Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gluchypies napisał(a):
Jestem :) jak chcecie, to mogę jakiś nowy tekst ułożyć. Tylko podajcie mi numery postów, gdzie jest coś o zachowaniu Soni względem dzieci czy innych psów.

Dzieki,ze jestes:) napewno ulozysz fajny tekst:)
a czy ktos szusuje na fb?
moze tam ja oglosic?
mowila mi Magda Buszko z Vivy,ze chyba psieadopcje,czy tez psie.....cos tam/zapytam jeszcze raz,bo pamiec mnie zawodzi/
ma 60tys wejsc,to duzo,bo np.Zaginal Dom Vivy ma tylko 6 tys.
tylko moze ktos moglby ja tam oglosic........dla mnie fb czarna magia

Posted

Elisabeta napisał(a):
Gluchypies, dziękujemy, ze przybyłaś do nas. :)
Ja tu jestem niedawno. Dora jest zalatana.
Przebiegłam przez cały wątek i wyłapałam posty o zachowaniu Soni.
Idąc od początku to posty nr 1, 17 (tekst Ty$ki), 21 (tekst Ty$ki), 131, 136, 225 (ważny), 294 (tekst pomóżpomagać).
I posty Murki czyli już z hoteliku: nr 347, 404, 487. Piękne. :loveu:
Chyba wszystkie. Na szczęście wątek ma tylko 20 stron. ;)

Dziekuje Elisabeta,ze wyszukalas te posty:) bo to troche czasu zajmuje.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Dziekuje Elisabeta,ze wyszukalas te posty:) bo to troche czasu zajmuje.

Ale super, dzięki! Własnie ostatnio dość dużo czasu zajęło mi szukanie konkretnych postów o zachowaniu danego psa, bo przecież konkrety też w ogłoszeniu muszą być. Postaram się dzisiaj/jutro napisać ok?

A co do FB, to jak będzie już ogłoszenie np. na stronie tablica.pl, to ja będę je udostępniać u siebie i moi znajomi też poprzesyłają dalej.

Posted

gluchypies napisał(a):
Ale super, dzięki! Własnie ostatnio dość dużo czasu zajęło mi szukanie konkretnych postów o zachowaniu danego psa, bo przecież konkrety też w ogłoszeniu muszą być. Postaram się dzisiaj/jutro napisać ok?

A co do FB, to jak będzie już ogłoszenie np. na stronie tablica.pl, to ja będę je udostępniać u siebie i moi znajomi też poprzesyłają dalej.

Dzieki wielkie:)
na Tablicy jest u mnie juz od dawna,nawet dwa ogloszenia prawie identyczne,Tablica przeoczyla,bo gdyby zauwazyli to by skasowali,tylko odzewu nie ma,ale jak bedzie tekst to wymienie i dodam inne zdjecia,no i wyroznie na miesiac,i moze wtedy cos ruszy....

Posted

Poprawiajcie, jeśli chcecie :)

Tekst:

Jeśli szukasz prawdziwego psiego przyjaciela – nie szukaj dalej! Właśnie go znalazłeś :) dokładniej to JĄ – SONIĘ…

Sonia będzie najszczęśliwsza mogąc towarzyszyć swojemu człowiekowi w każdej chwili. To pies, który odwdzięczy się całą sobą za Twoją miłość, dobroć i szacunek. Z chęcią podrzemie tuż obok, kiedy Ty będziesz zajmować się swoimi sprawami. Jest pełna radości, energii i optymizmu. Uwielbia przytulanie i głaskanie. Z wdzięcznością przyjmie jednak Twoje opanowanie i opiekę podczas burzy, bo bardzo boi się wszelkich wystrzałów czy głośnych huków.

Sonia to suczka w średnim wieku, która już bardzo długo czeka na dom. Jest średniej wielkości (waży ok 25 kg), jest łagodna i posłuszna. Może zamieszkać w domu z dziećmi, więc jeśli je masz – Sonia czeka na radosną zabawę z nimi. Potrafi chodzić na smyczy, jest spokojna w obecności innych zwierząt. Czy to właśnie Ty zostaniesz jej największą miłością?

Ps. Jeśli spodobała Ci się Sonia, a zawsze marzyłeś o dwóch psach i masz warunki, aby je posiadać – zastanów się nad adopcją także Loriego. To ulubiony kolega Soni, świetnie się dogadują, a na dodatek Lori jest bardzo podobny do Soni :)

Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego organizujemy wizytę przedadopcyjną oraz podpisujemy umowę adopcji.

odpchlenie: tak
odrobaczenie: tak
szczepienia: tak
sterylizacja: tak
czip: tak

Posted (edited)

Dziekuje:) super tekst:) taka wlasnie jest Sonia.
Mam jeszcze ogromna prosbe
czy moglby ktos mi wyslac na adres mailowy zdjecia Soni
z postu 400
z postu 422
z 401 i z 490 drugie zdjecie

[email protected]

Beatka jutro wstawi Sonie na FB , na psigarnij

Edited by DORA1020
Posted

Niestety w spr. adopcji psow nie dzwoni nikt,nigdy tak zle nie bylo:(
ani Soni,ani Muszki,Daktyla,Dory,Daszy,Flapera,Brysia....zadnych telefonow:(
a tyle ogloszen........