przyjaciel_koni Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Osoba odpowiedzialna za Romcia nie przekazała nam dotąd żadnych wiadomości... Dzisiaj dzwoniłam, ale nie odebrała telefonu, wysłałam więc SMS z zapytaniem, czy skontaktowała się z przyszłą Opiekunką. Liczę na to, że odpowiedź dostanę.... Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzisiaj otrzymałam SMS o treści: "Do Pabianic Romulus jedzie w przyszłą sobotę" Wobec powyższego czekamy na wiadomości, czy wszystko przebiegło pomyślnie.... Proponuję trzymać kciuki za pozytywne zakończenie tułaczki Romcia !!! Bardzo bym chciała, by dom się sprawdził... Quote
modliszka84 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 noo to chyba trzeba sie cieszyć :p Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Coś w tym jest, dobrze napisałaś Modliszko, że chyba .... będziemy się cieszyć.... za jakiś czas.... Quote
modliszka84 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Coś w tym jest, dobrze napisałaś Modliszko, że chyba .... będziemy się cieszyć.... za jakiś czas.... Jakby była potrzebna pomoc w załatwianiu formalności itepe to pisz na PW, wybiore sie tam ;) Quote
Witokret Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cały czas trzymamy kciuki za psiaka ! Quote
przyjaciel_koni Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Otrzymałam dzisiaj informację, że Romcio dotarł w końcu do Pabianic !!!!! Cieszymy się, ale konieczna będzie wizyta poadopcyjna. Modliszko - napiszę do Ciebie PW z wyjaśnieniami. Quote
paros Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Trzymam kciuki aby był to domek taki na zawsze :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
plamka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fajnie by było, żeby Romek wędrowniczek znalazł tam swoje miejsce Quote
paros Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wklejam fotki Romulusa z jego nową Panią :lol: Quote
Iskra73 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 O matko :) super super super:loveu::loveu::loveu: A Romeczek jaki zadowolony . Bardzo sie ciesze, tym bardziej , ze mialam okazje poznac go osobiscie:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :) Oby tylko teraz było ok i nie uciekał..... sliczny jest:) Quote
anouk92 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Super! Trzymam kciuki za Romulusa i jego nowy dom! Quote
paros Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [SIZE="4"]ROMULUS ZNOWU SZUKA DOMU!!!! :-(:-(:-( [SIZE="3"]Niestety :shake: znowu szukamy domu dla Romulusa :-( Psiak jest kochany ale ... przeskakuje ogrodzenie betonowe 1.7 m :roll: U p. Basi, gdzie obecnie mieszka jest małe podwórko i betonowy płot wys. 1.7 m. Romulus często przeskakuje go do sąsiadów. Niestety nie można podwyższyć tego betonowego ogrodzenia:shake: Widać, że Romulus porzebuje dużego ogrodu i wyższego ogrodzenia, potrzebuje przestrzeni do biegania. To już drugi dom w którym przeskakuje ogrodzenie! :roll: [SIZE="4"]ROMULUS PILNIE SZUKA NOWEGO DOMU!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Romek!!!:shake::shake::-( Dla niego przynajmniej 2,5 metrowe ogrodzenie i zakończone pod katem potrzebne... Czy może pozostac tam gdzie jest do czasu znalezienia domu? Quote
paros Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Romek!!!:shake::shake::-( Dla niego przynajmniej 2,5 metrowe ogrodzenie i zakończone pod katem potrzebne... Czy może pozostac tam gdzie jest do czasu znalezienia domu? Może, ale niestety jest na łańcuchu, bo nowi sąsiedzi byli bardzo niezadowoleni z wizyt psiaka :shake: A psiak jest taki kochany, jest super :lol: gdyby nie to przeskakiwanie ogrodzenia :-( Quote
modliszka84 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ale on ma pecha... :-( widziałam to ogrodzenie, ono jest naprawdę porządne... szkoda że mu sie nie poszczęściło... Quote
plamka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Oj Romulus weź się psie popraw. Romek w potrzebie - szuka podwórza - może boksu z bardzo wysokim ogrodzeniem. Quote
KWL Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Chciałem przypomnieć też że Romek potrzebuje dobrego opiekuna, bo nigdy nie był psem ułożonym i posłusznym, a teraz po tylu przejściach napewno ptrzebuje serca i poważnego traktowania... Romek biedaku obyś świeta spędzał w nowym kochającym domu, takim już na zawsze. Quote
plamka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Romulus, który skacze przez wysokie ogrodzenia szuka mądrego opiekuna Quote
Recommended Posts