fizia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jaki On cudny!! Trzymam mocno kciuki!!! (Aniu czy mogłabys zerknąć tutaj i ocenić czy ta Sunia jest równiez w typie owczarka szwajcarskiego - przyznam, że nie znam tej rasy, a kiedy zobaczyłam Romulusa wydał mi się do Niej podobny. Robię Jej ogłoszenia pomyślałam, że mogłabym dodać taka informację - z góry dziękuje!:)) http://www.allegro.pl/item197250171_gabi_piekna_suczka_czeka_na_ciebie_w_schronisku_.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Możesz napisac ,że to jest mix BOS-a...tylko te uszka ma takie żółte biedulka:( A ogłoszenia dla Romka tez potrzebne:) Quote
Fusica Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Możesz napisac ,że to jest mix BOS-a...tylko te uszka ma takie żółte biedulka:( A ogłoszenia dla Romka tez potrzebne:) Romek ma ogłoszenia w prawie wszystkich dostępnych w necie miejscach. Jak już mi się w końcu otworzą weekendowe zdjęcia Romka, to powklejam je do tych ogłoszeń. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A co nie widać tych zdjęć :(???? U mnie bez problemu sie otwierają...Ojj ten net czasem potrafi doprowadzic do szaleństwa... Quote
Fusica Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):A co nie widać tych zdjęć :(???? U mnie bez problemu sie otwierają...Ojj ten net czasem potrafi doprowadzic do szaleństwa... Z doświadczenia wiem, że to raczej kwestia netu u mnie w robocie (pominę milczeniem mój służbowy komp). Gdybym mogła prosić o przesłanie mi zdjęc Romka na maila, byłabym strasznie wdzięczna. Prześlę ci mój adres na PW. Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 piękne zdjęcia:multi: alez romcio jest praktyczny, sam się wyprowadza na spacer, po takiego psa to powinny być kolejki:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :) Idziemy Na Wieczorny Spacerek... Quote
plamka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 najfajniejsze w świecie są białe owczarki - jeden z nich romulus właśnie szuka domu pokaż się białasku Quote
Fusica Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Miziakuje Romualda z rana :loveu: Zaraz biore się za kolejną partyjkę ogłoszeń z nowymi zdjatkami. Quote
KWL Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 W poprzedni weekend Romek miał pieknego gościa, jest pare wspólnych zdjęć :lol: Quote
paros Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 KWL napisał(a):W poprzedni weekend Romek miał pieknego gościa, jest pare wspólnych zdjęć :lol: Jakie śliczne zdjęcia :lol: i widać radość psinek ze spotkania ;) Quote
plamka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 romulus na czele nie chowaj sie bo cię nie zobaczą Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A może umiałby ktos zrobic plakaty z Romkiem aby mozna było wywieszac u siebie w miastach gdzie mozna. Ja jestem totalna noga jesli chodzi o sprawy z kompem... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No i gdzie ten domek dla Romka???:( Quote
Fusica Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Aniu to zapewne wina mojego kompa ale zdjątka wciąż mi sie nie otwierają...:shake: Nawet te, które przesłałaś mi na maila. Nie rozumiem... Wszystkie wcześniejsze widzę a ostatnich nie. Niestety jestem głombem informatycznym i nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Czy możesz zmienić ich format (cokolwiek to znaczy)? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 :)Ja jestem noga jesli chodzi o kompy i nie mam pojecia jak zmieniac format:) moze przesle je do Kasi a ona do ciebie...nie wiem jak tu poradzić aby było dobrze... Quote
Fusica Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::)Ja jestem noga jesli chodzi o kompy i nie mam pojecia jak zmieniac format:) moze przesle je do Kasi a ona do ciebie...nie wiem jak tu poradzić aby było dobrze... Hihihihi... Witaj w klubie upośledzonych technicznie. Wiem jedno. Zdjątka muszą być takie same (to chyba ten cały format), jak poprzednie. Inaczej nie dam rady pozminiac ogłoszeń :comp26: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 HMMM to znaczy zdjęcia , które ci wysłałam sa za duze????:) Jestem bardzo upośledzona:) Quote
Fusica Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):HMMM to znaczy zdjęcia , które ci wysłałam sa za duze????:) Jestem bardzo upośledzona:) Eeeee... Właściwie nie wiem czy sa za durze... Poprostu mi się nie otwierają.... :hmmmm: Wiesz ciotka, myślę że dalsze rozważania dotyczące zawiłości nowoczesnej techniki, powinnyśmy przenieść na PW, bo robimy z siebie :stupid: :evil_lol: Quote
Recommended Posts