Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To imię nawet lepiej mi się podoba :loveu: :loveu: .
Zaraz zmienię tytuł.

Klaudio - jeśli nowe opiekunki suni maja dostęp do neta, to podaj namiar na wątek mój i Dotty. Niech zobaczą, że obie sunie są naprawdę bardzo do siebie podobne :p .

Ogromnie się cieszę, że jest kontakt z Zaną :loveu: :loveu: :loveu: !

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HURA !!! CZEKAŁAM NA TAKIE WIADOMOŚCI !! SZCZĘŚCIA W NOWYM DOMKU !! I CZEKAM NA ZDJĘCIA I RELACJE CO U NIEJ !! :loveu::multi::loveu::multi: no i ze szczęścia.... :placz::multi::placz:

Posted

fotek nie ma,ale są wieści:
Sunia jest kochana bardzo posłuszna i grzeczna tylko jak sie za dlugo nie rusza to ja roznosi i ciagle musi coś robić. Ostatnio jest już spuszczana w parku zrodliska,bo tam jest ogrodzony teren to sobie troche biega z pilką. I powoli sie juz z kotką zaprzyjaźniasa do siebie przyzwyczajone

Posted

[quote name='Klaudia :-)']fotek nie ma,ale są wieści:
Sunia jest kochana bardzo posłuszna i grzeczna tylko jak sie za dlugo nie rusza to ja roznosi i ciagle musi coś robić. Ostatnio jest już spuszczana w parku zrodliska,bo tam jest ogrodzony teren to sobie troche biega z pilką I powoli sie juz z kotką zaprzyjaźnia sa do siebie przyzwyczajone
to super, że sunia ma się dobrze:loveu::multi:

oo.. a park Źródliska to jakieś 3 przystanki ode mnie;)

Posted

Bardzo sie cieszę, że wszystko OK.
Wiedziałam, że Zana okaże się super pieskiem.
Ta jej energia, to niewątpliwie wpływ cech bordera...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

czesc
jestem wlascicielka Zany :multi:
mam jej kilka fotek, zaraz sprobuje je tu wstawic.
Zanusia jest cudownym, kochanym, wspanialym psiakiem :loveu:
dziekuje wszystkim wolontariuszkom, ktore mi ja doradzily :p

Posted

[quote name='laskosia']czesc
jestem wlascicielka Zany :multi:
mam jej kilka fotek, zaraz sprobuje je tu wstawic.
Zanusia jest cudownym, kochanym, wspanialym psiakiem :loveu:
dziekuje wszystkim wolontariuszkom, ktore mi ja doradzily :p
Witaj!:multi:
Cieszę się, że dołączyłaś do grona forumowiczów!
Cudownie, że Zana ma teraz dobry, kochający domek:loveu:

Przypominam tylko, że zdjęcia na forum mogą mieć co najwyżej 500 x 500 pikseli. ;)
W razie problemów - możesz wysłać mi zdjęcia na maila, a ja je wstawię;)

Posted

[quote name='laskosia']

I co o tym myślicie? czyż nie jest piekna !! :Cool!: :Dog_run:
A teraz prosze powiedzcie mi jak zrobić żeby wszystkie zdjecia byly w 1 wiadomosci??

Super fotka!

Ale wstawić zdjęcia do jednej wiadomości to teraz możesz tylko poprzez opcję "Edit". A niepotrzebne posty może pousuwać Moderator. ;)

Posted

[quote name='laskosia']wiesz co to ja przesle ci jednak zdjecia Zany na maila i ty je wstaw bo ja chyba jednak nie dam rady :help1:
Okay, mam fotki, zaraz wstawię;)

Edit:
No to lecimy z foteczkami Zany:

Foteczki naprawdę super! Widać, że Zana jest szczęśliwa :D

Posted

Witaj opiekunko Zany na dogo :p .
Mamy teraz we dwie prawie identyczne sunie - tak jak ci opowiadałam w schronisku.
Cieszę się, że Zana okazała się wspaniałym psem. Ja cały czas w to wierzyłam. Takie borderowe psiaki musza być wspaniałe.
Nie maja wyjscia :evil_lol: !!

Dziękuje za zdjecia.
Są super a Zana widać, że jest u was szczęśliwa.

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Reno! Byłam na stronie twojej suni. Faktycznie - te nasze psiaki są bardzo podobne :p
Znalazłam też, że 2 czerwca to był twoj pierwszy dzien w schronisku. Jestem pełna podziwu ze od razu udało ci sie znależć dom dla pieska :klacz:
Moja Zanusia jest w coraz lepszej kondycji :evil_lol: - cały czas lezy w trawie z piłką w zębach.

Posted

Bardzo sie cieszę, że sunia juz tak się u was zadomowiła.
Ja widziałam w jej oczach, że to supersunia :loveu: .
Dlatego bez żadnych oporów poleciłam Ci ją, bo wiedziałam, że jest łagodna i przyjaźnie nastawiona do świata.

Bardzo się cieszę, że jesteś tutaj na dogo i opowiadasz co u was słychać. Tu zawsze wszyscy czekają na takie wiadomości :p .

Miło mi też, że odwiedziłaś wątek mój i Dotty.
A nie mówiłam, że są bardzo podobne ;) ?!