Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE=Belcia<3;21897404]Teraz ma różową gumeczke wiec wygląda cud miód :-D

[/QUOTE]

ale wiesz co Belcia , ja absolutnie nie wierzę na słowo ;)
musisz nam tu jakąś fotkę umieścić :lol:

Posted

Wybaczcie ale jakoś nie miałam czasu napisać :)
Zdjęcia wyślę ale po wielkim myciu. No co tu dużo pisać no jest dobrze, uspokoiła się już nie warczy ani nic :multi:. Ariete dziękuje Ci za pomoc ta książka była.. ba ona nadal pomaga mi i opieram się na niej cały czas :roll: Nie musicie się martwić pies obłocił sobie całe "podwozie" więc jest gitarka :diabloti: Ćwiczę z nią nad przywołaniem żeby szybciej reagowała na swoje imię :mad:
Pozdrawiamy :loveu:

Posted

Belcia<3;21918226 napisał(a):
Ariete dziękuje Ci za pomoc ta książka była.. ba ona nadal pomaga mi i opieram się na niej cały czas :roll:

Cieszę się, że książeczka przydała się. Ja też często z niej korzystam, a podziękowania należą się karolikoli, od której ją mam.

Posted

Dobrze że ariete szybko zadziałała, sama o tym myślałam ale zanim się zebrałam to już książka trafiła w odpowiednie ręce :) Mi też całkowicie zmieniła sposób patrzenia na psy, na początku to wszytsko brzmiało dla mnie kosmicznie a teraz nie mogę uwierzyć że mogłam myśleć inaczej.

Posted

Belcia bawiła się w "ogrodniczkę" w życiu nie widziałam takiego dołu, serio :D Upaprała się po "łokcie" ale zabawę miała przednią :D Ostatnio nic nie chciała mi jeść ale dała sie przekonać kurczaczkiem wymiesznaym z karmą :D Dziewczęta macie do polecenia jakieś frykasy dla psiaka ? moje się skończyly a chciała bym coś nowego jej zakupić, myślałam o KONG-u co wy na to ? Macie jakieś info o tym ? Albo jakieś wasze sekretne przysmaczki dla psiaka? Czekam na odpowiedz .
Pozdrawiamy !

Posted

Kurze łapki przyrządzam sama o niebo lepiej od sklepowych, tylko smród potem w domu, że hej! Ale Kajulec wniebowzięty!
Penisów do przyrządzenia jeszcze nie spotkałam, ale chętnie poeksperymentuję:diabloti:

Posted

ariete2503 napisał(a):
Kurze łapki przyrządzam sama o niebo lepiej od sklepowych, tylko smród potem w domu, że hej! Ale Kajulec wniebowzięty!
Penisów do przyrządzenia jeszcze nie spotkałam, ale chętnie poeksperymentuję:diabloti:

Wykastrować wszystkie buraki na wsi żeby się nie namnażały a później uwędzić pieskom trylion penisków :loveu: