Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halszka napisał(a):
super:) proszę o nr.konta :)

Halszko kochana :loveu: za chustę wraz z przesyłką jesteśmy winne 15 zł 50 gr :) złożymy się i niech nasz chłopak się reklamuje :lol:

Marysiu w tym tygodniu na spokojnie rozliczę bazarek z nadpłatami i przeleje pieniążki po 2 tygodniowym L4 nie wiem w co ręce włożyc.

Posted

halszka napisał(a):
super:smile: proszę o nr.konta :smile:

Martika@Aischa napisał(a):
Halszko kochana :loveu: za chustę wraz z przesyłką jesteśmy winne 15 zł 50 gr :) złożymy się i niech nasz chłopak się reklamuje :lol:

Marysiu w tym tygodniu na spokojnie rozliczę bazarek z nadpłatami i przeleje pieniążki po 2 tygodniowym L4 nie wiem w co ręce włożyc.

Taka składkowa chusta na pewno przyniesie Mentoskowi szczęście:lol:

Dziękuję Martiko, nie wiem co byśmy zrobili bez tych Twoich bazarków:loveu: Ja postaram się jutro zrobić przelew za kolejny miesiąc. Będziemy wtedy na małym minusie ale to akurat "załatamy" Twoim bazarkiem:) A jak z karmą?

Wpłynęło dla Mentosa 10zł od Maruda666 i 20zł od Aldrumki, bardzo dziękuję:lol:

Posted

To super:)
Przelew za okres 10.03 - 10.04 zrobiony. Wpłynęło 20zł od arim (stała za luty i marzec), dziękuję:) Na ten moment jesteśmy dokładnie 8,48zł na minusie.

Posted

Marysiu przelewam z bazarku dla Mentoska 157 zł 24 gr :) Jak pieniążki dolecą proszę o potwierdzenie również na bazarku :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250740-ROZLICZAMY-%29-%29-%29-markowe-ubrania-dodatki-%29-totalny-misz-masz-%29-08-02-20-00

Marysieńko czy mogę podać konto do wpłat za chustę bazarkową ??? :) Ciocia halszka obiecała dorzucić grosik i ja coś chłopakowi dorzucę ale dopiero pod koniec miesiąca :(
Kwota chusty wraz z kosztami przesyłeczki to 15 zł 50 gr :)

Adres do wysyłeczki chusty taki jak do karmy ;)

Posted

Marysia O. napisał(a):
Oczywiście Martiko, prześlij mi numer konta do zapłaty za chustę:)
Tylko nie do końca rozumiem, ja mam komuś podać ten adres do wysyłki czy jak?

a no widzisz sama się zakręciłam ;) oczywiście że ja podam adres :) chyba pora na emeryturę i ciepłe papcie ;) Bardzo przepraszam :oops:

Posted

Malgoska napisał(a):
jak się miewa Marcelek?

ciocia u Marcelka - Mentoska wszystko w porządku :) chłopak dogadał się i z psiakami i z kociakami :) burknie czasem jak coś mu nie jest po nosku ale wszystko jest do opanowania :) mężczyzn i młodych chłopaków jak nie lubił tak nie lubi ;) i to się chyba nie zmieni :)
Poza tym to fajny psiak :) oby jeszcze się domek znalazł a będzie pełnia szczęścia :)