uxmal Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='solito']Albo takie, które chwytają za serce...:-( Może to? Takie z człowiekiem. Quote
solito Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To też mi się podoba! - ta minka Dżinki...:-( Quote
justynavege Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 tez mi się wydaje ze to bedzie dobre ux dopiero teraz zauwazylam na stronei dzinki bo tak sobie wpatrywalam sie w zdjecia coreczki ze na stronie glownej jest napisane ze blakala sie po ulicy Uciechowa ja ja zgarnelam z głownej ulicy dzierzoniowa.......... Quote
yewcia1 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Co za fatalny czas - ostatnio zero adopcji:-( Quote
justynavege Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ux dziękuję :lol: yewcia własnie a pamiatacie jak sie posypały adopcje rudych psiakow? ech zeby sie tak na roznokolorowe teraz przeniosło..... Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ciotki niedobre Zadna do dzinki nie zajrzała :mad: Quote
uxmal Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 taki text chciałabym wysłac Dzina ma niewiele ponad rok. Została porzucona przy zatłoczonej jezdni. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną miłości człowieka. Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka, skoki i aportowanie - to jest to! Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń. Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę, brakuje czasu, by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje. Jeśli znajdzie się Ktoś, kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy. Kontakt:Tel. 0697 758 088. lub mail. [email protected] Quote
solito Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='justynavege']ciotki niedobre Zadna do dzinki nie zajrzała :mad: Ja zajrzałam! I to na żywca...! Quote
solito Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='uxmal']taki text chciałabym wysłac Dzina ma niewiele ponad rok. Została porzucona przy zatłoczonej jezdni. Jest bardzo wesołą i posłuszną suczką spragnioną miłości człowieka. Dżina uwielbia zabawę i przy tym bardzo szanuje swoje zabawki. Przeciąganie sznurka, skoki i aportowanie - to jest to! Dżina bardzo szybko się uczy i ogromną radość sprawia jej wykonywanie poleceń. Niestety jako mieszkanka schroniska nie ma szans na naukę, brakuje czasu, by poświęcić każdemu z psów go tyle ile potrzebuje. Jeśli znajdzie się Ktoś, kto zechce poświęcić tej wspaniałej suczce trochę czasu i odrobinę serca będzie ona wdzięcznym towarzyszem życia i wspanialym kompanem do zabawy. Kontakt:Tel. 0697 758 088. lub mail. [email protected] Ja bym zmieniła tylko te drobiażdżki: - ruchliwej; - by poświęcić go psom tyle, ile potrzebują... Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 cioteczki kochane są na posterunku :multi: dzinko do jutra ;):loveu::multi::painting::PROXY5::bigcool: Quote
uxmal Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 wysłałam maila do Mój Pies mam nadzieję że będą dzwonić. Tel jest do Roberta lub do Ciebie Justy. Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ux :loveu: juto dla Dzinki wazny dzień................. Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 jutro .......... juz niedlugo.................. Quote
solito Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Justyna, czy masz nam może coś do opowiedzenia...?!:razz: Quote
uxmal Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 co???/? jaki dzień??? powiedz coś. Spacerek czy coś innego? :) Quote
solito Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 uxmal napisał(a):co???/? jaki dzień??? powiedz coś. Spacerek czy coś innego? :) Ux, najpierw myślałam, że to chodzi o Twoje ogłoszenie...:roll: Quote
uxmal Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A ja pomyślałam o ....... ale nie chcę zapeszać. Quote
justynavege Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzina ma dom :multi: własciwie to siedzi mi teraz na kolanach :lol: niedługo napiszę wiecej Quote
solito Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 justynavege napisał(a):Dzina ma dom :multi: własciwie to siedzi mi teraz na kolanach :lol: niedługo napiszę wiecej Ciekawam, w jaki sposób przekupiłaś swojego TZ-ta...?! Quote
justynavege Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tezet kochany sę zgodzil :multi: Dzinka teraz chociaż bardzo spiaca kreci sie i pilnuje , chyba boi sie ze to sen...... miala dzien pelen wrazen przyjazd do domu pozwiedzala.... pozniej poszłysmy na nasz pierwszy spacerek , pozniej wykąpałam Dzinkę ( jakie ma teraz milusie blyszczace futro :-o) zdjecia beda juz wyslalam yewci :multi: az z wrazenia nie wiem co pisać ........... obie jestesmy oszołomione Quote
uxmal Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No to kto teraz wizytę poadopcyjną zrobi?:multi::multi::multi::multi: JUsty, mówiłam to na początku wątku, że domek jest baaardzo blisko :loveu::loveu: Ale fajnie :) Całusy dla TZ-ta :) Quote
Recommended Posts