Fusica Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Cholerka... U mnie bez zmian. TZ kumpeli wciąż się opiera i chociaz ona twierdzi, że chyba facet słabnie w swoim uporze, myślę że nie powinniśmy czekać i szukać Romkowi innego domu. Hmmm, tylko może nie tego z Człuchowa...:shake: Quote
KWL Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Czy mamy kogoś w okolicy tego Człuchowa ? Bo bez sprawdzenia domu nie ma mowy o wydaniu piesia. Na podstawie tego listu trudno cokolwiek powiedzieć. Chociaż osobiście mam wątpliwośći czy to jest właściwy dom dla naszego piesia. A co do imienia - wolana inwencja, może Ani uda się zauważyć na co reaguje chłopak ? Quote
paros Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Człuchów to między Chojnicami i Szczecinkiem :roll: Nie wiem kto tam jest w pobliżu :shake: Quote
Iskra73 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wlasnie wrocilam od Ani mam nowe zdjecia:)Romulus ma sie baaardzo dobrze , co prawda jeszcze szczeka w nocy , ale juz mniej i mam wrazenie , ze lepiej wyglada. Znacznie lepiej. Rana sie goi bardzo ladnie zreszta wszystko mam na zdjeciach :) "jajeczka" tez;) Quote
Iskra73 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Czyz nie jestem piekny :) No sami poiedzcie ,ze wyglada duzo lepiej.:loveu: Quote
Fusica Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Widać, że chłopczyk odzyskuje radość życia. Morda coraz bardziej uśmiechnięta:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Szukamy, szukamy i to pilnie....Romek powoli bierze mnie i mój dom za swój, boje sie ze jak bardzo sie zasiedzi to potem osoba która go wexmie moze miec znowu problemu z jego zaaklimatyzowaniem się w nowe otoczenie. Pan z Człuchowa na razie nic nie odpisał odnosnie wizyty przedadopcyjnej, więc pewnie nic z tej opcji nie bedzie. Więc kto moze i ma mozliwosc niech ogłasza romka gdzie tylko mozna. Ja z powodu mojego słabego dostepu do netu nie mam takiej mozliwości... Quote
KWL Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Wydaje mi się że długośc pobytu nie ma tu za wiele do rzeczy, Romek po prostu jest psem kłopotliwym pod tym względem i tyle. Nowemu domkowi trzeba będzie dokładnie uświadomić że proces adaptacji Romka bywa ciężki. Romek szuka domku z ogrodem - ale zdecydowanie raczej do domku niż do budy czy kojca. Szkoda by było dać komuś kto nie zadba o jego piękną szatę i nie dopieści, bo Romek to bardzo miły pies. Quote
Witokret Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Przepiękne psisko :loveu: Myślę, że dla takiego przystojniaka :razz: nowy domek nawet się poświęci z tą aklimatyzacją ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wrzuciłam go na brodnickie ogłoszenia... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Jak allegro Romka? Czy ktos obserwuje może??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Romek ma 2 ogłoszenie na e oferty http://www.eoferty.com.pl/id41861.html Quote
Fusica Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja cały czas nie tracę nadziei, że Romek trafi do Tamary (wspomniana wcześniej koleżanka). Mieszkałby w domu (spał pewnie w łóżku), miałby ogród. No i dziewczyna potrafi sobie radzić z upartymi gadzinami... Wiem, że "akcja domowa" trwa... Ehhh, jeśli nie Tamara to ktoś do niej podobny, mi się dla Romka marzy... Około 27 (piątek) prześlę działeczkę na Romka. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Trzymam mocno kciuki, bo widac ,ze byłby to wspaniały domek... A na Tz najlepszym sposobem jest...:cool3::cool3::cool3: obietnica codziennego seksu:evil_lol: U mnie dział jak nic....:) Quote
Fusica Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Trzymam mocno kciuki, bo widac ,ze byłby to wspaniały domek... A na Tz najlepszym sposobem jest...:cool3::cool3::cool3: obietnica codziennego seksu:evil_lol: U mnie dział jak nic....:) Ty ciotka wiesz, że to może dobry pomysł??? Idę do Tamary, wyciągnę ją na papieroska i polecę sposobik :evil_lol: Ehhhh, gdyby Romek był w wawie, to poprostu wzięłabym go na spacerek i przypadkowo spotkała TZta koleżanki... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Mówie ci ja zawsze tak obiecam, a potem jakos tak a to robota jest, a to cos tam i sie rozmywa:diabloti::evil_lol: A co udało sie wywalczyc to moje:razz: Jesli miałaby Tamara jakies pytania co do Romka to mozna dzwonic. Jak chca to moga sobie przyjechac do mnie na weekend nawet pobyc z Romkiem... Quote
plamka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 domki, domki nie leńcie się - romulus czeka na tymczasie u Ani Quote
_beatka_ Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Fusica ja też ciągle mam nadzieję, ze tz koleżanki Twojej wreszcie zmięknie i romcio trafio do nich:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Romek dzis wspaniale sie bawił jabłkiem na spacerku:) Podrzucał sobie i sie turlał z nim:) Jest słodki!!!!! Quote
plamka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 słodki romek czeka na domek (trudno się było oprzeć temu rymowi) Quote
paros Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jak allegro Romka? Czy ktos obserwuje może??? Własnie zajrzałam do ogłoszeń ale nikt nie obserwuje psiaków (innych też nie :shake: ) Ale to nic nie znaczy, bo nieraz było wielu obserwatorów i nic :shake: a nie było wcale i były trzy osoby chętne:cool3: Quote
Fusica Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Romek jest piękny ale trzeba gada odmoczyć i narobic mu nowych zdjęć. Jak już będzie się chłopina prezentowała galowo, to powystawiam nowe ogłoszenia. Quote
Recommended Posts