Moriaaa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Reno2001 napisał(a):... może jakoś uda mi się podjechać do schroniska i oglądnąć małą. Ciotka ja Cię widze w sobotę w schronisku:mad::evil_lol: Naprawdę brakuje ludzi aby ogarnąc te wszystkie bidy, stąd brak możliwości brania "pod skrzydełko" kolejnych psiaków. Ale mam nadzięję, że cioteczka Reno się "wkręci" i jakoś damy radę ;) Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ciotka Reno ma chęci do tej roboty i chce sie wkręcić. W sobote jestem na pewno. Podaj tylko godzinkę i jestem :eviltong: ! Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Łatka na alegro: http://www.allegro.pl/item201330788_latka_piekna_delikatna_i_wciaz_samotna_.html Quote
bellatriks Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Bardzo ładna aukcję ma Łatka (co prawda z małym błędem, ale co tam..) Oby szybko znalazła domek! Quote
Reno2001 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 A jaki to błąd, bo kurcze ja go nie moge znależć, ale ja to ostatnio dyslektyk jestem :oops: . Chętnie go poprawię. Wiem, że tam na pewno kilku przecinków brakuje :eviltong: . Quote
bellatriks Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Reno2001 napisał(a):A jaki to błąd, bo kurcze ja go nie moge znależć, ale ja to ostatnio dyslektyk jestem :oops: . Chętnie go poprawię. Wiem, że tam na pewno kilku przecinków brakuje :eviltong: . na przecinki nie patrzyłam, ale jest "border colli" zamiast "border collie" ;) Quote
Reno2001 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Łatka na pierwszą... Na allegro pojawił sie u niej juz drugi obserwator :p . By to coś znaczyło :roll: Quote
Reno2001 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Właśnie wróciłam do domu i chciałam to zakomunikować :eviltong: . Tak! Łateczka dziś znalazła domek :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: !!! Kochanie, wszystkiego dobrego w nowym domku. Śliczności - sprawuj sie dobrze :p . Od dzis ma nazywać się Felixa, co po łacinie podobno znaczy szczęście - tak powiedział mi jej nowa pani :loveu: . Quote
kofee Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Super, tak się cieszę, była w tym schronie stanowczo za dużo. Felix to po łac. szczęśliwy i mam nadzieję, że exŁatka, obecnie Feliksa będzie od dziś bardzo szczęśliwym psem. Reno śliczna aukcja, dopiero dzisiaj zobaczyłam. Hurra, Łatka jest Felixa:multi: Quote
Reno2001 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Ja tym bardziej się cieszę, że stało sie to przy mnie, gdy byłam w schronisku :eviltong: . Widziałam jak wychodzi z nowymi opiekunkami :p . Serce rośnie... Felixo - to dla ciebie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
bellatriks Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bardzo się cieszę, że sunia ma nowy domek!:multi::multi::multi::multi: Czy jest szansa na jakieś jej fotki z nowego domku albo coś?:razz: Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Kurcze, raczej nie ma szans. Sunia adoptowana była bezpośrednio ze schroniska a ponieważ ja pierwszy raz byłam po tej drugiej stronie adopcji (tzn. nie ja adoptowałam psa), to mnie jakoś tak zamotało, że nie wziełam nr tel. od nowj opiekunki :placz: :placz: . Sama cały czas myślę co u małej się dzieje :roll: . Quote
Klaudia :-) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ale chyba podpisywali umowe w schronisku i moze tam jest do nich jakis kontakt? Quote
Reno2001 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Oczywiście, że tak, tylko kto w schronisku da mi namiary...:roll: . Ja dopiero się wdrażam. Poproszę dziewczyny to może wydobędą, ale nie liczyłabym na wiele. CUDEM MOŻE :shake: ! Quote
Klaudia :-) Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 będą fotki i relacje,bo sunia jak się dzisiaj dowiedziałam trafiła do mojej koleżanki:-) Quote
Reno2001 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 "Jezu, jak się cieszę, jak się bardzo cieszę..." Nie no, ale ten świat jest mały:crazyeye: :evil_lol: . Czekamy więc na foty i info, bo ja tu umieram z niepokoju o małą !!! Quote
Klaudia :-) Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 fotki będą jak sunia zostanie wykąpana,ma zmienione imie na Zana,planowana jest sterylka i moze pobawi się w szkolenie Quote
Recommended Posts