Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeczytałam sobie pierwszych kilka stron tego wątku. Nigdy nie zwróciłam uwagi, że w miesiąc po założeniu wątku, już był w domu! I te początkowe wpisy - ile tam nadziei, ekscytacji, że wszystko idzie jak z płatka, potem pierwsze ugryzienie, konsternacja... Fajnie się to teraz czyta! :)

• 2 weeks later...
Posted

A ktoś wreszczie odsłonił nr telefonu Bonda na oliks, (nie mam literki iks na klawiaturze) - ale na razie się to nie przerodziło na telefon...

o matko, ale jaki dom jest w stanie przejść przez casting i choć zbliżyć się do jakości Bondowego dt??

Posted

Też chcę zostać higienistka stomatologiczną...dlatego postanowiłem trochę poprzeszkadzać :D

10345572_844151048952690_834510866962875.....nie wiem co moja Pańcia w tym widzi same jakieś wiertła, wiertarki i skalery do usuwania kamienia..chociaż może za jakis czas sama by mi wyczyściła resztkę ząbków? :D

Posted

Czy ktoś się orientuje ile zjadło edycji przy zmianie dogo? Bo niby post rozliczeniowy jest edytowany 30 sierpnia - ale widzę, że sierpień jednak nie jest wprowadzony. Nie wiem ile się cofać, żeby było dobrze?  EDYT: a u Lidera chyba mam dobrze. To Już nic nie rozumiem...

Posted

Post rozliczeniowy jest w rozsypce. Niby był edytowany pod koniec sierpnia - ale wpłat sierpniowych nie ma z całego miesiąca. Nie rozumiem, bo u Liderka wydaje mi się, że nic nie zginęło.