MALWA Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Grysiu Kochany, tylko bądź grzeczny w aucie u Ciociu Yolanovi ! Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Nuncek']Dobry wieczór! Deklaruję 20 zł stałej co miesiąc. Powodzenia jutro :lol:[/QUOTE] Bardzo dziękuję :loveu: Lecę zapisać Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='MALWA']Grysiu Kochany, tylko bądź grzeczny w aucie u Ciociu Yolanovi ![/QUOTE] Grysiek będzie jechał z ciociami Mysza2 i AgusiaP, ale grzeczny ma być - kciukasy trzymamy :) Quote
halszka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 To już dziś ten wielki dzień :) dobrze,że się trochę ochłodziło,szerokiej drogi cioteczki:) Quote
Tianku Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Poproszę numer konta dorzucę grosik dla Chłopczyka :smile: Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Tianku']Poproszę numer konta dorzucę grosik dla Chłopczyka :smile:[/QUOTE] Bardzo dziekuję :) już ślę pw Quote
MALWA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Trzymam kciukasy za podróz i za Grysia! Jutro wyjeżzam na urlop i moż emnie tu nei byc przez 2 tygodnie ( nei wiem cyhz będę miała dostęp do netu ). Pod koniec sierpnia poproszę o nr konta (niestety skasowałam, to jeszcze coś podeślę. Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='MALWA']Trzymam kciukasy za podróz i za Grysia! Jutro wyjeżzam na urlop i moż emnie tu nei byc przez 2 tygodnie ( nei wiem cyhz będę miała dostęp do netu ). Pod koniec sierpnia poproszę o nr konta (niestety skasowałam, to jeszcze coś podeślę.[/QUOTE] Miłego, udanego urlopku:cool1: Quote
AgusiaP Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Trzymajcie kciuki dziewczynki ;) dzisiaj Gryś zaczyna nowe życie :) Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='AgusiaP']Trzymajcie kciuki dziewczynki ;) dzisiaj Gryś zaczyna nowe życie :)[/QUOTE] :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Myślę o Was dziewczynki, o Grysiu i o Laruni. Niech sie wszystko uda na 102% Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 No i żeby nie było zbyt łatwo i optymistycznie, musimy przestawić przyjazd Gryśka do Katowic o tydzień później :( Kurczę, a tak się cieszyłam....... Powodem jest chwilowy brak miejsca w Nadirze - przyjechały bez zapowiedzi, na przechowanie dwa duże psy od rodziny Quote
AgusiaP Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Za dobrze się wszystko układało Joleńko...:( Quote
Sarunia-Niunia Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='yolanovi']No i żeby nie było zbyt łatwo i optymistycznie, musimy przestawić przyjazd Gryśka do Katowic o tydzień później :( Kurczę, a tak się cieszyłam....... Powodem jest chwilowy brak miejsca w Nadirze - przyjechały bez zapowiedzi, na przechowanie dwa duże psy od rodziny[/QUOTE] Ja pierniczę... i "po ptokach"... Żeby tak było gdzie "przetrzymać" Grysiunia przez ten tydzień, to mógłby przyjechać z dziewczynami... Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='yolanovi']No i żeby nie było zbyt łatwo i optymistycznie, musimy przestawić przyjazd Gryśka do Katowic o tydzień później :( Kurczę, a tak się cieszyłam....... Powodem jest chwilowy brak miejsca w Nadirze - przyjechały bez zapowiedzi, na przechowanie dwa duże psy od rodziny[/QUOTE] Kurcze .....Joluś to miejsce pojawia i się znika ? wolne ? zajęte ? wolne ? zajęte ? Jaka jest gwarancja że znowu ktoś awaryjnie nie zajmie miejsce chłopaka ? :( Quote
edek Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Przyszłam do Grysia z bazarku. Ten hotelik jest jakiś niepoważny.... szkoda psiaka, że musi nadal siedzieć w schronie :-( Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 kochani, też jestem tą sytuacją cholernie rozczarowana :(:(:( to miejsce w Nadirze ma dla mnie dwie podstawowe zalety: dobrą opinię wspópracująch z nim wolontariuszek z Cieszyna oraz Jastrzębia Zdr. Trochę psów znalazło tam miejsce i nie było żadnych afer i po drugie to jest w miesćie gdzie mieszkam, mogę zatem i chcę odwiedzać regularnie Grysia, zabierac go na spacery, mieć go pod kontrolą. po tylu, różnych aferach z hotelikami, DT, które tragicznie sie dla psów skończyły, nie chciałabym żeby jechał gdzieś w Polske, daleko. Chcę się nim osobiście zająć. Niestety nie moge go przygarnąć bo mam dwa, swoje niemałe psy w niewielkim mieszkanku w bloku. Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Kurcze .....Joluś to miejsce pojawia i się znika ? wolne ? zajęte ? wolne ? zajęte ? Jaka jest gwarancja że znowu ktoś awaryjnie nie zajmie miejsce chłopaka ? :([/QUOTE] to ja się powtórzę ......... Quote
yolanovi Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']to ja się powtórzę .........[/QUOTE] Justynka, gwarancja jest taka, że mam to mijesce obiecane. Generalnie nie ma gwarancji i chyab niegdzie jej nie ma, słowo, pismo? Czy to jest gwarancja? Oczywiście można szukać od nowa miejsca, u Emiś go nie ma, było w łódzkim, u amadorki... to jest daleko. gwarancji nie ma nigdzie ale czegoś trzeba sie trzymać Quote
edek Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Skoro obiecali to powinni się postarać :-(. Może weź ich na litość powiedz, że psiak w coraz gorszej kondycji fizycznej i psychicznej :shake:. Posiadanie psiaka w hoteliku blisko siebie jakby nie było jest ogromnym plusem, zawsze można mieć wszystko pod kotrolą, Quote
Nilsson Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Słuchajcie,ten temat z psiakami w Nadirze wyskoczył niespodziewanie.Grysiowi nic nie jest ,tylko tyle ,ze na spacerki nie chodzi,on nawet przytył.Kojec i tak ma lepszy bo w cieniu.Nie ma co rwać włosów z głowy,te kilka dni nic nie zmieni .Co do hoteliku to współpracujemy od lat i nie ma żadnych problemów. Quote
Nilsson Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Marycha35']No to czekamy:)[/QUOTE] Gryś jest zarezerwowany i nikomu bez naszej zgody go nie wydają. Quote
Martika&Aischa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Nilsson']Gryś jest zarezerwowany i nikomu bez naszej zgody go nie wydają.[/QUOTE] i to najważniejsze :) chłopaku jeszcze chwilka ( mam nadzieję chwilka ;) ) cierpliwości i opuścisz kraty schroniska :) Quote
Recommended Posts