Bonsai Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jednak dzisiaj wielki dzień Miszki. :) 1 Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jednak dzisiaj wielki dzień Miszki. :) OOO, to trzeba trzymać kciukasy. Powodzenia malutka. Quote
Bejotka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Jak trzeba będzie już zdjąć ogłoszenia, to daj znać :) A co z pięknym husky? Quote
Bonsai Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Miszka już w domku. A o husky pisałam na poprzedniej stronie - wrócił do właściciela. ;) Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Całkiem wszystko mi się pomerdało.Na jakie konto wpłacać dla Etny i na jakie dla Raksy.Nie mam nr konta rutty. Quote
Sara2011 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Całkiem wszystko mi się pomerdało.Na jakie konto wpłacać dla Etny i na jakie dla Raksy.Nie mam nr konta rutty. Poker, dla Etny zbieram ja pieniążki. Quote
Poker Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Poker, dla Etny zbieram ja pieniążki. A widzisz, grunt to nie mieć sklerozy. Dziś wpłacę. Quote
Bonsai Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Są pierwsze wieści od Miszki. Sunia jest w dobrym humorze, śpi z panią, je gotowane mięsko z ryżem. Państwo są w niej zakochani. 1 Quote
Bejotka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Są pierwsze wieści od Miszki. Sunia jest w dobrym humorze, śpi z panią, je gotowane mięsko z ryżem. Państwo są w niej zakochani. I tak trzymać!! :) :) Quote
Poker Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Są pierwsze wieści od Miszki. Sunia jest w dobrym humorze, śpi z panią, je gotowane mięsko z ryżem. Państwo są w niej zakochani. Wspaniale, jak się cieszę [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
Nutusia Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Drugie, trzecie i każde kolejne wieści równie świetnie poproszę :) Quote
Mela Jakimiuk Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bonsai Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Bonsai, napiszesz proszę co z Diego??? Diego z przytuliska? Być może jutro uda się go wywieźć do Warszawy ;) Quote
Bonsai Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 A Raksa już wyciągnięta z przytuliska, jest zestresowana okrutnie. Nie wiedziała co to smycz i obroża, położyła się na płasko i nie była w stanie się ruszyć. Trzeba było ją wziąć na kocyku. Teraz znajome jadą z nią autem, położyła się w kącie, dyszy, wciska się w szpary. No po prostu masakryczny stres. Zastanawiamy się, czy nie podać jej relanium. Wyjazd z Kalisza zaplanowany jest na 16:00, to tej pory pobędzie u jednej wolontariuszki. Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 O matko - jakby o mojej Imce czytała... :( Tydzień temu poszła do DS i jest cofka ogromna :( Quote
Poker Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Biedna mała nie wie co się z nią dzieje. Żeby tylko jej pilnowały ja oka w głowie. Quote
Anula Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 O rany,biedna sunia,co ona przeżywa.Tak mi bardzo szkoda takich psiaków.Trzeba koniecznie sunieczkę mieć na oku,prowadzić na dwóch smyczach,oby w szoku nie uciekła.Trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści. Quote
Bonsai Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 O prowadzeniu na smyczy nie ma nawet mowy, nie przejdzie nawet metra. Obecnie nadaje się tylko do obsługi naręcznej. Quote
Mela Jakimiuk Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Żeby to jakoś przetrzymała bidulka, nie wie, że to tylko dla jej dobra. Quote
malagos Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 A relanium nie zaszkodzi, na drogę dobrze by jej podac. Quote
Isiaczekkk. Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Raksa dostała relanium, jest już w drodze :) Quote
Recommended Posts