Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka, wpłaciłam rano na poczcie 200 zł dla Soni. :smile:
Na początek życia w Twoim hoteliku.
Jak znam życie, to pieniądze dotrą za pięć dni.
Co poczta robi z nimi tyle czasu? Oto jest pytanie...:mad:
A może wiezie pieniądze do banku odbiorcy. Razem z listami i paczkami.
Na to wychodzi...:evil_lol:

Posted

Jaszko, :iloveyou:.
Wiedziałam, że ja Ci pokażę Sonię, to tu przyjdziesz, Kochana.
Dora, ja się bardzo cieszę, że mogę pomóc TOBIE i "TWOJEJ' suni.:iloveyou:
A ten dobry duch to św. Franciszek. Niezawodny.
Prawda, Jaszko? ;)

Posted

Biedna sunia... Oby w końcu ktoś się w niej zakochał...
Na prośbę jotpeg przybyłam i zrobiłam banerki dla Soni. Niestety więcej chyba nie jestem w stanie pomóc :-(

Posted

[quote name='choba']Biedna sunia... Oby w końcu ktoś się w niej zakochał...
Na prośbę jotpeg przybyłam i zrobiłam banerki dla Soni. Niestety więcej chyba nie jestem w stanie pomóc :-(

dziękuję!!!! ogromnie dziękuję!!!
Choba :Rose::Rose::Rose:
:helo: zachęcam do używania banerków!!!

Posted

[quote name='Jasza']Pieniądze wpłacone :loveu:
Dzięki uprzejmości koleżanki - w MBanku, więc powinny być dzisiaj na koncie.[/QUOTE]
Bardzo dziekuje:Rose:
i bardzo dziekuje chobie za banerki:loveu:

Posted

[quote name='Elisabeta']Z rana zaglądam do Soni. :smile:
Dora, przypadkowo zauważyłam, że Twój banerek nie prowadzi do suni... :roll:
Nie jest podlinkowany albo link przepadł.
Ja kiedyś tak miałam.[/QUOTE]
Mam banerek Soni tylko wczesniej przez jakas cioteczke zrobiony.

Posted

Mam parę fotek (może się do ogłoszeń przydadzą), postaram się obrobić i wrzucić jeszcze dzisiaj, o ile nam znów prądu nie wyłączą, bo od wczoraj włączają i wyłączają o różnych porach dnia :roll:

Sonia ma się świetnie, do ludzi jest super kochana, grzeczny i posłuszny przytulak. Wobec innych psów pokazuje charakterek - jak pies się jej postawi to ma przechlapane. Dzisiaj ją zapoznałam z małą 4-miesięczną sunią (najnowszy nabytek) i pewnie do niej podeszła z podniesionym ogonem z zamiarem zdominowania, ale ta dała jej parę buziaków w pysk, zrobiła kilka piruetów wokół niej i Sonia zgłupiała ;) Potem jeszcze powarkiwała na nią i próbowała do niej wystartować, żeby pokazać kto tu rządzi, ale za każdym razem mała robiła piruety i Sonia w końcu odpuściła ;)

A jak z tą cieczką - była? Bo oglądałam ten brzuszek i jest tam coś co mogłoby być blizną, ale chyba za wysoko jak na sterylizację, wet musiałby to zobaczyć.

Posted

[quote name='Murka']Mam parę fotek (może się do ogłoszeń przydadzą), postaram się obrobić i wrzucić jeszcze dzisiaj, o ile nam znów prądu nie wyłączą, bo od wczoraj włączają i wyłączają o różnych porach dnia :roll:

Sonia ma się świetnie, do ludzi jest super kochana, grzeczny i posłuszny przytulak. Wobec innych psów pokazuje charakterek - jak pies się jej postawi to ma przechlapane. Dzisiaj ją zapoznałam z małą 4-miesięczną sunią (najnowszy nabytek) i pewnie do niej podeszła z podniesionym ogonem z zamiarem zdominowania, ale ta dała jej parę buziaków w pysk, zrobiła kilka piruetów wokół niej i Sonia zgłupiała ;) Potem jeszcze powarkiwała na nią i próbowała do niej wystartować, żeby pokazać kto tu rządzi, ale za każdym razem mała robiła piruety i Sonia w końcu odpuściła ;)

A jak z tą cieczką - była? Bo oglądałam ten brzuszek i jest tam coś co mogłoby być blizną, ale chyba za wysoko jak na sterylizację, wet musiałby to zobaczyć.[/QUOTE]
Mowia,ze nie miala cieczki.

Posted

To może ona faktycznie jest ciachnięta?...

Ze szczeniorką się już Sonia super bawi, aż miło patrzeć: Sonia leży do góry kołami i pozwala po sobie małej skakać :)