elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']Ada44 tu sa dwa klony, w hotelu jest dwojka malych dzieci, wiec psiny sprawdzone, mozesz dowiedziec sie wiecej, tez chyba olkuszanki. [URL]http://proanimals.org/nasz******/266-sisi-i-mimi-kolejne-miniaturowe-klony[/URL][/QUOTE] Widziałam te klony, a raczej kloniki, bo to malutkie sunieczki. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Bardzo radosne i bardzo z sobą związane. A co najważniejsze bardzo delikatne w obejściu z małymi dziećmi. Przeurocze :loveu: Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']Mozesz nam to wyjasnic blizej, czy to znaczy ze to wlasnie ewu jest sponsorem Niusi? skoro jest osoba decyzyjna?[/QUOTE] Na początku watku są wypisane deklaracje na Niusie , raptem kilka - malutko, i wpłaty na nią jakie były, natomiast ewu podejmuje decyzje jeśli chodzi o Niusie, z tego co wiem to teraz jest robiony bazarek na Niusie bo brakuje już pieniążków za opłate DT, ewu będzie w połowie miesiąca. Czy jest sponsorem, no stara sie zorganizować pieniądze na Niusie. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']Mozesz nam to wyjasnic blizej, czy to znaczy ze to wlasnie ewu jest sponsorem Niusi? skoro jest osoba decyzyjna?[/QUOTE] a co jest z reszta kasy zebrane dla NIUSI [SIZE=3]Na koncie fundacji MONDO CANE jest 400zł dla Niusi od pani B. z fb, dziękujemy :smile: [SIZE=2]z tego faktury: za wizyte u weta dnia 31.08.2013 na łączną kwotę 92[/SIZE][/SIZE][SIZE=2],01zł za szczepienie na wirusówki na kwotę 90zł.[/SIZE] Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']a co jest z reszta kasy zebrane dla NIUSI [SIZE=3]Na koncie fundacji MONDO CANE jest 400zł dla Niusi od pani B. z fb, dziękujemy :smile: [SIZE=2]z tego faktury: za wizyte u weta dnia 31.08.2013 na łączną kwotę 92[/SIZE][/SIZE][SIZE=2],01zł za szczepienie na wirusówki na kwotę 90zł.[/SIZE][/QUOTE] No pozostała część jest na koncie fundacji Mondo Cane. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']No pozostała część jest na koncie fundacji Mondo Cane.[/QUOTE] tak wiec NIUSIA ma na sterylke, w jakiej miejscowosci znajduje sie Niusia? Quote
salibinka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dogo07, przyślij mi, proszę, dane Twoich podopiecznych do adopcji (krótkie teksty, zdjęcia i nr kontaktowy) na: [email][email protected][/email] Proszę również o nr konta. Z całego serca życzę Ci zdrowia i sił do walki. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']tak wiec NIUSIA ma na sterylke, w jakiej miejscowosci znajduje sie Niusia?[/QUOTE] Niusia jest w Krakowie, niedaleko mnie. Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 - zrobiłam Gracji ogłoszenie na Tablica.pl....... Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 - chm...zrobiłam z Gracji...sznaucera miniaturkę....:roll: Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Niusia jest w Krakowie, niedaleko mnie.[/QUOTE] To nie stoi nic na przeszkodzie zeby obydwie sunie jechaly na sterylke w jednym dniu, do jednego gabinetu, po jednych kosztach paliwa, na Gracje bedzie fa wystawiona na nasza Fundacje, za NIUSIE fa trzeba wystawic na Fundacje MC. jeszcze raz prosze o wyjasnienie jaka role spelnia Ewu w decyzji wydania NIUSI, jesli nie jest jej sponsorem a PDT znalazlas Ty. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']To nie stoi nic na przeszkodzie zeby obydwie sunie jechaly na sterylke w jednym dniu, do jednego gabinetu, po jednych kosztach paliwa, na Gracje bedzie fa wystawiona na nasza Fundacje, za NIUSIE fa trzeba wystawic na Fundacje MC. jeszcze raz prosze o wyjasnienie jaka role spelnia Ewu w decyzji wydania NIUSI, jesli nie jest jej sponsorem a PDT znalazlas Ty.[/QUOTE] Sponsorem nie jest ale zobowiązała sie do organizowania pieniążków dla suni i jako takiej odpowiedzialności za sunie, a pdt ja jej zaproponowałam, bo tam są również inni tymczasowicze, no i pdt jest blisko mnie. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Sponsorem nie jest ale zobowiązała sie do organizowania pieniążków dla suni i jako takiej odpowiedzialności za sunie, a pdt ja jej zaproponowałam, bo tam są również inni tymczasowicze, no i pdt jest blisko mnie.[/QUOTE] zagladajac do pierwszego postu, kiepsko sie stara, natomiast przez 3 miesiace sa pieniadze na sterylke i jakos o to sie nie postarala, jak mamy to rozumiec? Quote
Anula Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Jestem na zaproszenie Javeny. Javena dziękuję,że dałaś mi znać.Jutro przeleję 50,00zł jednorazowo,może w późniejszych miesiącach postaram się także pomóc jakąś kwotą.Przelew pójdzie w kwocie 100,00zł od Bogusik i ode mnie. Dogo07 walcz,tak jak walczyłaś zawsze o psiaki,nie poddawaj się,rozumiem,że jest ciężko to wszystko ogarnąć ale nie ma wyjścia musisz stanąć na nogi,bądź dobrej myśli i trzymaj się tego.Wspieram Cię w myślach,musi być dobrze. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='elik'][CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Ogromne dzięki za okazane serce. Żadne słowa nie oddadzą tego co dajecie, bo to nie są pieniądze. Ofiarujecie zrozumienie, życzliwość i dobre myśli, a te są udziałem tylko [B]Ludzi[/B] pisanych z dużej litery. Wielkie dzięki.[/SIZE][/COLOR] [/CENTER] [B]Słowa Elik ale podpisuje sie pod tym dwoma rękami.[/B] [COLOR=#ffffff]..[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - Isadora7 - [/SIZE]30.11.2013 [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]10,00 - elik - [/SIZE]30.11.2013 [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - malawaszka - [/SIZE]1.12.2013 [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]30,00 - dreag - [/SIZE]1.12.2013 [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]15,00 - malagos - [/SIZE]1.12.2013 ============== [SIZE=2][COLOR=#ffffff]...[/COLOR]95,00[/SIZE] zł[/QUOTE] Na moim koncie: - pojawiła sie ta kwota 95,00 wpłacona przez elik. Dziękuję! Pojawiły się również pieniążki od Panny Marple i my juliette - dziekuję ! To może ja jutro na spokojnie zrobie spis taki jak wcześniej elik wyszczególniony o wpłatach na moje konto. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Już zrobiło się późno więc życzę Wam Wszytskim dobrej nocy. Quote
stzw Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='elaja'] Dogo , napisz jaka jest sytuacja z psiakami które wyciągnęłaś z NT , gdzie pomoc będzie najpilniejsza ? Wiem , że to nie ich wątek ale nowotarski umarł chyba śmiercią naturalną :shake: i nie ma tam żadnych konkretnych informacji . Tu trafiłam zupełnie przez przypadek i widzę , że jest organizowana pomoc .[/QUOTE] Z nt jest Tuptuś tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244563-Niepozorny-stary-Tuptu%C5%9B[/url] I Beza chyba: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242556-Megapozytywna-Bezia-6-lat-w-schronie-b%C5%82aga-o-dom-[/url]! Quote
Mika31 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 poleciało jednorazowo 50 zł będzie w środę pozdrawiam Quote
arim Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 moje 30 też już poleciało (stała za XII I II ) Quote
katarzyna09 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ja również proszę o nr konta.Mogę przesłać jednorazowo tylko skromną dyszkę,przepraszam,że nie więcej. Trzymaj się Dogo07! Quote
Javena Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 (edited) Co się tu działo . Brak mi słów .Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna,że nie przeszliscie obojętnie. Gracji robiłam ogłoszenia kilka dni temu i w trakcie natknęłam sie na jej ogłoszenia ,które robił ktoś inny . Niusi ogłoszenia tez sa ,ale ja nie robiłam ,bo nie mam danych kontaktowych. Jesli chodzi o transport ...ktoś wczesniej deklarował dowóz. Moze udałoby sie je wysterylizować w Krzeszowicach .To fatycznie bardzo niska cena. [quote name='Malgoska']jestem na zaproszenie barb moge pomoc w trasnsporcie (bezpłatnie oczywiście) ewentualnie w bazarkach[/QUOTE] Nie wiem ,skąd Małogosia jest? Edited December 2, 2013 by Javena 1 Quote
Nutusia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Jestem na zaproszenie Javeny - zapisuję wątek i dajcie mi chwilę, żeby się ogarnąć... Dogo - trzymaj się! Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego! :) Quote
Javena Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Nutusia']Jestem na zaproszenie Javeny - zapisuję wątek i dajcie mi chwilę, żeby się ogarnąć... Dogo - trzymaj się! Jeden za wszystkich - wszyscy za jednego! :)[/QUOTE] Bardzo dziekuję za wejscie.Nawet dobre słowo ,dużo znaczy . Quote
Recommended Posts