Jess Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Reno2001 napisał(a):Galerii nie mam, ale jest nasz wątek tu na dogo i tam są zdjęcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60957&page=27!!! Och ! Słyszałam o tej suńce !!!!! JEST THE BEST :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Hop Quote
Reno2001 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 JESS:) napisał(a):Och ! Słyszałam o tej suńce !!!!! JEST THE BEST :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Hop też tak myślę :diabloti: :loveu: ! I sądzę, że równie super jest Łatka. Dlatego chciałabym aby szybko zanlazła domek. Podnoszę małą :multi: . Quote
Jess Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Borderek to z niej identyko... ale niestety kolor tłowia jest mało borderowaty, choć wiem że jest piesek (z rodo) za granicą o takim umaszczeniu.... Porobi niech ktoś ładne zdjęcia ... halo Łódź !! :placz: Ma tylko bure fotki w boksie i tylko jedno wmiarę ładne.... :( Może jak ktoś zobaczy jego pyszczek uśmiechnięty na zdjęciu które żóci się w oczy to się nim zainteresuje.... Quote
Reno2001 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No wiadomo, że to przecież MIX. Ja mojego MIXA, nie zamieniłabym na żadnego rasowego :eviltong: . Coś nie ma wiadomości o Łatce :-( . A ja Allegro chcę zrobić...:razz: !!! Quote
jola od jadzi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Łatka była wczoraj z nami na akcji "Cztery łapy" w parku na Zdrowiu, niestety nikt się nią nie zainteresował. Jest bardzo grzeczną,żywą sunieczką,wszystkiego jest ciekawa, lubi psy, nie jest agresywna w stosunku do nich,może więcej napisze wolontariuszka,która się nią opiekowała na akcji .Zdjęcia też były robione,więc na pewno będą tu, albo na stronie schroniska.Poczekajmy... Quote
Reno2001 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 czekam więc na dalsze info i zdjątka. Jeśli mam wasze błogosławieństwo to dziś wieczorkiem wystawię małej allegro !! Quote
Jess Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jola od jadzi napisał(a):Łatka była wczoraj z nami na akcji "Cztery łapy" w parku na Zdrowiu, niestety nikt się nią nie zainteresował. Aż niechce się wierzyć, taki ładny pies ..... czy mogę prosić o link do www schroniska ;) :oops: ;) Quote
Reno2001 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Oto link: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1093 Quote
Reno2001 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Oj malutka, coś nam od górkę!!. Cioteczki nie zaglądają i ja nie wiem co mam robić :placz: ??!!! Quote
bellatriks Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Reno2001 napisał(a):Oj malutka, coś nam od górkę!!. Cioteczki nie zaglądają i ja nie wiem co mam robić :placz: ??!!! Zaglądają, tylko jak nic nie ma nowego, to nic nie piszą...;):shake: Że też nikt nie chce takiego cuda...:shake: Quote
Reno2001 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 bellatriks napisał(a):Zaglądają, tylko jak nic nie ma nowego, to nic nie piszą...;):shake: Że też nikt nie chce takiego cuda...:shake: Oj, ja wiem,że ktoś ogólnie tu zagląda, ale nie zaglądają widać łódzkie wolontariszki. A to one maja nowe zdjątka Łatki i oczywiście jakieś spostrzeżenia co do jej zachowania, charakteru. A ja tu czekam. Chcę zrobic allegro, ale nie bardzo mam z czego no i nie mam właściwie oficjalnego pozwoleństwa. Bez tego nie ruszę :placz: ! Quote
Reno2001 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Moriaaa, Prosimy ogromniaście w imieniu Łatki o jakieś wiadomości :-( . Quote
Moriaaa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Moriaaa nie ma żadnych informacji, bo jeżdziła, jeżdziła, jeżdziła. Nawet na zdrowiu być nie mogłam, bo Ksieciunio miał kastrację, abym go mogła w końcu do domku odstawić :/ Jak tylko cos będe miała napisze. Na razie wiadomo z tego co napisały dziewczyny, że suczydło przyjazne, koffane...no i tyle. I tak dobrze że można było ja na akcję zabrać:) Jak bede w schronie, zobacze czy mała jeszcze jest. Quote
Reno2001 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wiem cioteczko kochana, żeś zalatana. Chylę czoła. Czekam więc cierpliwie dalej na info. Póki co podbijam małą. I tyle. Quote
kofee Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Taka śliczna jest ta Łateczka, że nie powinna długo być w schronisku. Do tego miła i łagodna. A może już znalazła dom? Quote
Reno2001 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Niestety nie. Jeszcze jest w schronisku. I to juz od ponad roku :crazyeye: :shake: ! Quote
bellatriks Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Reno2001 napisał(a):Niestety nie. Jeszcze jest w schronisku. I to juz od ponad roku :crazyeye: :shake: ! Boże, co ona tam jeszcze robi?:shake: Quote
Reno2001 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Sama się zastanawiam. Taka piękna sunia. W sobote była z dziewczynami na akcji szukania domku, ale nikt jej nie adoptował :placz: . Ja mam w domu prawię identyczną sucz i dlatego los Łatki tak mi leży na sercu :roll: ! Quote
Reno2001 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Wieczorny spacerek...:p . Wirtualny...:placz: . Quote
Recommended Posts