Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wszyscy siedzą????????????????????????..................
Teraz tylko jakos z ta umowa....Fundacja na urlopie...

:crazyeye: A ja nic nie wiem aby był urlop :shake:

Posted

Sytuacja wyglada tak , ze w najprawdopodobniej w sobote w granicach godz. 9-10 moj TZ czyli Darek pojedzie z Ania zawieżć Romka na miejsce.
Czyli na miejscu byliby ok 12-ej . Jezeli jest ktos chetny, zeby zalatwic to inaczej , nie mamy zadnych przeciwskazan :):loveu:
Jednak na dzien dzisiejszy plany wygladaja tak , jak napisalam powyzej. O wszelkich zmianach bedziemy informowac :)
Bardzo sie ciesze , ze Romulus znalazl swojego:multi: :multi: czlowieka i mysle , ze to bedzie idealny dla niego dom. Tam jest wybieg i nikomu nie bedzie przeszkadzalo jego szczekanie :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Jutro o 9 wyruszamy. Juz jestem przygotowana...Mam wyprawke dla Romeczka:) Romus wykapany:)
Juz nie moge sie doczekac bo to super dom....i Romus bedzie mógł spac w domku przy pańciu...co mu więcej trzeba???:)

pełnej michy i spacerków ;);)

Posted

Romus został u nowej pani...ehhh trudne te rozstania...
Ale był szczesliwy, bo jak przyjechałam to od razu go spuscilismy na ogród i podwórko-wybiegał sie i wyszalał z piłeczka a potem z mała kulka sunieczka:) Miał zdziwko na koty, które sie obraziły na pania , ale mysle ze się dogadaja. No i nowa pani suuuuper!!!!!! Wszyscy maja tam wielkie serducho do psiaków.

Posted

To wspaniale wiesci. Balam sie troche ze moze romulus sie nie spodoba.
Ale skoro PAni ma serce do zwierzat to nie ma co sie martwic:) Psu nie potrzeba marmurow tylko ludzkiej milosci i pelnej michy :)

Posted

Iskra73 napisał(a):
To wspaniale wiesci. Balam sie troche ze moze romulus sie nie spodoba.
Ale skoro PAni ma serce do zwierzat to nie ma co sie martwic:) Psu nie potrzeba marmurow tylko ludzkiej milosci i pelnej michy :)

Wlasnie psu nie potrzeba duzo...milosci pelnej miski i godziwy dom...

Moze zmienic link?:multi:

Posted

No tak, to mój wątek przecież :-)
Ale ja bym poczekał chwilkę jeszcze, zwłaszcza na jakieś wieści, amoże i fotki z nowego domu. Jak znajdę chwilę czasu to wkleje swoje z adopcji.

Posted

I aktualny stan konta Romka na AFN to
bialy romek 177.00
malgorzata g - bardzo dziękujemy za wpłatę - troszeczkę jednak brakuje do 240 zł dla Ani i może jescze troszkę żebym mógł podzielć się z Anią kosztami wożenia Romka :-)

Posted

Zgodnie z obietnicą :-)

Nasz Romek w sobotę już na swoich nowych włościach - jak widać piłeczka nie była obiektem zainteresowania bo...

... śliczna mała (ale duża:lol: ) kuleczka skupiała na sobię całą uwagę Romka.

I przez większą część czasu wyglądało to mniej więcej tak:

Posted

Fusica bardzo dziękujemy za wpłatę !!!
W skrpetce mamy 277 zł.
240 za DT dla Ani.
pozostaje 37 - może przekażemy na innego potrzebującego piesa ?