betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Już , już będą fotki . Przepraszam za długie milczenie , ale gryzła mnie chandra i nie miałam zupełnie siły za nic się zabrać. Wróciłam i postaram się nadrobić zaległości. Sunie jeszcze z Moniką w Konstancinie wrócą w niedzielę, lecz fotek sprzed kilku dni (z naszego pobytu) mam full... No to do roboty;) Straszny pies INKA :evil_lol: a tu już w swoich naturalnych kolorkach Zaczyna się zabawa jabłuszkiem, entuzjazm udzielił sie nawet uszom. Też chcą złapać złośliwy owoc , który "ucieka". Dlatego wychyliły się do przodu:evil_lol: Pełny sukces!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 prosze chandrom się nie dawać :) witaj znowu Cioteczko, strasznego masz psa , paszcza jak u krokodyla :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jak tak patrzę na Inkę, to bardzo Ci dziękuję, że zaprosiłas mnie do tego tematu.:loveu: Pzdr. Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Witajcie kobietki. Asiaczku, to dopiero początek fotek ,będę je wklejać i wklejać:multi: Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Betelku - witamy i na zdjecia czekamy!:lol: ps. nie działa mi mój zgredkowy banerek - nie odsyła:placz:poradź coś!!!!:-( Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ach, to jabłuszko!!! Tu to jest fajnie:razz: Mam i nie oddam:multi: Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zabawy z jabłkiem cd.:cool3: Ach te piekne kłapciuchy:lol: Do biegu , gotowi , start........................ Quote
betel Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [CENTER]Tyle na teraz reszta innym razem:lol:[/CENTER] Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 witamy Betel po wiekach nieobecności :lol: ta nieobecność i brak wieści w galerii wprawiły Inke w taki nastrój:lol: trzeba było przypomnieć Pani,że tam czeka galeria i puste strony bez zdjęć:cool3: dwoiła się i troiła by domowników rozweselić;) udało się? bo gości galerii na pewno:evil_lol::multi: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='betel']Witajcie kobietki. Asiaczku, to dopiero początek fotek ,będę je wklejać i wklejać:multi: Ja zawsze z wielka przyjemnością pooglądam Inkę i resztę ferajny! Jakie piękne dwie Uszatkowe Dziewczyny! http://img92.imageshack.us/img92/6417/img14538311bl2.jpg Co Ty opowiadasz?! Jakie kłapciuchy?!?!?! http://img513.imageshack.us/img513/9769/img1456861ji5.jpg Pzdr. Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Witajcie, dzięki za odwiedzinki, wrzucam kolejną porcję Ineczkowych fotek z Konastancina. Portrecik:lol: Zgrabna sylwetka:cool3: Inka i Brysiolek Najpiekniejsza zdobywa jabłko- oj ,zacznie się wojna trojańska:evil_lol: Wyczekiwanie Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Bystre spojrzenie:lol: Dwa pyszczydła kielczanek Dobrze ,że babcia nie widzi , panienek buszujących w bluszczu:evil_lol: No co, ja nic złego nie robię!!! Tylko leżę i marzę:razz: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ileż tu wspaniałych zdjęć :loveu: co zdjęcie lepsze od poprzedniego i nawet nie wiem które zacytować :lol: Betelku nie dawaj się "dołom" głowa do góry :multi: buuziaki Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 ewelinka_m napisał(a):ileż tu wspaniałych zdjęć :loveu: co zdjęcie lepsze od poprzedniego i nawet nie wiem które zacytować :lol: Betelku nie dawaj się "dołom" głowa do góry :multi: buuziaki Dzięki Ewelinko, w niedziele psiaki wracają , to w domku bedzie wesoło, bo bez nich jakoś tak dziwnie:lol:. No i oczywiscie wraca też Monia:loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hehe Betelku foteczki sliczne2 kielczanki fotka cudna :loveu: Nareszcie jestes :loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Cześć, DuDziaczku, miło Cie widzieć, kiedy uda Ci się odzyskać podpis???? Bo brakuje mi bannerków;) Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie mam pojecia :cool1::evil_lol: Tak czekam cierpliwie i czekam :cool1: Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Betelku jestes kochana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dopiero teraz przyszlo mi na mysl zeby sprobowac zmienic podpis i co sie okazalo ze juz moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja sie zalame :shake::shake::diabloti::diabloti: Quote
andzia69 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Betelku - dziękuję za zmianę w moim banerku:loveu::loveu::loveu::loveu: Zdjęcia w bluszczach 1 klasa!!!! Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Inka w dybach Bryłka i Sara Brysia Zadziorna mina:lol: Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zdjęcia w bluszczach i ich okolicach przepiękne! One to mają wakacje :lol: Inka wydoroślała, mordka spoważniała ;) No i ciesze się niezwykle ze zdjęć Sary :loveu: setrekowa miłość :lol: :crazyeye:ależ Bryśka ma ogon :p Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 No , kto zadziera????:cool3: Zziajane psice:evil_lol: Ukradłam sobie jabłuszko Czy ktoś mnie wołał???:crazyeye: Jej psia wysokość udziela audiencji:evil_lol: Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):zdjęcia w bluszczach i ich okolicach przepiękne! One to mają wakacje :lol: Inka wydoroślała, mordka spoważniała ;) No i ciesze się niezwykle ze zdjęć Sary :loveu: setrekowa miłość :lol: :crazyeye:ależ Bryśka ma ogon :p Sary jeszcze trochę tu będzie , ale więcej ( ładne zbliżenia) na wątku Minki. A Brysia rzeczywiście ma ogon jak pióropusz:evil_lol: Quote
betel Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 A tu Marcin obfocił wiewióre, która stale przychodzi na orzeszki i ziarno słonecznika:lol: Cd psich foteczek jutro Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 i po co wyjezdżać gdzies na koniec świata jak wakacje w Waszym Konstancinie ładują kaumulatory na cały rok , ile tam szczęścia u Was widać :) a Bryłcia moja ulubienica bardzo pięknie się prezentuje :) Quote
Recommended Posts