halcia Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 A do tej haszczanki nie ma szans na wizyte poadopcyjną?Ludzie przez tel.przewaŻnie wypowiadają sie miło....naraz w oczy nieraz mówią to co chce sie słyszec...a wizyta pokazuje całkiem co innego (:Macie szanse sprawdzić?Haszczaki maja skłonnosc do ucieczek,wiec ludzie tą sprawe rozwiązują łańcuchem.Albo pies ucieka i tyle,nikt nie szuka. Quote
DORA1020 Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Ingrid44 napisał(a):Odwiedzam Sonieczke. Dora, czy CI ludzie ,ktorzy maja tego szczeniaka nie moga wydluzyc tego lancucha. Ja bym Kupila taka metalowa linke dla psow jak by wyrazili chec zamiany. Moze nie maja kasy ? Nie wiem jak pomoc ? :( Tak jak pisze Elisabeta,tu nie chodzi o pieniadze,gdyby tak bylo napisalabym na watku /tak jak w przypadku szczeniakow,gdzie kobieta poprosila o pomoc/ tu chodzi o to,ze oni nie spuszczaja go z tego galernika,a on tak by chcial,ze jak slyszy,ze oni sa kolo domu to placze. Z tym czlowiekiem tak ja pisalam nie idzie sie dogadac.Kiedys interweniowalam w sprawie suni,faszerowal ja zastrzykami,zeby sunia nie miala cieczki,byla tak gruba jak hipopotam,uginala sie na lapach,balam sie,ze ktoregos dnia nie wstanie. Dlatego poszlam porozmawiac,wytlumaczyc,ze tak nie mozna,oferowac pomoc. Na nic sie zdalo,powiedzial,ze on wie lepiej,i zebym sie nie wtracala. Gdybym znowu tam poszla i atk nic by nie pomoglo.Gdyby tam poszedl ktos inny,nie ze Szczebrzeyna,kogo nie znaja,to moze????? Nie wiem,ale wten sposob mozna by...tylko ja nie znam takiej osoby,ktora by poszla. Mam tutaj kilka interwencji,przydalby sie ktos,kto by mi pomogl. Quote
kudlataja Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Witam, ja pójdę, tylko wolałabym nie iśc sama, bo ze mnie to taka ciapa trochę, a tu trzeba konkretnie gadać i nie dać się zbyć. Quote
Jasza Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 :loveu::loveu::loveu::loveu: Aż nie wiem co napisać. Quote
Elisabeta Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Kudlataja, ... :loveu: Nie powiem, żebym się zdziwiła, bo znam Cię z "kilku" wątków. Jesteś wspaniała. :smile: Ciapa???... ;);) Tylko żeby miły Pan coś zrozumiał... Quote
dominikabankert Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Malgoska napisał(a):jak się miewa Sonia? no wlasnie jak tam Sonia a jak ogloszenia...... Quote
Elisabeta Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Ogłoszenia... Pewnie cisza, bo Dora by zaraz napisała... Sonia chyba naprawdę ma pecha. :sad: Bartuś też miał, a teraz...:-) Nie tracimy nadziei i pomyślimy o następnych ogłoszeniach wkrótce. ;) Quote
dominikabankert Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 bart czekal 4 lata w sumie.......oby u soni poszlo duuuzo szybciej w koncu borysboxerowa mjest na watku a ona przynosi szczescie naprawde sprawdzone u 2 psow przyszla i po jakim czasie poszly psy do domkow boxerowa musi tylko troche pobyc na watku hahahahah Elisabeta napisał(a):Ogłoszenia... Pewnie cisza, bo Dora by zaraz napisała... Sonia chyba naprawdę ma pecha. :sad: Bartuś też miał, a teraz... Nie tracimy nadziei i pomyślimy o następnych ogłoszeniach wkrótce. ;) Quote
gluchypies Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 dominikabankert napisał(a):bart czekal 4 lata w sumie.......oby u soni poszlo duuuzo szybciej w koncu borysboxerowa mjest na watku a ona przynosi szczescie naprawde sprawdzone u 2 psow przyszla i po jakim czasie poszly psy do domkow boxerowa musi tylko troche pobyc na watku hahahahah to ja boxerową muszę do Magika i Kamy zaprosić jeszcze, też by się im dom przydał po tylu latach :D Quote
barb Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 kudlataja napisał(a):Witam, ja pójdę, tylko wolałabym nie iśc sama, bo ze mnie to taka ciapa trochę, a tu trzeba konkretnie gadać i nie dać się zbyć. Elisabeta napisał(a):Kudlataja, ... :loveu: Nie powiem, żebym się zdziwiła, bo znam Cię z "kilku" wątków. Jesteś wspaniała. :smile: Ciapa???... ;);) Tylko żeby miły Pan coś zrozumiał... A jest u Was jakiś KTOZ ? Straż Miejska ? dominikabankert napisał(a):bart czekal 4 lata w sumie.......oby u soni poszlo duuuzo szybciej w koncu borysboxerowa mjest na watku a ona przynosi szczescie naprawde sprawdzone u 2 psow przyszla i po jakim czasie poszly psy do domkow boxerowa musi tylko troche pobyc na watku hahahahah Dominika, nie ujmując nic Borysbokser - może to też przynosisz szczęście ?;) Quote
Malgoska Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Ty$ka napisał(a):Ja też o niej pamiętam. ale cisza tu jakaś Quote
Elisabeta Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Dzień dobry w niedzielę, Soniu. :smile: Może Ktoś Cię wypatrzy i zadzwoni... Quote
barb Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Elisabeta napisał(a):Dzień dobry w niedzielę, Soniu. :smile: Może Ktoś Cię wypatrzy i zadzwoni... :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
DORA1020 Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Zapraszam na kolejny bazarek dla szczebrzeszyniakow http://www.dogomania.pl/forum/threads/253694-Ciuszkowo-dla-bezdomnych-ze-Szczebrzeszyna-do-25-06 min...dla Daktyla,ktorego chyba czeka podobny los jak Sonie. Quote
Recommended Posts