Jump to content
Dogomania

Romulus w typie owczarek szwajcarski/podhalan - Wawa - ma dom!

Recommended Posts

Posted

Jaki On cudny!!

Trzymam mocno kciuki!!!

(Aniu czy mogłabys zerknąć tutaj i ocenić czy ta Sunia jest równiez w typie owczarka szwajcarskiego - przyznam, że nie znam tej rasy, a kiedy zobaczyłam Romulusa wydał mi się do Niej podobny. Robię Jej ogłoszenia pomyślałam, że mogłabym dodać taka informację - z góry dziękuje!:))
http://www.allegro.pl/item197250171_gabi_piekna_suczka_czeka_na_ciebie_w_schronisku_.html

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Możesz napisac ,że to jest mix BOS-a...tylko te uszka ma takie żółte biedulka:(

A ogłoszenia dla Romka tez potrzebne:)

Romek ma ogłoszenia w prawie wszystkich dostępnych w necie miejscach. Jak już mi się w końcu otworzą weekendowe zdjęcia Romka, to powklejam je do tych ogłoszeń.

Posted

A co nie widać tych zdjęć :(???? U mnie bez problemu sie otwierają...Ojj ten net czasem potrafi doprowadzic do szaleństwa...

Z doświadczenia wiem, że to raczej kwestia netu u mnie w robocie (pominę milczeniem mój służbowy komp). Gdybym mogła prosić o przesłanie mi zdjęc Romka na maila, byłabym strasznie wdzięczna.
Prześlę ci mój adres na PW.

Posted

Aniu to zapewne wina mojego kompa ale zdjątka wciąż mi sie nie otwierają...:shake: Nawet te, które przesłałaś mi na maila. Nie rozumiem... Wszystkie wcześniejsze widzę a ostatnich nie. Niestety jestem głombem informatycznym i nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Czy możesz zmienić ich format (cokolwiek to znaczy)?

Posted

:)Ja jestem noga jesli chodzi o kompy i nie mam pojecia jak zmieniac format:)
moze przesle je do Kasi a ona do ciebie...nie wiem jak tu poradzić aby było dobrze...

Hihihihi... Witaj w klubie upośledzonych technicznie.
Wiem jedno. Zdjątka muszą być takie same (to chyba ten cały format), jak poprzednie. Inaczej nie dam rady pozminiac ogłoszeń :comp26:

Posted

HMMM to znaczy zdjęcia , które ci wysłałam sa za duze????:)
Jestem bardzo upośledzona:)

Eeeee... Właściwie nie wiem czy sa za durze... Poprostu mi się nie otwierają.... :hmmmm:
Wiesz ciotka, myślę że dalsze rozważania dotyczące zawiłości nowoczesnej techniki, powinnyśmy przenieść na PW, bo robimy z siebie :stupid: :evil_lol: