Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszłam tu, żeby przeprosić zaglądających i czekających na fotki. Fotki mam, ale nie mam nastroju. Prawie wszystko ostatnio idzie nie tak... Do dupy. Fotki Bazyla to również fotki z naszego życia, a to też jest ostatnio do bani :(.
Jak nastrój wróci (choć na chwilę), to pojawią się i zdjęcia. Obiecuję. I proszę o cierpliwość...

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
trzymam kciuki i mam nadzieje,ze zarowno u Ciebie jak i u mnie sie poprawi...

Dziękuję i życzę tego samego!
sacred PIRANHA napisał(a):
choc na chwile...zeby tylko odetchnac, odpoczac emocjonalnie...
No właśnie...
Ja to bym najchętniej gdzieś wyjechała, schowała się przed światem, zabrała dużo muzyki, którą lubię, kilka książek i pojechała w jakąś dzicz...

Posted

łojeju....a mnie dogo lezało i nawet nie wiedziałam ze cioteczka w takim nastroju :shake:

Trzymaj sie Kochana! na dogo zawsze mozesz sobie popłakac i sie wyżalić :calus: oby ten nastrój był chwilowym objawem przesilenia :Rose::Rose::Rose:

trzymam kciuki za powrót spokoju w Waszym życiu

Posted

Nastroju nie mam, ale wszak Wy nie jesteście temu winni, więc dlaczego macie ponieść karę w postaci nieoglądania fotek Bazyla? To chyba nie w porządku. Tak pomyślałam i fotki wrzucam.

Jakiś czas temu białas przechodził krótkie szkolenie w domu, celem przypomnienia sobie kilku podstawowych komend i pozbycia się części suchej karmy ;). Oto fotorelacja.

Wpatrzony w moją rękę trzymającą nagrodę.

Tuż przed rzuceniem tejże...

Waruj!

Zbliżenie na białasa i jego ślinoglutka, jednego z wielu podczas tych ćwiczeń...

Posted

rufusowa napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale cudo z niego :evil_lol: wyraz "twarzy" taki gamoniowaty z odrobiną koncentracji :diabloti:
Pracujesz na tego bana, oj pracujesz :eviltong:.

JOMA napisał(a):
A jednak jest jeszcze ktoś na tym świecie kto potrafi poprawić samopoczucie KOCHANEJ PANI :lol!:
( czytaj: Bazyliszek )
Ale potrafi je też skutecznie popsuć, kiedy np. odzywają się w nim instynkty łowieckie... :shake:

Posted

Tim sie tarza w padlince i w gowienkach...poluje namietnie na wszytsko co sie rusza szybciej niz on...czlowieka traktuje jak zbedne zlo wiec lepiej zeby sie trzymal z daleka nie tylko od niego ale przede wszystkim ode mnie..polecam wyzla w miescie:D

Posted

Kilka dni temu przyszła przesyłka z Allegro z karmą dla Bazyla. Kurier wepchnął paczkę do domu i podał karteluszkę do podpisania. Powiedziałam, że najpierw sprawdzę czy to aby na pewno towar, który zamówiłam. Poszłam po nożyczki. Jak wróciłam (a nie było mnie z 10 sekund), paczka była już rozpakowana. I to nie kurier ją rozpakował :evil_lol:. Niestety nie miałam aparatu w ręce, żeby ująć moment rozpakowywania, ale moment kontroli już ujęłam :).