Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Hmmm... Mając na uwadze ilości śliny jakie rozrzuca i którymi zaślinia ubrania, to.... gdyby dorzucić do niej ciut proszku, możnaby uznać, że pierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

:evil_lol: fakt! jest mistrzem gluto-śliny :diabloti:

Posted

nie no ślinogluty są chyba już znane w całej Polsce, bo moi wszyscy znajomi doskonale wiedzą co to...zagladam czasem do Was ale z reguły tyle roboty że nic nie piszę:) pozdrawiam jednak:)

Posted

:evil_lol:....no własnie mialam problem ale na szczeście moj kolega (programista) z pokoju spojrzał na monitor i powiedzial co musze zrobić (nie byla to zmiana czcionki;) )....no ale tez nic skomplikowanego :evil_lol:
Na swoją obronę dodam, ze moje kolezanki tez nie wiedzialy jak to zmienic :lol!:

wieczorny cmok dla Bazyla :loveu:

Posted

No to dla Polski i zagranicy :)

Kaszel kenelowy Bazyla ominął. Jestem pewna, że dzięki temu antybiotykowi, który brał! Szczęście w nieszczęściu :).
Amikat, która ma tymczasowiczkę z katowickiego schronu leczy teraz 4 psy :(.

Posted

łojeeej....dobrze ze sie nasz ulubieniec wywinął :multi: a minka.... z wyrzutem w rodzaju: helloooł....ktoś tu jest chory i wymaga ciągłej opieki i masy uwagi....nie czas na sesje zdjęciowe :evil_lol:

jak zwykle czad :diabloti:

Posted

[quote name='maciaszek']Przyszedł listonosz. Przyniósł przesyłkę. Bazyli od razu ją ode mnie przejął i zabrał się za rozpakowywanie (robi tak, z prawie wszystkimi. Paczek z ceramiką jeszcze nie odważyłam się mu dać ;) ).

A na koniec było przyjemne zaskoczenie, bo tym razem to była przesyłka do rozpakowującego :). Pełna prasowanych kości.

heheheh Jak bym widziała mojego Grubego, robi dokładnie to samo tylko dodał cos jeszcze, w taki sam sposób próbuje np rozpakowac mi torebke jak wracam z pracy heheh ;-)

Posted

rufusowa napisał(a):
zdrowiej nam maciaszku!!! ale fotki prosimy jak najbardziej ;)
Dziękuję. Czeka mnie troszkę badań i takie tam, ale czasu wolnego w sumie powinnam mieć sporo, więc fotki porobię!

madziara1983 napisał(a):
heheheh Jak bym widziała mojego Grubego, robi dokładnie to samo tylko dodał cos jeszcze, w taki sam sposób próbuje np rozpakowac mi torebke jak wracam z pracy heheh ;-)
:evil_lol: Pewnie nie raz coś smakowitego w torebce przynosiłaś...

Posted

[quote name='furciaczek']Czeeeeesc Maciaszkowa:multi::loveu:Cześć, cześć :).

Ponieważ pogoda jest BARDZO ładna, poszliśmy sobie z Bazyliszkiem na spacer. Ponieważ oboje jesteśmy niemotami to sobie sporo siedzieliśmy...

Ale nie cały czas. To znaczy Bazyl nie cały czas...:evil_lol: Chodził, chodził, chodził i robił blisko:

bliżej:

coraz bliżej:

A czasami choć bardzo się starał to nie mieścił się w kadrze... :evil_lol: