Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JESS:) napisał(a):
Och ! Słyszałam o tej suńce !!!!! JEST THE BEST :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :loveu:

Hop

też tak myślę :diabloti: :loveu: !

I sądzę, że równie super jest Łatka. Dlatego chciałabym aby szybko zanlazła domek.
Podnoszę małą :multi: .

Posted

Borderek to z niej identyko... ale niestety kolor tłowia jest mało borderowaty, choć wiem że jest piesek (z rodo) za granicą o takim umaszczeniu....

Porobi niech ktoś ładne zdjęcia ... halo Łódź !! :placz: Ma tylko bure fotki w boksie i tylko jedno wmiarę ładne.... :( Może jak ktoś zobaczy jego pyszczek uśmiechnięty na zdjęciu które żóci się w oczy to się nim zainteresuje....

Posted

No wiadomo, że to przecież MIX.
Ja mojego MIXA, nie zamieniłabym na żadnego rasowego :eviltong: .

Coś nie ma wiadomości o Łatce :-( .

A ja Allegro chcę zrobić...:razz: !!!

Posted

Łatka była wczoraj z nami na akcji "Cztery łapy" w parku na Zdrowiu, niestety nikt się nią nie zainteresował.
Jest bardzo grzeczną,żywą sunieczką,wszystkiego jest ciekawa, lubi psy, nie jest agresywna w stosunku do nich,może więcej napisze wolontariuszka,która się nią opiekowała na akcji .Zdjęcia też były robione,więc na pewno będą tu, albo na stronie schroniska.Poczekajmy...

Posted

jola od jadzi napisał(a):
Łatka była wczoraj z nami na akcji "Cztery łapy" w parku na Zdrowiu, niestety nikt się nią nie zainteresował.

Aż niechce się wierzyć, taki ładny pies ..... czy mogę prosić o link do www schroniska ;) :oops: ;)

Posted

Reno2001 napisał(a):
Oj malutka, coś nam od górkę!!.
Cioteczki nie zaglądają i ja nie wiem co mam robić :placz: ??!!!

Zaglądają, tylko jak nic nie ma nowego, to nic nie piszą...;):shake:

Że też nikt nie chce takiego cuda...:shake:

Posted

bellatriks napisał(a):
Zaglądają, tylko jak nic nie ma nowego, to nic nie piszą...;):shake:

Że też nikt nie chce takiego cuda...:shake:

Oj, ja wiem,że ktoś ogólnie tu zagląda, ale nie zaglądają widać łódzkie wolontariszki. A to one maja nowe zdjątka Łatki i oczywiście jakieś spostrzeżenia co do jej zachowania, charakteru.
A ja tu czekam. Chcę zrobic allegro, ale nie bardzo mam z czego no i nie mam właściwie oficjalnego pozwoleństwa.
Bez tego nie ruszę :placz: !

Posted

Moriaaa nie ma żadnych informacji, bo jeżdziła, jeżdziła, jeżdziła. Nawet na zdrowiu być nie mogłam, bo Ksieciunio miał kastrację, abym go mogła w końcu do domku odstawić :/
Jak tylko cos będe miała napisze. Na razie wiadomo z tego co napisały dziewczyny, że suczydło przyjazne, koffane...no i tyle.
I tak dobrze że można było ja na akcję zabrać:)
Jak bede w schronie, zobacze czy mała jeszcze jest.

Posted

Sama się zastanawiam. Taka piękna sunia.
W sobote była z dziewczynami na akcji szukania domku, ale nikt jej nie adoptował :placz: .

Ja mam w domu prawię identyczną sucz i dlatego los Łatki tak mi leży na sercu :roll: !