Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Całkiem wszystko mi się pomerdało.Na jakie konto wpłacać dla Etny i na jakie dla Raksy.Nie mam nr konta rutty.

Poker, dla Etny zbieram ja pieniążki.
Posted

Są pierwsze wieści od Miszki. Sunia jest w dobrym humorze, śpi z panią, je gotowane mięsko z ryżem. Państwo są w niej zakochani.

I tak trzymać!! :) :)

Posted

Są pierwsze wieści od Miszki. Sunia jest w dobrym humorze, śpi z panią, je gotowane mięsko z ryżem. Państwo są w niej zakochani.

Wspaniale, jak się cieszę [url=http://emotikona.pl/emotikony/]0dance3.gif[/url]

Posted

A Raksa już wyciągnięta z przytuliska, jest zestresowana okrutnie. Nie wiedziała co to smycz i obroża, położyła się na płasko i nie była w stanie się ruszyć. Trzeba było ją wziąć na kocyku. Teraz znajome jadą z nią autem, położyła się w kącie, dyszy, wciska się w szpary. No po prostu masakryczny stres. Zastanawiamy się, czy nie podać jej relanium. Wyjazd z Kalisza zaplanowany jest na 16:00, to tej pory pobędzie u jednej wolontariuszki.

Posted

O rany,biedna sunia,co ona przeżywa.Tak mi bardzo szkoda takich psiaków.Trzeba koniecznie sunieczkę mieć na oku,prowadzić na dwóch smyczach,oby w szoku nie uciekła.Trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści.