dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 no to bardzo bardzo się cieszę, mam tylko Aniu nadzieje , że jakoś przeżyjesz rozstanie z Romeczkiem :cool3: Quote
paros Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wszyscy siedzą????????????????????????.................. Teraz tylko jakos z ta umowa....Fundacja na urlopie... :crazyeye: A ja nic nie wiem aby był urlop :shake: Quote
plamka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hip hip hurra!!! dzięki dogomaniacy! dobrego życia Romulusie Quote
Fusica Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 O rany jaka jestem szczęśliwa :multi: :multi: :multi: Romek miałby niezłe lale pod boczkiem :cool3: Trzymam kciuki na całego :thumbs: Quote
KWL Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Już po urlopie. Umowę się załatwi, chętnie też byłbym obecny przy "dostawie" Romka do nowego dimu :-) Quote
Iskra73 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Sytuacja wyglada tak , ze w najprawdopodobniej w sobote w granicach godz. 9-10 moj TZ czyli Darek pojedzie z Ania zawieżć Romka na miejsce. Czyli na miejscu byliby ok 12-ej . Jezeli jest ktos chetny, zeby zalatwic to inaczej , nie mamy zadnych przeciwskazan :):loveu: Jednak na dzien dzisiejszy plany wygladaja tak , jak napisalam powyzej. O wszelkich zmianach bedziemy informowac :) Bardzo sie ciesze , ze Romulus znalazl swojego:multi: :multi: czlowieka i mysle , ze to bedzie idealny dla niego dom. Tam jest wybieg i nikomu nie bedzie przeszkadzalo jego szczekanie :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dokładna miejscowosc to nowe orzechowo :) Quote
KWL Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Oki, bardzo fajnie. Czyli się pewnie spotkamy przed 12tą lub koło 12tej w okoliczy Nowego Dworu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jutro o 9 wyruszamy. Juz jestem przygotowana...Mam wyprawke dla Romeczka:) Romus wykapany:) Juz nie moge sie doczekac bo to super dom....i Romus bedzie mógł spac w domku przy pańciu...co mu więcej trzeba???:) Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jutro o 9 wyruszamy. Juz jestem przygotowana...Mam wyprawke dla Romeczka:) Romus wykapany:) Juz nie moge sie doczekac bo to super dom....i Romus bedzie mógł spac w domku przy pańciu...co mu więcej trzeba???:) pełnej michy i spacerków ;);) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Romus został u nowej pani...ehhh trudne te rozstania... Ale był szczesliwy, bo jak przyjechałam to od razu go spuscilismy na ogród i podwórko-wybiegał sie i wyszalał z piłeczka a potem z mała kulka sunieczka:) Miał zdziwko na koty, które sie obraziły na pania , ale mysle ze się dogadaja. No i nowa pani suuuuper!!!!!! Wszyscy maja tam wielkie serducho do psiaków. Quote
Iskra73 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To wspaniale wiesci. Balam sie troche ze moze romulus sie nie spodoba. Ale skoro PAni ma serce do zwierzat to nie ma co sie martwic:) Psu nie potrzeba marmurow tylko ludzkiej milosci i pelnej michy :) Quote
Diana S Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Iskra73 napisał(a):To wspaniale wiesci. Balam sie troche ze moze romulus sie nie spodoba. Ale skoro PAni ma serce do zwierzat to nie ma co sie martwic:) Psu nie potrzeba marmurow tylko ludzkiej milosci i pelnej michy :) Wlasnie psu nie potrzeba duzo...milosci pelnej miski i godziwy dom... Moze zmienic link?:multi: Quote
KWL Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 No tak, to mój wątek przecież :-) Ale ja bym poczekał chwilkę jeszcze, zwłaszcza na jakieś wieści, amoże i fotki z nowego domu. Jak znajdę chwilę czasu to wkleje swoje z adopcji. Quote
KWL Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 I aktualny stan konta Romka na AFN to bialy romek 177.00 malgorzata g - bardzo dziękujemy za wpłatę - troszeczkę jednak brakuje do 240 zł dla Ani i może jescze troszkę żebym mógł podzielć się z Anią kosztami wożenia Romka :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Z moich informacji - U Romeczka wszystko ok:) Bardzo spodobały mu sie kurki sasiadów i przesiaduje sobie przy płocie...pewnie z chęcia by jakas schrupał:) Na fotki troszke trzeba poczekac bo tam jest problemik z netem:) Quote
KWL Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Zgodnie z obietnicą :-) Nasz Romek w sobotę już na swoich nowych włościach - jak widać piłeczka nie była obiektem zainteresowania bo... ... śliczna mała (ale duża:lol: ) kuleczka skupiała na sobię całą uwagę Romka. I przez większą część czasu wyglądało to mniej więcej tak: Quote
Iskra73 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 super zdjecia:) mysle ze Romulusowi bedzie tam naprawde dobrze :) Quote
KWL Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Fusica bardzo dziękujemy za wpłatę !!! W skrpetce mamy 277 zł. 240 za DT dla Ani. pozostaje 37 - może przekażemy na innego potrzebującego piesa ? Quote
Recommended Posts