Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bellisima w nowej odsłonie
Jutro zdjęcie szwów i hulaj dusza :loveu:

[IMG]http://images62.fotosik.pl/647/235080290dcd62b7.jpg[/IMG]

[IMG]http://images61.fotosik.pl/644/0415a2f87a77f2a7gen.jpg[/IMG]

Posted

Gwiazda dziś była razem z całą rodzinką zdejmować szwy..jest niesamowita, podobno po pierwszym szoku, że ma dom, już się troszkę wyciszyła, ale oczywiście nadal uwielbia ogrodowe szaleństwa, a po całej operacji ściągania szwów szybciutko uciekła do państwa "pod spódnicę " , że niby ona już jest taka ich i "chodźcie idziemy już do domu " ..boska jest :D

Posted

[quote name='majuska'] a po całej operacji ściągania szwów szybciutko uciekła do państwa "pod spódnicę " , że niby ona już jest taka ich i "chodźcie idziemy już do domu " ..boska jest :D[/QUOTE]

widać bardzo dobrze jej w nowym domku :loveu:.

Posted

Pewnie, że dobrze - w TAKIM domu :) Coś mi mówi, że gdybyście teraz pojechały ją odwiedzić... niespecjalnie by się ucieszyła ;) U nas była taka sunia na DT - po 2 tygodniach znalazła dom i też pojechała jeszcze ze szwami. Niedługo potem Państwo przyjechali z nią do nas, żeby nam oddać fraczek posterylkowy - Emi udawała, że mnie nie zna, nie rozpoznaje domu, ogrodu, naszych psów - cały czas się chowała za nogi swojego Pana i nawet niespecjalnie dała mi się pogłaskać! Pan sądził, że mogę jej tę niewdzięczność mieć za złe - ale wręcz odwrotnie! To mnie utwierdziło w przekonaniu, że Luśka ma najlepszy dom pod słońcem! :)

Posted

pewnie , wiadomo ,ze psina w dobrych rękach
takie zachowanie " - ok , fajnie tu z wami , głaszczą i w ogóle się zachwycają , ale noooo chodźmy już do domu ?! " :D
psy są mądre

Posted

Do nas też czasami dołącza na spacerach taki owczarek pikardyjski, tylko białasek. Jest cudny, zwłaszcza jak biega - cały faluje. :lol: Pan sobie go bardzo chwali, najzabawniejsze, że też go (właściwie ją) przejął z jakiegoś schroniska. Pradopodobnie ktoś próbował w Polsce założyć hodowlę i coś nie poszło, a takie piękne są, prawda?

Posted

Belluchna, nie obrazisz się, jeśli zaproszę Twoje fanki do zajrzenia na nasz DRUGI już regalik z książkami? ;)
[SIZE=3][COLOR=#0000cd]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250996-DRUGI-rega%C5%82-z-ksi%C4%85%C5%BCkami-na-3-cele-do-22-lutego"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...e-do-22-lutego[/URL][/COLOR][/SIZE]

Posted

Mam bardzo złe wieści, niespodziewanie Bella zmieniła sie o 180 stopni. Atakuje wszystkie psy, warczy na mnie i na innych ludzi. Atakuje przechodniów, przestała sie słuchać na spacerach, rzuca sie pod auta dziś prawie mi pod Jeepa wpadła. Już nie wiem co mam robić, czyżby wychodziło jej prawdziwe ja ? Nie mam do niej siły macie jakieś rady ? Cokolwiek bo ja już nie wiem, naprawde. Na ogrodzie jeszcze jakoś to jest, boimy sie trzymać ją w domu bo złapała mnie za rękę zębami warcząc niespodziewanie. Błagam pomóżcie jakoś ze słodyczy stała sie diablem.

Posted

Samo zobaczenie nic tu nie da, chciałam ją do jakiegoś behawiorysty zapisać czy coś ale te koszty mnie przerażają. Więc jak na razie będziemy musieli jakoś wytrzymać z nią. A może jej przejdzie, wszystko sie okaże

Posted

może Bella poczuła się zbyt pewnie i chce rządzić w rodzinie , czuje się odpowiedzialny za nią , pilnuje rodziny i chce ją ustawić po swojemu
czasem tak jest , że początkowo wszystko ok , a potem pies próbuje zająć lepsze miejsce
nie wiem czy tak jest w przypadku Bellki , tak było z moim Rudkiem
behawiorysta pomógł