Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mi się wydaje, że tak śliczna sunia nie powinna iść do PDT tylko najwyżej do DT. Ona jest szalenie adopcyjna....PDT powinno być wyjściem awaryjnym dla psów nieadopcyjnych.

Poker napisał(a):
Zaglądam do sunieczki.Niestety nie wpłacam do PDT.

Posted

Jak moge sie wtracic, to bym proponowala kase zainwestowac w mase ogloszen i weta i szukac dt nieplatnego - taki szczeniorek szybko rodzinke znajdzie. Jakbym blizej byla, to sama bym go 'przehotelowala' , chociaz wole starszaki.

Dt platne tez potrzebne - ale dla chorych sierotek w moim mniemaniu - gdzie ktos czas poswieca tylko czworonogom i nie moze przy tym pracowac..

Posted

Problem jest taki, że ona teraz jest w punkcie przetrzymań i grozi jej wywózka do Radys.... dlatego Dt jest potrzebny na cito.
Nic o niej nie wiadomo, wiec ogłoszenia nic nie dadzą. Gdyby się znalazł BDT było by cudnie, ale sami wiemy, że ich jest zbyt mało....i co robić ...

Posted (edited)

Nie każdego stać żeby być dt.
A zwykły psi hotel to bierze ok 20- 25zł za małego psa na dobe.
Dzisiaj Jola napisała mi że nie dadzą rady z transportem Prymki w ten weekend,
więc trzeba czekać na przyszłą sobotę.
Zbliża sie przepełnienie punktu, a tam takie kochane starsze psiaczki , zajrzyjcie prosze :( :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Trzy-starszaki-nie-poradzą-sobie-((-POMÓŻ-OGŁASZAĆ-!!!?p=21230465#post21230465.

Edited by Dogo07
Posted

BDT może być jak najbardziej wspomagany w leczeniu, transporcie i żywieniu psa. Natomiast nie chcę płacić za pracę wykonywaną przy nim, np.głaskanie, chodzenie na spacery , pielęgnację ,czesanie itp.

Posted

Hotel bierze pieniądze za hotelikowanie a warunki tam są czasami gorsze niż w dt, bo np kojec a nie warunki domowe.
A praca zawodowa może łączyć się z pasją jakim jest lubienie zwierząt i pomaganie im.

Posted

Zagladam z wateczku Nutki do maleństwa :sad:ona ma malizna może pol roczku ....:-(kochana malenka cudna , sciskam ogromnie za wyratowanie:buzi::modla:sliczna iskierenka...............a w punkcie ... ech:-(:-(:-(ile bied :shake::shake::-(

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nie każdego stać żeby być dt.
A zwykły psi hotel to bierze ok 20- 25zł za małego psa na dobe.
Dzisiaj Jola napisała mi że nie dadzą rady z transportem Prymki w ten weekend,
więc trzeba czekać na przyszłą sobotę.
Zbliża sie przepełnienie punktu, a tam takie kochane starsze psiaczki , zajrzyjcie prosze :( :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Trzy-starszaki-nie-poradzą-sobie-((-POMÓŻ-OGŁASZAĆ-!!!?p=21230465#post21230465.

moze jakis inny transport by sie znalazl?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Hotel bierze pieniądze za hotelikowanie a warunki tam są czasami gorsze niż w dt, bo np kojec a nie warunki domowe.
A praca zawodowa może łączyć się z pasją jakim jest lubienie zwierząt i pomaganie im.

Dogo7, to nie jest pomaganie.To jest zarabianie na psach.
Już uciekam stąd.

Posted

Jestem ,melduję sie u malutkiej. Deklaracje podtrzymuję. Czyli za wrzesień mam wpłacone dla Prymusi? Choć napisałam sierpień ,ale potem okazało się ,że Nutce wpłacałm za sierpień. Gdzie własciwie sa te Radysy?