Reno2001 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 To imię nawet lepiej mi się podoba :loveu: :loveu: . Zaraz zmienię tytuł. Klaudio - jeśli nowe opiekunki suni maja dostęp do neta, to podaj namiar na wątek mój i Dotty. Niech zobaczą, że obie sunie są naprawdę bardzo do siebie podobne :p . Ogromnie się cieszę, że jest kontakt z Zaną :loveu: :loveu: :loveu: ! Quote
bellatriks Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Super! Będzie relacja!:multi: Strasznie się cieszę:loveu: I nowe imię też mi się bardziej podoba, jakieś takie łatwiejsze do wymówienia:cool3: Quote
Reno2001 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 I co słychać u Zany? Ciekawość mnie zżera a tu zero relacji :placz: ! Quote
Klaudia :-) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 u Zany dobrze,niedługo mam dostać fotki:-) Quote
Jess Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 HURA !!! CZEKAŁAM NA TAKIE WIADOMOŚCI !! SZCZĘŚCIA W NOWYM DOMKU !! I CZEKAM NA ZDJĘCIA I RELACJE CO U NIEJ !! :loveu::multi::loveu::multi: no i ze szczęścia.... :placz::multi::placz: Quote
Reno2001 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 I gdzie te obiecane Foty :placz: :placz: :placz: ?? Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Reno2001 napisał(a):I gdzie te obiecane Foty :placz: :placz: :placz: ?? No właśnie, gdzie? ;) Quote
Klaudia :-) Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 fotek nie ma,ale są wieści: Sunia jest kochana bardzo posłuszna i grzeczna tylko jak sie za dlugo nie rusza to ja roznosi i ciagle musi coś robić. Ostatnio jest już spuszczana w parku zrodliska,bo tam jest ogrodzony teren to sobie troche biega z pilką. I powoli sie juz z kotką zaprzyjaźniasa do siebie przyzwyczajone Quote
bellatriks Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Klaudia :-)']fotek nie ma,ale są wieści: Sunia jest kochana bardzo posłuszna i grzeczna tylko jak sie za dlugo nie rusza to ja roznosi i ciagle musi coś robić. Ostatnio jest już spuszczana w parku zrodliska,bo tam jest ogrodzony teren to sobie troche biega z pilką I powoli sie juz z kotką zaprzyjaźnia sa do siebie przyzwyczajone to super, że sunia ma się dobrze:loveu::multi: oo.. a park Źródliska to jakieś 3 przystanki ode mnie;) Quote
Reno2001 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Bardzo sie cieszę, że wszystko OK. Wiedziałam, że Zana okaże się super pieskiem. Ta jej energia, to niewątpliwie wpływ cech bordera...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
laskosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 czesc jestem wlascicielka Zany :multi: mam jej kilka fotek, zaraz sprobuje je tu wstawic. Zanusia jest cudownym, kochanym, wspanialym psiakiem :loveu: dziekuje wszystkim wolontariuszkom, ktore mi ja doradzily :p Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='laskosia']czesc jestem wlascicielka Zany :multi: mam jej kilka fotek, zaraz sprobuje je tu wstawic. Zanusia jest cudownym, kochanym, wspanialym psiakiem :loveu: dziekuje wszystkim wolontariuszkom, ktore mi ja doradzily :p Witaj!:multi: Cieszę się, że dołączyłaś do grona forumowiczów! Cudownie, że Zana ma teraz dobry, kochający domek:loveu: Przypominam tylko, że zdjęcia na forum mogą mieć co najwyżej 500 x 500 pikseli. ;) W razie problemów - możesz wysłać mi zdjęcia na maila, a ja je wstawię;) Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nie widzę żadnych zdjęć:-( PS. Proszę nie pisz posta pod postem, bo Moderator może się przyczepić, staraj się używać opcji "Edytuj", okay? ;) Quote
laskosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 I co o tym myślicie? czyż nie jest piekna !! :Cool!: :Dog_run: A teraz prosze powiedzcie mi jak zrobić żeby wszystkie zdjecia byly w 1 wiadomosci?? Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='laskosia'] I co o tym myślicie? czyż nie jest piekna !! :Cool!: :Dog_run: A teraz prosze powiedzcie mi jak zrobić żeby wszystkie zdjecia byly w 1 wiadomosci?? Super fotka! Ale wstawić zdjęcia do jednej wiadomości to teraz możesz tylko poprzez opcję "Edit". A niepotrzebne posty może pousuwać Moderator. ;) Quote
laskosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 wiesz co to ja przesle ci jednak zdjecia Zany na maila i ty je wstaw bo ja chyba jednak nie dam rady :help1: Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='laskosia']wiesz co to ja przesle ci jednak zdjecia Zany na maila i ty je wstaw bo ja chyba jednak nie dam rady :help1: Okay, mam fotki, zaraz wstawię;) Edit: No to lecimy z foteczkami Zany: Foteczki naprawdę super! Widać, że Zana jest szczęśliwa :D Quote
bellatriks Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 laskosia napisał(a):Dzieki bardzo jestes kochana !! :multi: Ależ nie ma za co, fotki są naprawdę super;) Quote
Reno2001 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Witaj opiekunko Zany na dogo :p . Mamy teraz we dwie prawie identyczne sunie - tak jak ci opowiadałam w schronisku. Cieszę się, że Zana okazała się wspaniałym psem. Ja cały czas w to wierzyłam. Takie borderowe psiaki musza być wspaniałe. Nie maja wyjscia :evil_lol: !! Dziękuje za zdjecia. Są super a Zana widać, że jest u was szczęśliwa. Quote
laskosia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Reno! Byłam na stronie twojej suni. Faktycznie - te nasze psiaki są bardzo podobne :p Znalazłam też, że 2 czerwca to był twoj pierwszy dzien w schronisku. Jestem pełna podziwu ze od razu udało ci sie znależć dom dla pieska :klacz: Moja Zanusia jest w coraz lepszej kondycji :evil_lol: - cały czas lezy w trawie z piłką w zębach. Quote
Reno2001 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Bardzo sie cieszę, że sunia juz tak się u was zadomowiła. Ja widziałam w jej oczach, że to supersunia :loveu: . Dlatego bez żadnych oporów poleciłam Ci ją, bo wiedziałam, że jest łagodna i przyjaźnie nastawiona do świata. Bardzo się cieszę, że jesteś tutaj na dogo i opowiadasz co u was słychać. Tu zawsze wszyscy czekają na takie wiadomości :p . Miło mi też, że odwiedziłaś wątek mój i Dotty. A nie mówiłam, że są bardzo podobne ;) ?! Quote
laskosia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chciałabym zrobić galerię zdjęć Zany, ale nie wiem, jak sie do tego zabrać Może mi coś poradzisz?? :confused: Quote
Recommended Posts