AgusiaP Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Jestem Joleńko u chłopaka Niestety finansowo nie mogę w tej chwili pomóc...bardzo mi przykro :( Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='AgusiaP']Jestem Joleńko u chłopaka Niestety finansowo nie mogę w tej chwili pomóc...bardzo mi przykro :([/QUOTE] Wiesz, że obecność na wątku, też jest ważna. :loveu: Dzięki Agusia, że zajrzałaś Quote
MagdaB Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Jestem na zaproszenie. Póki co finansowo nie wspomogę, ale może później się uda. Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 czekam na zgodę i przkażemy chłopakowi cały spadek po naszym Fredziku ;) będzie ponad 100 zł :) Yoluś ratujcie go !!!! Quote
halszka Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Trafiłam tu z wątku Lary,finansowo niestety nie pomogę,ale jeśli potrzebne będą ogłoszenia to jak najbardziej...piękny psiak Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']czekam na zgodę i przkażemy chłopakowi cały spadek po naszym Fredziku ;) będzie ponad 100 zł :) Yoluś ratujcie go !!!![/QUOTE] Justynko, bardzo dziękuję:loveu: Rozgladam sie za miejscem Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='halszka']Trafiłam tu z wątku Lary,finansowo niestety nie pomogę,ale jeśli potrzebne będą ogłoszenia to jak najbardziej...piękny psiak[/QUOTE] Witaj u Grysia. Ogłoszenia to cenna pomoc. Dziekuję awansem ;) Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Dziewczynki z Cieszyna, ile Grys może ważyć i jaki on jest duży? Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 mam odp. od Amadorki: jest miejsce za 350 zł z karmą, o ile speckalistyczna nie będzie potrzebna Quote
Agnieszka103 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Trafiłam z wątku Rudzi, która znalazła w końcu dom. Przenoszę na Grysia swoją deklaracje, czyli 10 zł Quote
Nilsson Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']Dziewczynki z Cieszyna, ile Grys może ważyć i jaki on jest duży?[/QUOTE] Ile waży to trudno określić ,ale jest chyba wyższy od ONKA.Może będę w środę w schronie to się mu jeszcze raz przyjrzę. Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Agnieszka103']Trafiłam z wątku Rudzi, która znalazła w końcu dom. Przenoszę na Grysia swoją deklaracje, czyli 10 zł[/QUOTE] Agnieszko, wiekie dzięki:loveu: Zapisałam Quote
Marycha35 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Dziewczynki jestem, hotelik u Amadorki bardzo polecam, sprawdzone, dobre miejsce, do tego pełen profesjonalizm!:) Byłam na wątku Reksia, który tam był, teraz w DS. Edited August 6, 2013 by Marycha35 Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Marycha35']Dziewczynki jestem, hotelik u Amadorki bardzo polecam, sprawdzone, dobre miejsce, do tego pełen profesjonalizm!:) Była na wątku Reksia, który tam był, teraz w DS.[/QUOTE] Witamy na wątku :). Dzięki, że jesteś Quote
Marycha35 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Dzięki:) Pomogę w czym się da, kasiorkowo niestety kicha. Quote
basiek8 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 na razie zapisuję, ujął mnie za serce taki braciszek Amorka. Jak tylko będe mogla to zadeklaruję kasę. Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='basiek8']na razie zapisuję, ujął mnie za serce taki braciszek Amorka. Jak tylko będe mogla to zadeklaruję kasę.[/QUOTE] :loveu:Cieszę się, że zajwiasz sie na wątku. Dziękuję Quote
MALWA Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi'][quote name='MALWA']Może by do Angeliki go dać, pod Kraków, tylko nie wiem czy ma miejsce. Mogę dopytać,............/QUOTE] Zapytaj u Angeliki, może akurat go weźmie :)[/QUOTE] Na razie nie wiadomo, bo Angelika nie odbiera telefonu, i nie oddzwania. Angelika jechała dzisiaj z Majką na sterylkę, i może dlatego nie dzwoni. Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 (edited) Mam tez odp. z Nadira w Katowicach - jest miejsce w duzym kojcu za 10 zł/dzień z jedzeniem, o ile nie jest potrzebna karma specjalistyczna. Dziewczyny z Cieszyna oddawały już psy do Nadira - to chyba dobre miejsce. Moze Zofija albo Nilsson cos nam powiedzą. No i to nie jest daleko z Cieszyna. Edited August 6, 2013 by yolanovi Quote
MALWA Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 A gdzie jest Amadorka, w sensie gdzie ten dom ? Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='MALWA']A gdzie jest Amadorka, w sensie gdzie ten dom ?[/QUOTE] To jest hotelik w woj. łódzkim. troche daleko - jeszcze trzeba by na transport uzbierac Quote
MALWA Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Angelika jest pod Krakowem a to małopolskie....................u niej cena 13 zł z karmą, a tak przynajmniej płacimy za inne psy wyciągnięte z Olkusza......... Quote
ewu Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Cały czas myślę o tych biedakach w schronach i przy budach...... Czy mają wodę, cień...Takie cholerne upały, moje psy ledwo żywe, na podłodze leżą i dyszą, łapy na dwór nie wystawiają. A tamte biedaki...:(:(:( Gryś kochany....:( Quote
ewu Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']To jest hotelik w woj. łódzkim. troche daleko - jeszcze trzeba by na transport uzbierac[/QUOTE] A może przy okazji... warto spytać na transportowym. Quote
Recommended Posts