Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osoba odpowiedzialna za Romcia nie przekazała nam dotąd żadnych wiadomości...
Dzisiaj dzwoniłam, ale nie odebrała telefonu, wysłałam więc SMS z zapytaniem, czy skontaktowała się z przyszłą Opiekunką.
Liczę na to, że odpowiedź dostanę....

Posted

Dzisiaj otrzymałam SMS o treści:
"Do Pabianic Romulus jedzie w przyszłą sobotę"

Wobec powyższego czekamy na wiadomości, czy wszystko przebiegło pomyślnie....
Proponuję trzymać kciuki za pozytywne zakończenie tułaczki Romcia !!!
Bardzo bym chciała, by dom się sprawdził...

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Coś w tym jest, dobrze napisałaś Modliszko, że chyba .... będziemy się cieszyć.... za jakiś czas....

Jakby była potrzebna pomoc w załatwianiu formalności itepe to pisz na PW, wybiore sie tam ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[SIZE="4"]ROMULUS ZNOWU SZUKA DOMU!!!! :-(:-(:-(

[SIZE="3"]Niestety :shake: znowu szukamy domu dla Romulusa :-( Psiak jest kochany ale ... przeskakuje ogrodzenie betonowe 1.7 m :roll: U p. Basi, gdzie obecnie mieszka jest małe podwórko i betonowy płot wys. 1.7 m. Romulus często przeskakuje go do sąsiadów. Niestety nie można podwyższyć tego betonowego ogrodzenia:shake: Widać, że Romulus porzebuje dużego ogrodu i wyższego ogrodzenia, potrzebuje przestrzeni do biegania. To już drugi dom w którym przeskakuje ogrodzenie! :roll:
[SIZE="4"]ROMULUS PILNIE SZUKA NOWEGO DOMU!!

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Romek!!!:shake::shake::-(
Dla niego przynajmniej 2,5 metrowe ogrodzenie i zakończone pod katem potrzebne...
Czy może pozostac tam gdzie jest do czasu znalezienia domu?

Może, ale niestety jest na łańcuchu, bo nowi sąsiedzi byli bardzo niezadowoleni z wizyt psiaka :shake:

A psiak jest taki kochany, jest super :lol: gdyby nie to przeskakiwanie ogrodzenia :-(

Posted

Chciałem przypomnieć też że Romek potrzebuje dobrego opiekuna, bo nigdy nie był psem ułożonym i posłusznym, a teraz po tylu przejściach napewno ptrzebuje serca i poważnego traktowania... Romek biedaku obyś świeta spędzał w nowym kochającym domu, takim już na zawsze.