betel Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Idziemy na spacerek Uwaga , kumple na horyzoncie:multi: labki nadbiegają!!!! No , na co czekasz baw się ze mną:cool3: Do biegu , gotowi .....;) Quote
betel Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 A ja trzymam sztame z Bryłką:razz: wspólne szperanko w trawach:lol: Ogon podpowieda mi ,żebym była ostrożna!!! Zaryzykuję i pobawię się z nimi Ja tam się z takimi wielkopsami nie bawię:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Biana ma dokładnie ten sam pogląd co Bryłcia na wielkopsy :) a labków i goldenów wybitnie się boi :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Historyjka całkiem, całkiem... No i pilnuj tych kluczy! Nie chcemy przezywac jeszcze raz takich opowiadań... Pzdr. Quote
betel Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Od-Nowa napisał(a):bardzo ładny banerek ;) Dzięki Twój też , zmieniłam , bo stary mi sie znudził:cool3: Quote
betel Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Cześć , dziewczyny! Tym razem rzeczywiscie sporo Brysi , ale tak ładnie się komponowała z ta trawką..... A własnie Halbinko , to w tej trawce zgubiłam klucze:evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ooo - nawet z psem mordercą się bawiły:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie bałaś się, ze zje na dzień dobry wszystkie psice???:eviltong: Quote
betel Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):ooo - nawet z psem mordercą się bawiły:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie bałaś się, ze zje na dzień dobry wszystkie psice???:eviltong: Ten pies morderca może "zamordować" ale tylko przez nadmierną ruchliwość (pełne ADHD) ewentualnie może też zalizać na smierć:evil_lol: Quote
halbina Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mam nadzieję, że ona nadal oddycha?... :evil_lol: Quote
betel Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Na szczęście tak:lol:, radość była wielka , ale nie aż do uduszenia. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Uwielbiam takie przytulankowe fotki!:loveu: Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 rodzina w komplecie? oj to wrócą wariactwa spacerowe z Moniką :multi::lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 cudownie się wraca do domu w którym czekaja merdające ogony :) Quote
DuDziaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oj Betelku opuscilismy sie z gleria przepraszamy :oops::oops: Ale wszystko nadroblismy :loveu: No psice jak widac super zadowolone z powrotu Moniki :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ileż to radości może przynieść powrót pańci :loveu: Quote
betel Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Asiaczek napisał(a):Uwielbiam takie przytulankowe fotki!:loveu: Pzdr. Ja też , ale bardziej psie przytulanki:lol: Od-Nowa napisał(a):rodzina w komplecie? oj to wrócą wariactwa spacerowe z Moniką :multi::lol: Wariactwa spacerowe , to wrócą, jak TZ wróci , bo Monia to rundka do okoła bloków i tyle:cool3: Rudzia-Bianca napisał(a):cudownie się wraca do domu w którym czekaja merdające ogony :) Rzeczywiście , obie byłyśmy zaskoczone wylewnościa inki , bo Brysia zawsze wita Monie jak "dzika" , ale to jej ukochany przytulak , a Incia bardziej jest zżyta ze mną i z Marcinem , no i czasem jeszcze jest bardzo lękliwa, więc obawiałam się,że po takiej długiej nieobecności może się na Monię boczyć. A tu takie zaskoczenie:multi: DuDziaczek napisał(a):Oj Betelku opuscilismy sie z gleria przepraszamy :oops::oops: Ale wszystko nadroblismy :loveu: No psice jak widac super zadowolone z powrotu Moniki :evil_lol: Witakj Dudziaczku , psice zadowolone , ale ja jeszcze bardziej- smutno tak samemu w domu na dłuższą metę ewelinka_m napisał(a):ileż to radości może przynieść powrót pańci :loveu: Cześć Ewelinko, dzięki za fotki na głównym:loveu: Quote
betel Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Przyniosłam do domu 2 kostki żelatynowe, Bryłka jedną natychmiast schowała ( w sobie tylko wiadomym miejscu) , a drugą ukradła Ince i właśnie się nią delektuje:evil_lol: O proszę:cool3: A biedna Incia zrezygnowana , wzgardziła piłeczką i leży smutna w przedpokoju , czekając cierpliwie , aż Bryłka odejdzie od "gnatka";) Quote
Recommended Posts