Nutusia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 A temu drugiemu fajnemu też coś można wynaleźć - szkoda, żeby się... "zmarnował" ;) :) Quote
Becia66 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Przekierowałam na Azyl u Majki, może tam coś znajdą dla siebie. Quote
Becia66 Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Bellisima w nowej odsłonie Jutro zdjęcie szwów i hulaj dusza :loveu: [IMG]http://images62.fotosik.pl/647/235080290dcd62b7.jpg[/IMG] [IMG]http://images61.fotosik.pl/644/0415a2f87a77f2a7gen.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 co tu dużo gadać, rewela i serce się raduje :) Quote
figa33 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 bozzzeeee.. jakie uszyska piękne , i w ogóle cud-miód :loveu::loveu: jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!! :B-fly::Cool!::sweetCyb: Quote
majuska Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 wogóle jaka ona jest skupiona, jak pięknie pozuje, urodzona modelka :) Quote
Nutusia Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 No nareszcie właściwy pies na najwłaściwszym miejscu! :) Quote
majuska Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Gwiazda dziś była razem z całą rodzinką zdejmować szwy..jest niesamowita, podobno po pierwszym szoku, że ma dom, już się troszkę wyciszyła, ale oczywiście nadal uwielbia ogrodowe szaleństwa, a po całej operacji ściągania szwów szybciutko uciekła do państwa "pod spódnicę " , że niby ona już jest taka ich i "chodźcie idziemy już do domu " ..boska jest :D Quote
Agula99 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 ALe się cieszę, że Belcia ma wreszcie dom!!!! :) Quote
Becia66 Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='majuska'] a po całej operacji ściągania szwów szybciutko uciekła do państwa "pod spódnicę " , że niby ona już jest taka ich i "chodźcie idziemy już do domu " ..boska jest :D[/QUOTE] widać bardzo dobrze jej w nowym domku :loveu:. Quote
Nutusia Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Pewnie, że dobrze - w TAKIM domu :) Coś mi mówi, że gdybyście teraz pojechały ją odwiedzić... niespecjalnie by się ucieszyła ;) U nas była taka sunia na DT - po 2 tygodniach znalazła dom i też pojechała jeszcze ze szwami. Niedługo potem Państwo przyjechali z nią do nas, żeby nam oddać fraczek posterylkowy - Emi udawała, że mnie nie zna, nie rozpoznaje domu, ogrodu, naszych psów - cały czas się chowała za nogi swojego Pana i nawet niespecjalnie dała mi się pogłaskać! Pan sądził, że mogę jej tę niewdzięczność mieć za złe - ale wręcz odwrotnie! To mnie utwierdziło w przekonaniu, że Luśka ma najlepszy dom pod słońcem! :) Quote
figa33 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 pewnie , wiadomo ,ze psina w dobrych rękach takie zachowanie " - ok , fajnie tu z wami , głaszczą i w ogóle się zachwycają , ale noooo chodźmy już do domu ?! " :D psy są mądre Quote
Aśka Belkowska Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Do nas też czasami dołącza na spacerach taki owczarek pikardyjski, tylko białasek. Jest cudny, zwłaszcza jak biega - cały faluje. :lol: Pan sobie go bardzo chwali, najzabawniejsze, że też go (właściwie ją) przejął z jakiegoś schroniska. Pradopodobnie ktoś próbował w Polsce założyć hodowlę i coś nie poszło, a takie piękne są, prawda? Quote
figa33 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 piękne , to prawda uroda , wdzięk , a i charakter fajny Quote
Nutusia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Belluchna, nie obrazisz się, jeśli zaproszę Twoje fanki do zajrzenia na nasz DRUGI już regalik z książkami? ;) [SIZE=3][COLOR=#0000cd] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE] Quote
Belcia<3 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Mam bardzo złe wieści, niespodziewanie Bella zmieniła sie o 180 stopni. Atakuje wszystkie psy, warczy na mnie i na innych ludzi. Atakuje przechodniów, przestała sie słuchać na spacerach, rzuca sie pod auta dziś prawie mi pod Jeepa wpadła. Już nie wiem co mam robić, czyżby wychodziło jej prawdziwe ja ? Nie mam do niej siły macie jakieś rady ? Cokolwiek bo ja już nie wiem, naprawde. Na ogrodzie jeszcze jakoś to jest, boimy sie trzymać ją w domu bo złapała mnie za rękę zębami warcząc niespodziewanie. Błagam pomóżcie jakoś ze słodyczy stała sie diablem. Quote
Belcia<3 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dostawała wszystko, nikt jej nie uderzył ani nic dlatego nie wiem dlaczego tak się zachowuje. Quote
Agula99 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Matko!!!! To nie może być!!! To jakieś dziwne!!!! Nie mam pojęcia!!! Quote
Belcia<3 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Taki sam szok złapałam. Jest spokojna cieszy się jak zawsze a nagle łapie atak "złości" nie wiem jak to nazwać i jest w stanie ugryźć. Nie spodziewałam się tego Quote
Agula99 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dziwne to, bardzo dziwne!!! Może Becia podjechała by do was zobaczyć o c chodzi, może gdzieś tu wejdzie! Jestem w szoku, to nie Bella :shake: Quote
Belcia<3 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Samo zobaczenie nic tu nie da, chciałam ją do jakiegoś behawiorysty zapisać czy coś ale te koszty mnie przerażają. Więc jak na razie będziemy musieli jakoś wytrzymać z nią. A może jej przejdzie, wszystko sie okaże Quote
ariete2503 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dałam już znać Beci i Mjusce; nie wiem, czy nie trzeba też skontaktować się z Justyną i z Jadzią. Ja też jestem w szoku, jedynie akcja z samochodem mnie tak bardzo nie zdziwiła. Quote
figa33 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 może Bella poczuła się zbyt pewnie i chce rządzić w rodzinie , czuje się odpowiedzialny za nią , pilnuje rodziny i chce ją ustawić po swojemu czasem tak jest , że początkowo wszystko ok , a potem pies próbuje zająć lepsze miejsce nie wiem czy tak jest w przypadku Bellki , tak było z moim Rudkiem behawiorysta pomógł Quote
Recommended Posts