za szczepienie na wirusówki na kwotę 90zł.[/SIZE]

Posted

[quote name='Ada-jeje']a co jest z reszta kasy zebrane dla NIUSI [SIZE=3]Na koncie fundacji MONDO CANE jest 400zł dla Niusi od pani B. z fb,
dziękujemy :smile:
[SIZE=2]z tego faktury:
za wizyte u weta dnia 31.08.2013 na łączną kwotę 92[/SIZE][/SIZE][SIZE=2],01zł
za szczepienie na wirusówki na kwotę 90zł.[/SIZE][/QUOTE]

No pozostała część jest na koncie fundacji Mondo Cane.

Posted

[quote name='Ada-jeje']tak wiec NIUSIA ma na sterylke, w jakiej miejscowosci znajduje sie Niusia?[/QUOTE]

Niusia jest w Krakowie, niedaleko mnie.

Posted

[quote name='Dogo07']Niusia jest w Krakowie, niedaleko mnie.[/QUOTE]
To nie stoi nic na przeszkodzie zeby obydwie sunie jechaly na sterylke w jednym dniu, do jednego gabinetu, po jednych kosztach paliwa, na Gracje bedzie fa wystawiona na nasza Fundacje, za NIUSIE fa trzeba wystawic na Fundacje MC. jeszcze raz prosze o wyjasnienie jaka role spelnia Ewu w decyzji wydania NIUSI, jesli nie jest jej sponsorem a PDT znalazlas Ty.

Posted

[quote name='Ada-jeje']To nie stoi nic na przeszkodzie zeby obydwie sunie jechaly na sterylke w jednym dniu, do jednego gabinetu, po jednych kosztach paliwa, na Gracje bedzie fa wystawiona na nasza Fundacje, za NIUSIE fa trzeba wystawic na Fundacje MC. jeszcze raz prosze o wyjasnienie jaka role spelnia Ewu w decyzji wydania NIUSI, jesli nie jest jej sponsorem a PDT znalazlas Ty.[/QUOTE]

Sponsorem nie jest ale zobowiązała sie do organizowania pieniążków dla suni i jako takiej odpowiedzialności za sunie, a pdt ja jej zaproponowałam, bo tam są również inni tymczasowicze, no i pdt jest blisko mnie.

Posted

[quote name='Dogo07']Sponsorem nie jest ale zobowiązała sie do organizowania pieniążków dla suni i jako takiej odpowiedzialności za sunie, a pdt ja jej zaproponowałam, bo tam są również inni tymczasowicze, no i pdt jest blisko mnie.[/QUOTE]
zagladajac do pierwszego postu, kiepsko sie stara, natomiast przez 3 miesiace sa pieniadze na sterylke i jakos o to sie nie postarala, jak mamy to rozumiec?

Posted

Jestem na zaproszenie Javeny. Javena dziękuję,że dałaś mi znać.Jutro przeleję 50,00zł jednorazowo,może w późniejszych miesiącach postaram się także pomóc jakąś kwotą.Przelew pójdzie w kwocie 100,00zł od Bogusik i ode mnie.
Dogo07 walcz,tak jak walczyłaś zawsze o psiaki,nie poddawaj się,rozumiem,że jest ciężko to wszystko ogarnąć ale nie ma wyjścia musisz stanąć na nogi,bądź dobrej myśli i trzymaj się tego.Wspieram Cię w myślach,musi być dobrze.

Posted

[quote name='elik'][CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Ogromne dzięki za okazane serce.
Żadne słowa nie oddadzą tego co dajecie, bo to nie są pieniądze.
Ofiarujecie zrozumienie, życzliwość i dobre myśli, a te są udziałem tylko [B]Ludzi[/B] pisanych z dużej litery.
Wielkie dzięki.[/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

[B]Słowa Elik ale podpisuje sie pod tym dwoma rękami.[/B]
[COLOR=#ffffff]..[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - Isadora7 - [/SIZE]30.11.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - elik - [/SIZE]30.11.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - malawaszka - [/SIZE]1.12.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - dreag - [/SIZE]1.12.2013
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]15,00 - malagos - [/SIZE]1.12.2013
==============
[SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]95,00[/SIZE] zł[/QUOTE]

Na moim koncie:
- pojawiła sie ta kwota 95,00 wpłacona przez elik.
Dziękuję!

Pojawiły się również pieniążki od Panny Marple i my juliette - dziekuję !

To może ja jutro na spokojnie zrobie spis taki jak wcześniej elik wyszczególniony o wpłatach na moje konto.

Posted

[quote name='elaja']
Dogo , napisz jaka jest sytuacja z psiakami które wyciągnęłaś z NT , gdzie pomoc będzie najpilniejsza ? Wiem , że to nie ich wątek ale nowotarski umarł chyba śmiercią naturalną :shake: i nie ma tam żadnych konkretnych informacji . Tu trafiłam zupełnie przez przypadek i widzę , że jest organizowana pomoc .[/QUOTE]

Z nt jest Tuptuś tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244563-Niepozorny-stary-Tuptu%C5%9B[/url]

I Beza chyba:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242556-Megapozytywna-Bezia-6-lat-w-schronie-b%C5%82aga-o-dom-[/url]!

Posted (edited)

Co się tu działo . Brak mi słów .Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna,że nie przeszliscie obojętnie.

Gracji robiłam ogłoszenia kilka dni temu i w trakcie natknęłam sie na jej ogłoszenia ,które robił ktoś inny . Niusi ogłoszenia tez sa ,ale ja nie robiłam ,bo nie mam danych kontaktowych.

Jesli chodzi o transport ...ktoś wczesniej deklarował dowóz. Moze udałoby sie je wysterylizować w Krzeszowicach .To fatycznie bardzo niska cena.

[quote name='Malgoska']jestem na zaproszenie barb
moge pomoc w trasnsporcie (bezpłatnie oczywiście)
ewentualnie w bazarkach[/QUOTE]

Nie wiem ,skąd Małogosia jest?

Edited by Javena
  • Downvote 1
Posted

[quote name='Nutusia']Jestem na zaproszenie Javeny - zapisuję wątek i dajcie mi chwilę, żeby się ogarnąć...

Dogo - trzymaj się! Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego! :)[/QUOTE]
Bardzo dziekuję za wejscie.Nawet dobre słowo ,dużo znaczy .