Reno2001 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 troszę o odrobinę zainteresowania...:placz: . W imieniu Łatki: nie zapominajcie o niej :-( !! Quote
kofee Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Nie zapomninamy:loveu: Pozwoliłam sobie umieścić ją na forum Muratora, w dziale Zwierzę też człowiek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=103051 Quote
JIM Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Łatka taka piękna....:-( i w schronisku... W góre kochana... Quote
Reno2001 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 i Łatka na pierwszą wieczorowa porą...:p Quote
Jess Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hej wolontariusze..... zainteresujcie się ŁATkĄ :placz: :placz: Quote
Reno2001 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 JESS:) Ja cały czas proszę o zgode na zrobienie jej allegro. Bez pozwoleństawa nie moge, aby ktos (np.łódzkie schronisko) nie miało o to do mnie pretensji. Prosiłam juz o pozwolenie łódzkich wolontariuszy, ale bez odzewu :shake: . Nie wiem co sie dzieje. Ten psiak przeciez marnieje w schronisku. Ja chce jej bardzo pomóc, ale sama też potrzebuje wsparcia. Wystawaim kilka allegro psiakom ze schroniska w Mielcu, ale miałam wyraźne pozwolenie i tam ktos chciał współpracować. Wiem, że dziewczyny z Łodzi maja kupę pracy, dlatego chcę na miare swoich możliwości pomóc. Ale na razie nie wiem na czym stoję :roll: ! Quote
kofee Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Coś się zmieniło przez weekend? Całe szczęście, ze suńka jest jasna, nie cierpi tak strasznie na upale. Łateczko, do góry. Quote
katya Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Na tej akcji było 8 psów, adoptowane zostały tylko 2 i to chyba przez braci. Sunia nie siedzi rok w schronisku, została przyjęta w marcu. Quote
Jess Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Reno2001 napisał(a): Ja chce jej bardzo pomóc, ale sama też potrzebuje wsparcia. Jeżeli bym mogła Ci (czyli też suni) jakoś pomóc to zawsze cię wesprę ;) Quote
kofee Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Łateczko, zasługujesz na domek, szkoda że domku jeszcze nie ma... Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='katya']Sunia nie siedzi rok w schronisku, została przyjęta w marcu. To bardzo dobra wiadomość. macie może jaszcze inne jej zdjęcia? MOGĘ WYSTAWIĆ JĄ NA ALLEGRO ?!! (proszę o pozwolenie, bo nie chcę mieć potem nieprzyjemności ze strony np. schroniska, że się rządzę sama !!!!) PROSZE TYLKO O POZWOLENIE I NAMIAR NA KOGO MAM KIEROWAĆ POTENCJALNYCH CHĘTNYCH. ALLEGRO MOGĘ ZROBIĆ NATYCHMAIST!! Quote
jola od jadzi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Wysłałam juz kilka dni temu pw do Julii z prośbą o zdjęcia Łatki z akcji na Zdrowiu(wydawało mi się,że Julia robiła zdjęcia też Łatce)ale,jak do tej pory Julia się nie odezwała,szkoda,bo fotki przydałyby się do allegro. Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Ja proszę o nowe zdjęcia i informacje juz chyba od dwóch tygodni :razz: ! Doprosić sie jakoś nie mogę. Ja nie jestem wolontariuszką w schronisku więc sama nie mam dostępu do psa :placz: . A MAŁA CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola od jadzi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kasiu, a Ty wczoraj zrobiłaś tylko to jedno zdjęcie Łatce? Może teraz Ty napisz do Juli i poproś o zdjęcia Łatki do tego wątku. Quote
Reno2001 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Łatka przypomina o swym istnieniu :roll: ! Quote
Jess Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 TO ALLEGRO BYŁO BY DLA DOBRA PSA - BY SZYBCIEJ ZNALAZŁ DOM ! PROSIMY O ZGODĘ I ZDJĘCIA !! CZY TO TAK WIELE ? SUCZKA PRZECIEŻ MA SZANSE NA DOM, ALE TRZEBA COŚ ZROBIĆ - W TYM KIERUNKU !! :placz: OBUDŹCIE SIĘ - już prawie 10 ... - czekamy na odpowiedź ... :roll: ale proszę się postarać szybko odpowiedzieć ...... :cool1: Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Robię małej allegro i podaje namiary na siebie. Będę w kontakcie z Moriaaa, więc może jakoś uda mi się podjechać do schroniska i oglądnąć małą. Od czegos musimy zacząć :roll: ! Quote
Recommended Posts