Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nic z tego, Prymka jeszcze musi poczekać ponieważ Jola która miała wieźć psiaki z Kozienic, miała duży problem osobisty i może jechać za kilka dni dopiero. Oj coś ta Prymcia szcześcia nie ma, a dt czeka.

Posted

Dogo07 napisał(a):
No i nic z tego, Prymka jeszcze musi poczekać ponieważ Jola która miała wieźć psiaki z Kozienic, miała duży problem osobisty i może jechać za kilka dni dopiero. Oj coś ta Prymcia szcześcia nie ma, a dt czeka.

bardzo szkoda :( ale najważniejsze że DT czeka zwarty i gotowy :) Prymusiu już niedługo maleńka :*

Posted

Właśnie sie dowiedziałam - otóż Prymka znalazła domek :lol:!!!
Niesamowite, czekała na dojazd do DT a w międzyczasie znalazła dom.
Tak samo szybko jak Nutka :).
Więc byłoby możliwe aby na miejsce Prymki przyjechała inna mała bida kozienicka.

Posted

Kochani ja nie mam neta dorwa lam sie tylkona chwile bo nawet w Krakowie nie jestem. Wyjasnie wiec krotko ze na miejsce Prymki miala przyjechac Sari ale ze byl chetny dom na nia to przyjechala zamiast niej Nimka. Bardzo chuda 5-cio miesieczna niewielka sunieczka :(. Ona bardzo potrzebowala pomocy, jak tylko zdobede lepszy dostep do neta to dam jej zdjecia.

Posted

[quote name='Dogo07']Kochani ja nie mam neta dorwa lam sie tylkona chwile bo nawet w Krakowie nie jestem. Wyjasnie wiec krotko ze na miejsce Prymki miala przyjechac Sari ale ze byl chetny dom na nia to przyjechala zamiast niej Nimka. Bardzo chuda 5-cio miesieczna niewielka sunieczka :(. Ona bardzo potrzebowala pomocy, jak tylko zdobede lepszy dostep do neta to dam jej zdjecia.[/QUOTE]

To w takim razie, jeśli o mnie chodzi, to mogę przenieść swoją deklarację na Nimke. To tylko 5 zł ale mam nadzieję, że więcej osób zdecyduje się na pomoc. Czy Nimka będzie miała oddzielny wątek? W razie czego proszę o dane do przelewu

• 2 weeks later...